Autor |
Zpráva |
audin
Člen
|
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:04
Zdravim Te Tetsuo a opet jako po nekolikate prosim o radu..
Uz jsem si tu jednou stezoval na bolest v pravem koleni pri drepech a posilal jsi mi presne postup jak spravne drepovat..
Bohuzel i kdyz se snazim delat techniku spravne,tak to koleno se mi v posledni dobe rozjelo..Uz pri 60kg vahy zacinam citit bolest a ta se objevuje i u dalsich cviku jako mrtvy tah nebo vyrazy..Muzes mi prosim poradit jestli si dat nejaky cas pausu a necim tyto cviky nahradit, ci nejak zasadne zmenit techniku nebo se rovnou zajit poradit k lekari?
A jeste jedna vec..Ciste teoreticky, pokud by cilem cloveka,ktery posiluje nebyl maximalni svalovy rozvoj,ale spise atleticka postava s urcitym stupnem osvaleni,da se v oblasti vyzivy polevit napr na tri jidla denne a mezi nimi neco maleho jako ovoce ci sklenka mleka nebo jogurt??
Predem Ti dekuji za Tvoji odpoved..
|
tetsuo
Člen
|
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:16
Pokud tě to trápí, navštiv lékaře, případně potom fyzioterapeuta. Rozhodně investuj do kloubní výživy.
I s omezenou pohyblivostí kolene se dá dělat roznožování a snožování na strojích, velmi často i zanožování a lehké přednožování. Většinou jde dělat i podsazování pánve a rumunský mrtvý tah.
Hodně dokáže vyřešit i strečink se zaměřením na lateralizovanou patelu.
pokud by cilem cloveka,ktery posiluje nebyl maximalni svalovy rozvoj,ale spise atleticka postava s urcitym stupnem osvaleni,da se v oblasti vyzivy polevit napr na tri jidla denne a mezi nimi neco maleho jako ovoce ci sklenka mleka nebo jogurt??
Tak to je v podstatě sportovní výživa...
Nový web a fórum o posilování: http://www.body-test.cz/cs/
|
audin
Člen
|
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:25
Tetsuo diky..Zkusim misto drepu chvili delat prednozovani,zanozovani,pripadne rumunsky MT a investuji do neceho na posileni kloubu..Pokud se to nezlepsi,jdu k lekari..
Takze pokud zvolnim jak jsem psal,stale neni problem se zlepsovat..
Diky Ti za rady..
|