Posilovani.net  
 Posilovani.net - Dom - Odpovdt - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / Doping / Prosím o rady
Autor Zprva
niketrik

len
# Zaslno: 6 vc 2013 16:08

Zdravim vas,jen bych se vas chtel zeptat,uvazuji o uzivani as.Je mi 20let,cvicim 4roky a chystam se pomalu na svoje prvni zavody,mam 75kg v kvalitele s AS jeste zatim zadne zkusenosti nemam.Nejdrive mi bylo doporuceno domluvit se svym lekarem co a jak a kolik.Ale prijde mi to divne,dojit tak za doktorem a rict mu ze cvicim a chci si domopoci uzivanim as.Pochybuju ze by mi nejake rady dal,spis by na mne jeste zavolal policii za manipulaci se zakazanymi latkami.Vy mate nejake zkusenosti s lekari co vam poradily co a jak?A jsou v tomhle diskretni?Opravdu vam poradi?A nekdo taky rika ze pro takove rady si chodit ne k svemu normalnimu doktorovi
,ale ke sportovnimu lekari.Ja bych se zeptal i vas zkusenejsich,ale stejne by jste mne hned zdissovali a nedovedel bych se stejne asi nic.Tak budu rad kdyz mi napisete jak to s temi doktory je,diky moc vsem za vase rady.
Legi

Modertor
# Zaslno: 6 vc 2013 17:10

Můj názor na AS asi znáą. První rada, kterou ode mě dostaneą, je jít za nějakým renomovaným trenérem a zároveň navątívit sportovního doktora v tomto pařadí. Prvního se zeptej, jestli na to vůbec geneticky máą, abys nečeho mohl vůbec dosáhnout. Kdyľ bude odpověď pozitivní, nech se od doktora vyąetřit, jestli pro Tebe uľívání AS nepředstavuje zvýąené zdravotní riziko, jako je skrytá srdeční vada, sníľená funkce jater atd. Na takovýho doktora se musíą zeptat toho renomovanýho trenéra. Takový doktor Ti také pravděpodobně vysvětlí co to obnáąí.
Jo, jinak jeątě co si myslím o AS? Přečti si toto, jen tak k zamyąlení.

http://forum.posilovani.net/index.php?action=vthre ad&forum=9&topic=7406

48let @ 195cm @ 135kg
niketrik

len
# Zaslno: 6 vc 2013 17:42

Tak jo diky,urcite si v nejblizsi dobe sezenu kontakt na nejblizsiho sportovniho doktora a proberem to spolu.Ja bych se byl poradil i s tim s vym normalnim,ale ten by mi tak mohl udelat tu kontrolu jater.Srdecni vadu zadnou nemam,to jsem byl nedavno na kontrole a vse je ok.Tak jsem rad ze nemusim otravovat s radama vas a poslal jsi mne rovnou ke konzultaci k odbornikovi.Jinak ten odkaz uz jsem cetl,diky ;D
Legi

Modertor
# Zaslno: 6 vc 2013 20:00

Jinak jeątě malá ukázka ze ľivota, jak to můľe dopadnout.

http://kulturistika.ronnie.cz/c-15860-zemrel-profe sionalni-kulturista-ed-van-amsterdam-bylo-mu-40-le t.html

48let @ 195cm @ 135kg
niketrik

len
# Zaslno: 6 vc 2013 21:04

Jo cetl jsem si tu novinku a je asi kazdemu jasne ze svou roli v tom maji prave as.Vim ze mne chces od toho odradit a ukazat nasledky,chapu to.Ale tak byl to profi,musel svuj organismus pretezovat a telo uz ty navaly steroidu asi nezvladlo,nebo to predavkoval,tezko rict ja pitvu nedelal.A ja bych urcite takove davky nebral,pac tak daleko to ani nedotahnu abych to bral v takovem mnozstvi.Chci byt na pozorovani a pravidelne chodit na kontroly.Akorat chci neco do objemu,po cem naberu co nejvice na objemu.Stravu mam vyresenou,trenink taky,beru jen ruzne doplnky-zkratka klasika,ale chtel bych zkusit i neco jineho.Znami co soutezi mi doporucily oxymethonol,metandrostenolon,nandrolon a testosteron-enanthat(testosteron si myslim ze je pro mne zcela zbytecny,pac toho mam v sobe jeste dost nebo ne)kazdopadne bez nejakeho odbornika se do toho nepustim,nechci si nejak ublizit predavkovanim nebo necim co mi doporucil kamarad z posilovny
Legi

Modertor
# Zaslno: 6 vc 2013 21:19

Tak kaľdý odborník Ti řekne, abys nic nebral.

Ty látky co jsi vyjmenoval, patří k těm nebezpečnějąím a jejich vedlejąí účinky jsou vysoká retence vody, gynekomastie, přímý vliv na vznik rakoviny jater, sníľení plodnosti a hodně rychle aromatizují. Bych si tipl, ľe právě tyto látky toho maníka dovedly do hrobu. Co máą vlastně za cíl? Profesionální kartu?

48let @ 195cm @ 135kg
niketrik

len
# Zaslno: 6 vc 2013 21:52

Nevim co bral,ale malo toho urcite nebylo a levne taky ne.Tak nebezpecne jsou svym zpusobem vsechny,Ty latky mi doporucily sami zavodnici co je sami uzivaji,dost se v tom orientuji,nektere trenuje samotny Pajic a vi v jakem pomeru maji co brat.Mne rekli ze testosteron je vzdy zaklad a od nej teprve odvodime dalsi latky a to bud na kvalitu,silu a objem.Profi karta neni muj cil,budme lidi.Muj cil je ted co nejvice se zalit,zkratka nabrat na objemu a mozna uz na Jare jit na moravu,ale vidim to spis az na nejake listopadove zavody pristiho roku.
Legi

Modertor
# Zaslno: 7 vc 2013 07:06

A proč nejdeą závodit k naturálům?
No vidím, ľe jsi rozhodnutý. Měj se.

48let @ 195cm @ 135kg
LALALI

len
# Zaslno: 10 Be 2015 17:15

Zdravím pánové. Chtěl bych vás poprosit o radu. Mám začínat kůru s Testobolin a v půlce kůry musím na operační zákrok. Zákrok se netýká problémů se steroidy. Budu v celkové narkoze a hospitalizace bude trvat 3 dny. Tedy otázka zní jestli mám počkat aľ vylezu z nemocnice nebo to valit dál Moc díky za odpověď
wulfur

len
# Zaslno: 13 j 2023 17:06

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфо
wulfur

len
# Zaslno: 10 Led 2024 10:28

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
Vae odpov
Tun  Kurzva  Podtren  Odkaz na obrzek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Dal smajlci Zakzat smajlky
» Uivatelsk jmno  » Heslo 
Do diskuse mohou pispvat jen registrovan uivatel. Zadejte sv pihlaovac jmno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Prv online: Host - 1
lenov - 0
Nejvce uivatel online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Host - 409 / lenov - 0