hatebreed
Èlen
|
# Zasláno: 21 Srp 2008 01:11
zdravim,je mi 17 let,meøim 179cm,67kg...
Podslední dobou sem zaèal posilovat pravidelnì,je¹tì do 16 sem se vìnoval bojovýmu umìní,tak¾e sem mìl 2x týdnì trénink,kterym sem se aspoò udr¾oval(sklapovaèky,kliky,døepy)....
Nyní sem si øekl ¾e ze sebou zase zaènu nìco dìlat a tak posiluju,ale doma,váhy mi zatim staèí,mam jednoruèky po 10kg,bench se 100kg...hrazdu bohu¾el nemam,ale od baráku cca 400m v lese je,kdy¾ chodim bìhat,tak se kní stavim a dám si pár pøítahù a zdvihù kolen na bøi¹áky...ale z5 k mý otázce,myslíte ¾e má cenu brát creatin na doma?zatim i pøi tom domácím posilování,vidim výsledky...
Váhy mi staèí a jedu se svym tìlem,ale je mi jasný ¾e posilovnu mi to nenahradí...do posilovny se chystám,ale a¾ naberu nìjakou hmotu a trochu se zlep¹im,popravdì tam chodí dost mejch kámo¹ù,co zvedaj mega váhy a taky lidi,který sem porá¾el v thai boxu a nerad bych jim tam ¹el teï ukazovat svoje "¹lachy" a jak se tam peru s 10kg na ruku ...na to sem moc hrdej,tak¾e odpovìï tipu nestyï se,mi moc nedá...chtìl bych si koupit monohydrate,ale doufám ¾e bude mít nìjakou cenu ho pou¾ívat..hned jak dosáhnu dobrých výsledkù,tak si obèas skáknu do posilky a¾ tam kámo¹i nebudou a pak normálnì snima tak 3x tejdnì...
omlouvám se za dlouhý pøíspìvek,vim ¾e to hodnì lidí odradí od ètení,
|
hatebreed
Èlen
|
# Zasláno: 21 Srp 2008 16:12
Abych pravdu øekl,tak sem si nìjakej jídelníèek nikdy nedìlal,nikdy sem to neøe¹il,ale sravu mam pestrou,co se masa týèe,mléènejch výrobkù,zeleniny....
posiluju ka¾dý den,vim ¾e u zaèáteèníka to neni dùle¾itý,ale víceménì z nudy...
pondìlí:ruce,biceps,triceps. serie s jednoruèkou, 7kg 3x30 opakování,triceps jedu shybama na posteli,asi ví¹ co myslim.takový obrácený kliky,nepoèítám to,ale 3x maximum co dam...
Na konci dávám v¾dycky kliky s malym rozpìtim rukou,aby zabírali tricáky,vìt¹inou jich dávám co mi síly staèí cca 30 a pak 10....
Uterý:kozy,záda:zaèínám klikama pod uroveò,na ¾idlích,dám jich 15 a klepu se :D ...pak dávám pullover s jednoruèkou,10kg po 3x30,pak tlaky s jednoruèkama,takový ty rozpa¾ky, tìch dám 10kg po 2x20...
nakonec si dám na na benchy 60kg,jeliko¾ nemam lavici tak to jedu na rovný a tvrdý pohovce,nedostanu se rukama pod uroveò,ale kozy cejtim stejnak,lavici poøídim a¾ bude cash....tìch 60kg dám zhruba 3x,dal bych mo¾ná i víc ale nemá mì kdo,nebo co jistit,a nerad aby mi to padlo na øepu.pak jedu dolní zadová svaly.mrtvolou a taky tim,¾e si lehnu na pohovku,zahknu nohy a trup mam ve vzduchu a zvedám ho jakoby od zemì.
støeda:bøicho bvykle tak 100 sklapovaèek,spoustu skracovaèek,a kdy¾ nejsem sám doma tak nìkoho po¾ádám o asistenci,lehnu si na zem,zaháknu se dotyènýmu za nohy a dotyènej moje nohy odhazuje a já je zasatvuju nad zemí a zase je zvedám z5 k nìmu,poka¾dý na jinou stranu,celkem dobrej cvik,ale obèas se mi dost prohejbaj záda,mam je malý a dlouhý nohy,ale ¾ádnej extrém...
ètvrtek:ruce....
Pátek:kozy a bøicho...na kozách vìt¹inou u¾ vynechávám nìjakej cvik,bench....
sobota je celkem leháro:probudim se pozdì,dám si pár sklapovaèek a jdu bu¹it do pytle,u nìj vydr¾im fakt dlouho,kopy,udery....
Nedìle:zaèínám trapézama,krèení ramen s 10kg èinkou,v ka¾dý ruce,kliky,s ¹iroky i uzkym rosahem...rozpa¾ky s 10kg 2x20.
asi se diví¹ ¾e sem neuvedl nic s nohama,jedu je ka¾dej den a pohoda,dávám si 50 døepù hezky a¾ pod uroveò kolen a obèas se poøu o zeï a pohupovánim na jedný noze jedu lýtko,nebo na prahu a pod uroveò....mam pak v¾dy co dìlat abych vy¹el schody,ale je to pro mì jako s bøi¹ákama,kdy¾ se druhej den probudim a pálý,tak mì to nutí je zas posilovat,proto¾e toh staèí míò a u¾ mam dost....vim jak je dùle¾itý ject nohy kvuli pøibírání a testosteronu....jinak zhruba 2x tejdnì chodim bìhat,kvuli kondièce,ale cejtim i nohy...nekouøim,sem víceménì abstinent tak¾e kdy¾ se chlastá tak dávam colu,obèas pivko ....
A¾ zaènu chodit do posilky tak to asi sní¾im na 3x tejdnì,proto¾e kdy¾ se doní párkrát za¹el asi v 15,tk sem se po 2 hodinách vracel uplnì vy¾dímanej a druhej den se nemohl...
co se je¹tì týèe toho jídla,mam takovej problém,¾e se necejtim najezenej,dokuï se nepøe¾eru,prostì kdy¾ sem uplnì plnej,tak se cejtim nasycenej,tohle aplikuju jednou dennì a pak jim po malých dávkách,toho zlozvyku se asi budu muset zbavit co?...
Jinak se sna¾im jíst v¹e kde sou sacharidy a podobnì,to co jsi uvedl...¾iju prakticky sám,jen s matkou ale ta pulku dne pracuje a zbytek spí,proto¾e je nemocná,moc penìz nemam a jídlo kupuju vesmìs tak,abych se najedl ...rád bych jedl spe¹l stravu,pil koktejly a lupal skvìlí doplòky,ale pøi mámy platu 8 000 a nájmu 5500 je to celkem tì¾ký.ale nejsem ¾ádná socka,tak¾e nalítnu do arbeitu a schrastim nìjaký money ...jinak,co teda konkrétnì doporuèuje¹?kdy¾ ne creatin...taky bych chtìl øíct ¾e s nábìrem hmoty nemam zas takovej problém..za posledních pár mìsícù sem nabral 5kg jen pøi cvièení,vi¾le taky nejsem
|
hatebreed
Èlen
|
# Zasláno: 21 Srp 2008 19:49
Ok ok...no chtìl bych nìco málo nabrat takovejch 8 kg by bylo ideál,to bych mìl tìch 75kg.zpevnit tìlo taky urèitì a hlavnì sílu,je mi jasný ¾e na sílu musem ject extrémní váhy,abych utáhl tak max 5 opakování?
stìma financema sem nemyslel ¾e si nemù¾u dovolit protein èi tak nìco,ale ¾e prostì mam v kapse prachy,skoèim do krámu a koupim nìjaký ¹pagety abych mìl co k obìdu...atd atd...ale jinak mam stravu pestrou odteïka se na stravu víc zamìøit,myslí¹ teda,¾e bych nìjakej doplnìk stravy nemìl brát?protein èi tak nìco?celkem døu,tak myslim ¾e by to nebylo na zmar,navíc v práci tahá mega váhy (proklady,stavìní hrání) tak¾e sem po celym dnu vy¾vejklej a myslim ¾e ten creatin se hodí i k doplnìní energie,co sem èetl...jinak práci mam samozøejmì doèasnou,studuju,tak¾e pøes prázdniny mam mrtì volnýho èasu,pak sem musim zamìøit na maturu a pokuï mo¾no vej¹ku...
|