Autor |
Zpráva |
vojta87
Člen
|
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:56
Zdravím,
Je dobré posilovat třeba pět týdnů a pak si dát pauzu na dva týdny třeba? Nebo je lepší jet v kuse?
Díky za odpovědi.
|
Starosta
Administrátor
|
# Zasláno: 20 Bře 2015 21:15
Tu som o tom niečo písal
http://www.fitmagazin.sk/clanky/vytriezvenie-zacia tocnika/regeneracia-k-uspesnemu-rastu/
|
vojta87
Člen
|
# Zasláno: 20 Bře 2015 22:31
Zajímavý článek. Jestli jsem to pochopil dobře, tak pauzu si dávat, když ti tělo naznačuje, že už nemůže nebo ty sám slábneš?
|
xander8387
Člen
|
# Zasláno: 22 Bře 2015 20:33
No já měl ted taky pauzu, něco přes 2 týdny kvůli operaci a následné neschopence a musím říct, že teda je trochu poznat, že jsem v poslední době nic nedělal, ale zatím to snad není tak tragický. Jinak jak je v článku napsany, tak já se taky pauzy bál a říkal jsem si, že zase vypadnu z formy... V utery jdu zas do fitka, tak uvidíme jak to bude vypadat 
|
Starosta
Administrátor
|
# Zasláno: 22 Bře 2015 22:23
Je zaujímavé koľko ľudí má síce od tela rôzne signály že treba odpočinúť či poľaviť no ide stále až nastane zranenie a potom už je neskoro a pauza sa riadne pretiahne 
|
xander8387
Člen
|
# Zasláno: 23 Bře 2015 14:53
Jako jasný, když něco bolí, tak tu pauza beru, ale dávat si ji jen tak je vždycky takový nic moc. Ale kdo ví, třeba na tom fakt něco bude 
|
Fitnesak94
Člen
|
# Zasláno: 24 Bře 2015 16:47
Když tělu poskytneš dost regenerace + správný jídelníček pauzu nemusíš dávat. Ale někteří kluci dřou hodně a špatně jedí, a když oni nejsou dost chytry na to aby ubraly tak si o to musí říct tělo.
|