Autor |
Zpráva |
JackR
Člen
|
# Zasláno: 21 Pro 2015 20:36
Ahoj Legi,
chci se zeptat, jak fungují peptidy a zda je to lepší varianta, než testosteon/steroidy. Řekl bys mi nějaká rizika užívání?
Díky za odpověď.
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 21 Pro 2015 21:40
Ahoj Jacku,
tady porovnáváš možná hrušky s jabkama. Peptidy jsou krátké řetězce bílkovin a TST je anabolický hormon, pokuď tedy nemyslíš peptidem inzulín. Inzulín je taktéž peptid a zárověň nejanaboličtější hormon v těle. Obojí se zneužívá ve všech silových sportech a já Ti to doporučovat brát rozhodně nebudu. Rizika poškození zdraví jsou příliš veliká a u exogenně přijímaného inzulínu hrozí dokonce okamžitá smrt, pokuď člověk neví, co dělá....jestli mi rozumíš.
42let @ 195cm @ 125kg
|
JackR
Člen
|
# Zasláno: 22 Pro 2015 11:32
Ahoj Legi,
díky za bleskovou odpověď. A ne, nemyslel jsem inzulín, myslel jsem spíše ghrp-6/2, CJC-1295... asi nelze jednoznačně říct, že je užívání peptidů bezpečnější než anabolických hormonů?
A ano, rozumím 
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 22 Pro 2015 12:19
Ahoj,
aha, takže tys myslel v podstatě růstový hormony (GH). GH jsou samozřejmě také peptidy, ale co já vím, málokdy se o nich mluví jako o peptidech, protože to je široký pojem. GH peptidy jsou jen o málo nebezpečnější než samotný inzulín. Brát růsťák bez lékařského dohledu je o držku. To už je ve srovnání s GH takovej Undestor vcelku nevinnej vitamínek. 
42let @ 195cm @ 125kg
|
MatejZ
Moderátor
|
# Zasláno: 3 Led 2016 18:03
Legi, myslím, že sa pýta na prohormóny, kt. sa často medzi luďmi hovorí peptidy
IFBB Men's Physique athlete
|
aloha
Člen
|
# Zasláno: 18 Čvc 2016 12:45
Bio-peptidy- aloha123@volny.cz
|
dprotein
Člen
|
# Zasláno: 17 Říj 2016 18:14
Ahoj peptidy ako je ghpr6 cjc a tieto veci su ovela bezpečnejšie ako steroidy mam s tym vlastne skusenosti ak by si chcel viem ti aj odporučit kde kupiš dobre veci
|
winny
Člen
|
# Zasláno: 19 Říj 2016 11:11
Asi bude lepsi rustak nez peptidy ale min vedlejsich ucinku, hlavne tedy rust usi nosu atd
Vim o levnych na peptidyhgh.cz, kamos tam taky bral a dobry.
|
dprotein
Člen
|
# Zasláno: 24 Říj 2016 19:04
peptidy čo aspon ja viem nemaju vedlajšie učinky ako uši a nos a ano ak by si chcel tak viem ti s tym tiež pomocť a odporučiť niekoho kto ich predava za dobru cenu a maju vyborne učinky 
|