Autor |
Zprva |
RobinB
len
|
# Zaslno: 13 Led 2013 11:12
Pane Legi, poslal jsem Vám soukromou zprávu, ale nevím, jestli jste ji obdrľel neb stránka spadla dvakrát do chyby. V odeslaných zprávách ji mám, ale s ohleden na chybu, nevím, jestli ji mátei Vy.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 13 Led 2013 13:01
Tak předně, je mi 38 a zde je zvykem, ľe si vąichni tykáme. Doufám, ľe Ti to nebude vadit. Zprávu jsem dostal a včera večer na ni sáhodlouze odpověděl. Bohuľel, zase nějaká technická chyba, takľe to neodeąlo. Jsem nasranej jak brigadýr, protoľe tak hezky uľ to nenapíąu.
Před chvílí jsem docvičil a nějak jsem to přehnal, protoľe je mě blbě a mám pocit jak kdybych sloľil 3 vagóny uhla, takľe jen stručně. BTW, toto je právě ten extrémní způsob zvýąení růstových hormonů, takľe nepotřebuji vyhazovat love za exogenní preparáty.
Podívej, kdyľ musíą, tak musíą, to je kaľdýho soukromá věc. Jen Ti mohu prozradit, ľe kůra je na nějaké extra výsledky krátká a otazník je i u dávkování, coľ je odvislé od individuální citlivosti na AS. Teoreticky je moľné, ľe celým výsledkem bude jen "hezká vyráľka na zadku". AS cos uvedl jsou sice funkční, ale riziko je velké, s ohledem na Tvůj věk myslím. Někde jsem četl, ľe 30% 50-ti letých muľů, má mikroskopické metastázy v prostatě. Taková malá časovaná bomba. AS mají mimo jiné takovou nemilou vlastnost, ľe podporují nejen svalový růst, ale i inciaci a růst rakovinných nádorů. No jak jsem říkal, není to můj problém.
Radil bych ale být pod lékařským dohledem a tam si taky zajít pro vąechny důleľité informace ohledně minimalizování rizik. Psát je tady rozhodně nemíním. Přeji Ti, aby ses rozhodl jako já pro tu teľąí cestu, nebo případně abys své volby později nemusel litovat. Mysli vľdycky na děti, prosím.
48let @ 195cm @ 135kg
|
RobinB
len
|
# Zaslno: 13 Led 2013 13:11 - Zmnil/a: RobinB
Tykání mi nevadí, já tak nějak zpočátku vykám, nevím, moľná to je deformace povolání
Kdyľ budeą tady někomu něco psát, tak před odesláním stistkni CTRL+A a CTRL+C, pak to nebudeą mít jen v pytli, ale taky v clipboardu.
Abych pravdu řekl, čekal jsem trochu konrétnějąí rady ... ale co uľ 
|
tetsuo
len
|
# Zaslno: 13 Led 2013 15:00
Rakovinotvornost u steroidů je komplikovanějąí. Není to průkazné u mnoha látek. Zbytnění prostaty nemusí být jen zhoubné-maligní, můľe být i benigní, čili v důsledku "jen" otravné při močení a sexu.
Nový web a fórum o posilování: http://www.body-test.cz/cs/
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 13 Led 2013 15:29
A budeme se na to spoléhat, ľe to můľe býti nezhoubné? Poprosil bych o troąku podpory. Děkuji!
48let @ 195cm @ 135kg
|
tetsuo
len
|
# Zaslno: 13 Led 2013 16:05
No, nespoléhal bych se Já jsem obecně spíą straąpytel a neprováděl bych na sobě ľádnou chemickou manipulaci s hormonama.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 13 Led 2013 16:20
Čili spíą Ti funguje pud sebezáchovy. Já to odmítám z mnoha důvodů, i kdyľ by jediný stačil. Mě to připadá taky jako kdyľ si marátónec zkrátí tra». Prostě takový přiznání poráľky. A to nemyslím jen s ohledem na svaly a genetickou dispozici, ale hlavně morálně. A přitom Ty osobně jsi ľivoucí ukázka toho, ľe to jde i bez AS. Zadarmo v ľivotě není totiľ vůbec nic!
48let @ 195cm @ 135kg
|
RobinB
len
|
# Zaslno: 13 Led 2013 16:55 - Zmnil/a: RobinB
Kluci, pokud to skončí vyráľkou na zadku, tak vám to vyfotím a poąlu
Budu s ní počítat, ale nemyslím si to, ľe ji dostanu ... 
|
Bobes
len
|
# Zaslno: 15 Led 2013 01:39
Cvicim teprve rok, za ktery jsem nabral 8kg. Nutno podotknout ze na tuto vahu jsem se dostal uz asi po 7-8 mesicich a dal uz ne a ne pribrat. Je pravda ze spoustu veci v treninku i strave bych mohl vylepsit, ale nemyslim si, ze by tyto nedostatky byly takovou prekazkou, abych stagnoval. Precetl jsem desitky clanku a az ted jsem se zacal zajimat o vlastni testosteron, jakozto moznou pricinu me stagnace. Byl jsem si ho tedy zmerit a vysledna hodnota je 15,6 na stupnici 9-27 co mi pro kulturistiku pripada sakra malo. U doktora jsem s tim zatim nebyl, ale predpokladam ze by to jako duvod k hormonalni lecbe neshledal. Koupil jsem si tribulus, jeste zkusim zapracovat a dohnat trenink a stravu k dokonalosti, nicmene pokud toto nepomuze, nezbyde mi, nez zacit uvzovat o AS. Jeste pred par mesici jsem byl zastancem nazoru, ze takove svinstvo, ktere jde primo proti moji filosofii zdraveho zivotniho stylu bych do sebe nikdy nevpravil, nicmene ted to zacinam videt jako jedinou moznost, jak nebyt chcipak...
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 15 Led 2013 06:58
To teda házíą flintu do ľita brzo. Toho Testosteronu zase nemáą nějak extra málo, aby se nedal přirozeně podstatně zvýąit. Nevím kolik Ti je, ale nejlépe reaguje tělo na silový trénink a to, kdyľ jsi zamilovaný a děláą to pravidelně s krásnou ľenskou. To není vtip, ale pravda.
Na druhou stranu pokud má někdo přirozenou minimální hormonální odezvu (teď mluvím vąeobecně), je velmi pravděpodobné, ľe na změnu bude potřebovat koňské dávky a po vysazení mu zbydou jen oči pro pláč a díra v peněľence. Né kaľdý můľe být basketbalistou, nebo pilotem. Matka příroda uľ to tak zařídila. Neznamená to ovąem, ľe člověk musí vľdy kapitulovat, zvláą» v tomto případě. Cesta bude dlouhá a trnitá, ale benefitem bude vytvarovaná, přirozeně svalnatá postava. Nějak se zapomíná na staré pravdivé heslo sokolské. Ve zdravém těle zdravý duch! Zkratky vedou dosti často do invalidního důchodu.
48let @ 195cm @ 135kg
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 15 Led 2013 08:11
Jeątě k té přirozené stimulaci testosteronu. Cholesterol je původní látkou, ze které hormonálním procesem postupně mimojiné vzniká také Testosteron. Při snaze o zdravou výľivu, která bývá ovlivněná mnohými dobře míněnými radami pro kardiaky v časopisech, se vyhazují ľloutky, nejí se červené maso a nekonzumují se tučnějąí mléčné výrobky. To je nejlepąí způsob jak mít nízký Testosteron.
Daląí způsob přirozeného zvýąení je maličko riskantnějąí a daląí je v rozporu s dobrými mravy. Heslo zní : ľijte nebezpečně! Skoky s padákem, rogalo, horolezectví, rafting, bungeejumping, tzv. adrenalinové sporty zvyąují hladinu Testosteronu báječně. Je ovąem dobré se u toho nezabít. Ptáte se teď asi jaký je ten nemorální způsob. Moľná se bude mnohým líbit víc a budete si myslet, ľe je i levnějąí. No není. Promiskuitní chování funguje také zcela bezpečně. Vąimněte si, ľe ľenský nepřitahuje u»áplej inteligentní hodnej kluk, ale ten největąí kurevník a dacan z města. Samozřejmě to nikdy nepřiznají, ale člověk je savec a některé věci přes vąechnu inteligenci stále řídí naąe přirozené pudy.
48let @ 195cm @ 135kg
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 15 Led 2013 09:16
A do třetice si řekneme něco o způsobech, které vám hladinu testosteronu zaručeně srazí aľ do sklepa. Kromě sexuální abstinence, chybějícímu Cholesterolu ve stravě a provádění izolovaných cviků na strojích, je to předevąím kontinuální stres. Tento stres můľe mít různé podoby. Nefungující vztah s partnerem, problémy ve ąkolním, nebo pracovním kolektivu, existenční potíľe, nebo deprese. Dříve mnou vzpomínané sokolské heslo ve zdravém těle zdravý duch není jen optimistická fráze, ale hluboká pravda, která se bohuľel v hektické moderní době jaksi vytrácí z povědomí. Čí je to vina? Společnosti, ministerstva ąkolství, rodiny, nebo kaľdého jednotlivce? Chyba je určitě u vąech vzpomínaných skupin, ale to uľ je námět na úplně jiný článek. Snaľte se v první řadě začít u sebe a být troąku sobečtí v dobrém slova smyslu. Snaľte se být ą»astní! Smlouvu s ďáblem můľete podepsat kdykoli.
48let @ 195cm @ 135kg
|
tetsuo
len
|
# Zaslno: 15 Led 2013 15:00
Právě promiskuita je ale u hodně lidí spojená se stresem "aby se to ta druhá nedozvěděla".
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 15 Led 2013 15:12
Ne, ne, toto je ten dobrý stres - adrenalinový sport!
Něco jiného je, kdyľ je člověk milionář a manľelka má dobrýho právníka.
48let @ 195cm @ 135kg
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 15 Led 2013 15:20
Při této příleľitosti to sem musím postnout. Je to starý, ale ty mladąí z vás to určitě pobaví.
Vystřiľeno z jednoho diskusního fóra:
Otázka:
Dobrý den, loni jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manľelka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňovaná. Mimo to Manľelka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se uľ při bootování systému. Ostatní programy, jako například Noční x 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuątění se systém zhroutí. Zdá se, ľe Manľelku 1.0 nemůľu odstranit ze systému. Uvaľoval jsem o návratu k Přítelkyně 1.0, ale uninstall skončil neúspěąně. Můľete mi někdo poradit?
a jedna z odpovědí byla:
Váľený uľivateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manľelku 1.0, domnívajíc se, ľe je to jen neąkodná zábavní utilita. Ale Manľelka 1.0 je operační systém, navrľený tak, aby sám spouątěl ostatní aplikace. Nepouątějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manľelky 1.0 můľe mít za následek poąkození systémových zdrojů. Někteří se pokouąeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manľelku 2.0, ale narazili na více problémů, neľ v původním systému. Jiní zkouąeli spouątět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohuľel, Manľelka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, coľ zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná moľnost jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manľelka, ale pouľívat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je jiľ pozdě, můľete jen varovat vaąe známé. Jeątě dodáváme, aby jste si dal velký pozor na nedokumentovanou aickou instalaci programu Tchýně 6.4.
48let @ 195cm @ 135kg
|
Bobes
len
|
# Zaslno: 15 Led 2013 16:57
Mozna hloupy dotaz, ale porad nejak nerozumim tomu, jaky je rozdil mezi hormonalni lecbou a dopingem. Ciste v teoreticke rovine, Kulturistauzivajici steroidy si jimi zvysi testosteron. Po vysazeni steroidu mu testosteron klesne pod puvodni hodnutu a nakonec se vrati do normalu. Jedineç s nizkym testosteronem, kteremu lekar predepise take steroidy skonci jak? Tyto ,,leky" by preci meli hladinu testosteronu trvale zvysit, v tom spociva ucel lecby. Tak proc toto nefunguje i v kulturistice?
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 15 Led 2013 19:59
Na nízký testosteron se neumírá, nebo alespoň ne z pohledu VZP. Tento hormon se předepisuje pouze tehdy, pokud je k tomu s ohledem na jinou léčbu důvod, nebo v případě reprodukční asistence. Vľdy jde o časově omezenou indikaci. Pokud je důvodem nízkého testosteronu tvorba, nebo naopak nedostatečná tvorba jiného hormonu obvykle produkovaného ątítnou ľlázou, řeąí se to právě zmiňovanou hormonální léčbou. Testosteron po vysazení klesne kaľdému, a» uľ je to pacient, nebo kulturista. Doktor buď problém vyřeąí a Testosteron se zvýąí přirozeně bez exogenního příjmu, nebo nevyřeąí a pacient má smůlu. Kulturista jen exogenně přijímá Testosteron, nic se neléčí, takľe to ani jinak nemůľe dopadnout, neľ ľe se výrazně sníľí.
48let @ 195cm @ 135kg
|
RobinB
len
|
# Zaslno: 15 Led 2013 20:59 - Zmnil/a: RobinB
Milý Bobesy, nevím kolik ti je let, ale po ročním cvičení stagnovat je trochu blbost. Jen na srovnání toho, co píąeą:
Lékař ti nenapíąe steroidy proto, aby se ti zvýąila tvoje vlastní produkce, ale třeba tehdy, kdyľ ji nemáą vůbec (např. jsi po operaci rakoviny varlat) - to se dá nazvat hormonální léčba. Pokud dostaneą do sebe dostaneą syntetický testosteron, abys ho měl trochu více, organismus dostane impuls, ľe ho máą nadbytek a přestane vyrábět svůj. Dále si rozhodíą i jiné hormony, např. tělo začne produkovat více kortizolu (řekněme hormonu s opačnými účinky, který se tělo bude snaľit udrľet s testosteronem v rovnováze). Po nějaké době se ti kortizol dorovná a nebude to dále bez zvýąení dávky fungovat a tu nemůľeą zvyąovat donekonečna. Pak vysadíą a uvidíą to rodeo Jinými slovy: "hormonální léčba" typu, ľe budeą rok polykat tabletku a porostou ti svaly neexistuje, tak to teda vůbec nefunguje.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 15 Led 2013 21:17
Ale, páneček se vyzná. Pokud ty znalosti máą, nechápu proč se ľeneą do Primobolu atd. Hormonální prostředí si člověk rozhodí jen to fikne! Nebo, ľe by tady zvítězil zdravý rozum? ®e zabrala ta vyráľka na prdeli? 
48let @ 195cm @ 135kg
|
tetsuo
len
|
# Zaslno: 16 Led 2013 00:50
Kulturistauzivajici steroidy si jimi zvysi testosteron. Po vysazeni steroidu mu testosteron klesne pod puvodni hodnutu a nakonec se vrati do normalu. Zdaleka ne vľdycky. Navíc se můľe poąkodit tvorba spermií.
Jedineç s nizkym testosteronem, kteremu lekar predepise take steroidy skonci jak? Tyto ,,leky" by preci meli hladinu testosteronu trvale zvysit, v tom spociva ucel lecby. Nic se nezvyąuje trvale. Zvyąuje se to jenom po dobu podávání.
Rozdíl mezi hormonální léčbou a dopováním pomocí steroidů v kulturistice spočívá v dávkách.
Lékaři na léčbu pouľívají malé dávky a co nejméně agresivní látky s co nejmenąími vedlejąími následky.
Kulturisté berou dávky řádově větąí a kombinují různé preparáty.
|
RobinB
len
|
# Zaslno: 16 Led 2013 09:54 - Zmnil/a: RobinB
Ale ne Legi, nevyznám se, jen studuji, procházím vąechny weby i v angličtině. Vyráľka na prdeli nebude, moc straąíą. Taky s tebou nemohu souhlasit, ľe ta kúra bude krátká. Je to vľdycky tvrzení proti tvrzení, pokud to není podloľeno nějakou studií. Já zase slyąel, ľe nejlepąí přírůstky jsou 2 měsíc a idální kůra jsou 2 měsíce, hlavně s ohledem na vedlejąí účinky. Třetí měsíc je taky fajn, ale tvé koule to uľ můľe unavovat , jinými slovy poměr "zisku" vůči "ztrátám" se zhorąuje. Ani nesouhlasím s tím, ľe methenolone enanthate je k ničemu, nečekám od toho 10 kg nové hmoty.
Ani nechci vypadat jako Ronnie Coleman. Víą co mě napadlo? Jestli kdyľ jde na záchod, si dokáľe vytřít zadek. Podle mne si tam nedoąáhne a musí chodit jen tam, kde je bidet Tím se ho nebo jeho fanouąků nechci dotknout.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 16 Led 2013 10:30
Tak straąit musím, to beru jako svou povinnost. Aľ Ti umře kamarád na selhání jater, protoľe byl zhulákanej článkama v M&F a chtěl mermomoci překonat matku přírodu, moľná to budeą vidět jinak. Vľdy je to o ľivotních zkuąenostech. Tenkrát se mě ho přesvědčit nepodařilo, tak to od té doby zkouąím u jiných pořád dál. Pravda, větąinou marně. Bohuľel se tady ukazuje, ľe zkuąenost je prostě nepřenosná. You´ll never know, who will be the next.
Já jsem o Methenolonu něco psal?
S tím bidetem, uľ o něm pomalu taky začínám uvaľovat. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
Dejw
len
|
# Zaslno: 6 Kv 2013 18:52
Potřebuji poradit, jestli je nutné po skončení lehké kůry: Methandienone 10mg/den po cca. 1 měs. kůře nutné uľít PCT.. Pokud ano, bylo mi doporučeno uľít 1tb. provironu během kůry+ po skončení kůry nasadit tamoxifen..
otázkou na vás je, zda-li je v tomto případě PCT nutná, a také kolik dní uľívat tamoxifen po skončení kůry, k obnovení vlastního testosteronu.
Děkuji moc.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 6 Kv 2013 19:54
Jeľíąmarját, daląí...
Proč Proviron během kůry? Nestojí Ti to?
Otázka je, jestli je PCT vůbec nutná. To se dá ale bez vyąetření dost blbě posoudit. Moľná bude stačit ľrát pár dnů tatarák a vyąąí dávky vit. D. Jinak ten Tamoxifen je dost velkej dryák a není vůbec jistý jak to bude působit. Spíą bych zůstal kdyľ uľ u osvědčenýho HCG, tak tejden. A potom bych se na to vysral!
48let @ 195cm @ 135kg
|
RobinB
len
|
# Zaslno: 6 Kv 2013 20:25
Proviron není vhodný pro PCT, Tamoxifen bych nebral určitě, jestli jsi bral opravdu 10 mg/den po dobu 1 měsíc, tak se na to asi vykaąli. Pokud jsi toho bral více nebo děląí dobu a můľeą se dostat k HCG, tak bych dal Pregnyl injekčně, 3 krát po sobě po 5 dnech. Jestli ti někdo poradil 10mg Methandienonu denně, tak je to k..ot, podle mne ti to nemohlo vůbec v ničem pomoci.

|
RobinB
len
|
# Zaslno: 6 Kv 2013 20:29
LEgi, nevím, o čem se tu bavíte, ale během kůry nepotřebujeą Proviron ... 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 6 Kv 2013 20:49
A proč si myslíą, ľe se ho na to ptám? Já to vím, ľe je Proviron na hovno. No sperma by měl hustějąí, to jo. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
RobinB
len
|
# Zaslno: 6 Kv 2013 21:15
Já si myslím, ľe v kůře můľeą začít bez provironu na dívčím internátu v přízemí, vzít to přes střechu a jeątě skončit v ředitelně (pokud mají ředitelku :up2 , někde jsem četl, ľe se proviron bere při kúře proti gynu, ale podle mne to není ničím podloľený a s 10mg denně si to mohl uąetřit 
|
Dejw
len
|
# Zaslno: 6 Kv 2013 22:15
to mi poradil asi nějakej kkt :DDD hahaha... asi se na to vyseru úplně :DDD vzal jsem si ten methandienone asi jen 4x... původně jsem si chtěl dát lehkou kůru na měsic před létem... ale radąi jdu od toho... tak snad nemusim mít strach, ľe jsem si prozatim nevzal nějakej antiestrogen :DDD pokud jsem si přizobnul jen toto malé mnoľství po dobu 4 dní... ???
jinak dík, za rychlou odpověď... newim s kym bych si o tom prohodil pár slov... :D
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 7 Kv 2013 05:12
Tak to můľeą být v klidu a neřeąit to.
48let @ 195cm @ 135kg
|