Autor |
Zpráva |
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 21 Úno 2014 14:30
Fakticky obsahuje 4 sloÄľky, ale to je jedno. NenĂ to o poÄŤtu proteinovĂ˝ch zdrojĹŻ, ale o vyuÄľitelnosti. NeplatĂ ĂşmÄ›ra...vĂce zdrojĹŻ, vyÄ…Ä…Ă vyuÄľitelnost. Je to o dost sloÄľitÄ›jÄ…Ă, ale urÄŤitĂ˝ ukazatel to je...
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
Člen
|
# Zasláno: 21 Úno 2014 20:11
Legi
A které proteiny to jsou
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 21 Úno 2014 21:21
Co je smyslem dotazu?
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
Člen
|
# Zasláno: 21 Úno 2014 22:48
No myslel jsem které daląà proteiny se vyrovnajà tomu reflexu?
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 22 Úno 2014 14:42
UÄľ jsem to tady psal tolikrát, Äľe prosĂm, aby si vyuÄľil funkce vyhledávánĂ, nebo Googlu...dĂk.
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
Člen
|
# Zasláno: 22 Úno 2014 15:55
MyslĂÄ… tyto?
http://obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.htmlÂ
http://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.htm  lÂ
http://obchod.ronnie.cz/s-4411-lean-pro-8.htmlÂ
http://obchod.ronnie.cz/s-2334-pharma-blend-6-hr.h  tmlÂ
http://www.body-test.cz/whey-plus-absoretard-gfÂ
http://obchod.ronnie.cz/s-880-syntha-6.htmlÂ
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 22 Úno 2014 15:59
Ju
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
Člen
|
# Zasláno: 22 Úno 2014 16:10
Jo tak to v tom mám jasno, dĂkec
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 24 Úno 2014 13:40
cus legi nemuzes tam prosim nekde vytasit z rukavu nejaky kvalitni a vyzkouseny trenink na 3 dny v tydnu s cilem nabirani sily a svalove hmoty???? dik
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 24 Úno 2014 13:43
Pracuje se na tom...teda pĹ™Ăpravy na práci probĂhajĂ...
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
Člen
|
# Zasláno: 24 Úno 2014 16:01
A co tento?
Den 1 - teÄľkĂ˝ dĹ™ep, stĹ™ednĂ bench, lehkĂ˝ mrtvĂ˝ tahÂ
Den 2 - těľkĂ˝ bench, lehkĂ˝ dĹ™ep, stĹ™ednĂ tahÂ
Den 3 - těľkĂ˝ tah, lehkĂ˝ bech, lehkĂ˝ dĹ™ep nebo legpress (tady se dbá na to, aby se nepĹ™etĂÄľil spodek zad)Â
OblĂbenĂ˝ je i systĂ©mÂ
Den 1 - 8x3dĹ™ep + 5x5 bench (+ ramena, tricepsy)Â
Den 2 - mrtvĂ˝ tah, záda, bicepsyÂ
Den 3 - 5x5 dřep + 8x3 bench
Parametr 5x5 mĹŻÄľeÄ… jet tak se 75% tvĂ©ho maxima na 1 opakovánĂÂ
Parametr 8x3 tak s 85-90% maxima, uvidĂÄ…, co budeÄ… zvládatÂ
oba mám vyzkouÄ…enĂ©, teÄŹ jedu ten druhĂ˝, ale oba se mi lĂbĂ a budu je asi stĹ™Ădat
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 2 Bře 2014 12:23
cau takze mala shrnovacka...po 3 mesicich od upravy stravy a zarazeni suplementace (o 2 tydny pozdeji) mam dole 6kg ...diky moc..ale chtel jsem se ujistit jestli nedelam nekde v suplementaci chybu tak vypisu co a kolik toho uzivam ...jestli to muze nekdo znaly zkontrolovat a ohodnotit jeste zopakuju ze mam 2 treninky denne (rano posilovna,vecer tymovy trenink).. takze..
Uzivam (za cely den):
50g MRP (Reflex)
5g Arginin
10g kyselina glutamova
15g hydra
15g dextrozy
90g Malta D-6
120g Peptide Fusion (Reflex)
15g Glutamin
10g Omega 3
10g Lecitin
5g Inulin
15g Hydrolyzat kolagen
1,5g Glukosamin
1g Chondroitin
1g MSM
800mg VitamĂn C
2 tablety B-komplex forte
50mg Zinek
6 tablet vapnik s B6
co si o tom myslite??mel bych neco jeste pridat???mam casto pocit ze mi dochazi "stava" neco na energii??a chtel bych nabirat svaly prijde mi ze jsem sice shodil ale svaly jsem nepribral
Uvazuju o zarazeni:
Creatin
Hmb
Citrulin
Da se to tam nekde zakomponovat??aby jsem z toho mel profit??nebo je to zbytecne??? diky moc
|
gymrat
Člen
|
# Zasláno: 2 Bře 2014 14:45
No mazec..ty jedes :D jedes dvoufazko kazdy den? Co je tvuj sport? Mas nekdy volno? Kolik h spis a jak kvalitne? Kolik h denne mentalne pracujes?
800mg cecka v jedne bombe je moc..idealni je max 250mg se selenem v 1 davce, jinak vypousti organismus sve nastradane zasobicky cecka a spoleha na suplementaci, po peti h zas muzea dat 200-250mg
Pokud jsi krevni skupina A ci 0, tak neumis brat B12 ze stravy, z b komplexu v tablete si z B12 vezmes jen 2%.. becka brat rano a B12 1x za mesic nebo kdyz uz bude svet k nevydrzeni pichat intramuskularne..jde to jen na predpis..nedostatek B12 ci nedostatecna regenerace obecne muze mit na svedomi nadbytecnou unavu..kor kdyz jsi hubl... pokud chces sadlo dolu a nabirat svaly zaroven..no jde to, ale blbe..chce to mit luxus jidelak.. vubec nevim k tobe nic, ale bacha na pretrenovani..dvoufazky nejsou sranda ;)
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 2 Bře 2014 21:50
po,ut,ct,pa dvoufaz... st jen led,so-zapas,nedele volno... muj sport je hokej denne spism 9-11h,na kvalitu spanku si nestezuju nerozumim otazce ohledne mentalni prace co to je???mym zamestnanim je hokej..edelam zadnou skolu,jinou praci pokud netrenuju nebo nehraju odpocivam,sleduju tv,jsem na netu,hraju hry,jsem s pritelkyni nebo se psem atd. Cecka pred posilkou 400mg a pred treninkem tez 400mg neberu to naraz (takhle mi to poradil legi ze je to maximalni jednorazova davka proto to beru ), nevim jaka jsem krevni skupina asi chyba jidelak jsem propocital podle legiho co mi radil..1,6-2g bilkovin,4,5g sacharidu a 0,8-1g tuku na kg ciste hmotnosti.. co myslis mel bych jeste neco pridat do suplementace'???kdyz mi obcas dochazi "stava"??? nebo dat vic sachru ale nechci pribirat sadlo jen ciste svaly co si myslis o tom creatinu,hmb atd.??bylo by mi to k necemu prospesne?? dik
|
gymrat
Člen
|
# Zasláno: 3 Bře 2014 10:02
mentalni prace.. mysleno, pokud by jsi mel jine zamestnani.. kdy stravis x hodin denne u knih, pocitace apod., a pak citis, ze hlava uz nic nebere a ses KO :D bylo by fajn zjistit tu krevni skupinu, bud ji ma v papirech obvodacka nebo se da zjistit vysetrenim za 300 nebo pri darovani krve ti ji reknou, coz je moc hezky cin s jidelakem souhlasim, uvidis, jak ti to bude sedet a pripadne pridas, uberes, kde bude potreba, ty detaily jsou vzdy ryze individualni
tu tvoji "stavu" ani zadny dalsi zazrak nadozene ) proste vycerpani ;) s pridavanim sachru si to musis vyzkouset sam, ja jak se dostanu pres urcitou hodnotu sachru, tak jsem ospala.. najit tu hranici, kdy ti to slape a neusinas
do hmb bych v klidecku sla, je to latka pro telo prirozena a zatim nebyly prokazany vedlejsi efekty ;) kreatin bych uz asi nehrotila, ale nemam s nim osobni zkusenost, tak nebudu hazet moudra, jen vim, ze zadrzuje vodu ve svalech, coz taky nemusi byt uplna vyhra dlouhodobe.. tkz pokud po kreatinu zabydes a zmohutnis.. spis to bude vodou nez svalovinou ;) zas by to udelalo nejake to kilco vetsi zateze na klouby
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 3 Bře 2014 12:14
dik..zkusim ty hmb uvidime jestli to hodi a kolik to hodi progres..kolik se toho vubec bere a kdy a jak mi prozradis???
no mentalni praci teda nemam
tu skupinu zkusim zjistit...to jen z toho duvodu toho B12 nebo mas i jine informace ???
jak jako nedozene???vycerpani???myslis jako ze to normalni ze hodne sportuju nebo je tu uz se mnou nejake horsi??? zkusim prisypat sachry a uvidime co to se mnou udela...ale zas nechci nabirat do sadla
|
gymrat
Člen
|
# Zasláno: 3 Bře 2014 13:16
no tak davkovani zalezi na konkretnim vyrobci..
ano, krevni skupinu jsem chtela predevsim kvuli B12, u ktere jeji nedostatek muze hodne souviset s unavou.. hlavne, u krevnich skupin 0 a A..
mozna je to jen muj internetem zkresleny dojem.. ale prijde mi, ze svoje telo beres jenom jako motor, pracovni nastroj, do ktereho pokud narves mordu vseho, tak bude vsechno skvely.. nejak jsem mezi tvymi radky postradala cosi uctiveho, vdecneho vuci sama sobe.. kdyz mas takovy zaber, tak je samozrejme, ze si to vybere dane v podobe unavy apod. ..tudiz mysleno, ze je to NORMALNI
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 3 Bře 2014 13:24
nechci znit divne ale moje telo je v podstate muj pracovni nastroj...ale tim nechci rict nic spatneho...to vubec ne...ale vdecnost vuci sama sobe...no nevim nad timhle jsem nikdy nepremyslel...takovy filozof zas nejsem jinak diky moc
|
gymrat
Člen
|
# Zasláno: 3 Bře 2014 15:15
neni zac
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 3 Bře 2014 15:23
Bibi jsem A a zrejmÄ› to funguje doktor Ĺ™Ăkal Ăşnava a B12
Never back down ...
Wake up . work out and Be Happy
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 3 Bře 2014 22:28
legi clovece kde ses schoval?? vazim si co mi napsala gymrat ...ale zajimalo by me co si o tom myslis ty jako ten prvotni ktery me navedl a dal mi osvetu
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:03
Tak zkouÄ…el jsem to...ale naÄ…li mÄ›.
Tak jelikoÄľ jsem Ti ten supl. plán navrhl já, musĂm si ho pochválit, to dá snad rozum. ÄŚekal jsem, Äľe to nÄ›kdo zkritizuje, ale asi nemÄ›l odvahu. PĹ™ece jen zvednu nohu aÄľ nad hlavu, Äľe.
Ty 3 suplementy jsou funkÄŤĂ látky a jejich funkce a dávkovánĂ jsem zde jiÄľ popisoval. ÄŚemu nerozumĂÄ…?
A Bibi (gymrat) si vaÄľ, je boÄľĂ...
48let @ 195cm @ 135kg
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:20
chci jen vedet jestli bych jemel zaradit??? jestli se mi vyplati???pokud z toho nebudu mit zadny profit tak bych je bral zbytecne ze???
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:23
Profit budeÄ… mĂt ze vÄ…ech 3 suplementĹŻ....otázka je, jestli to celĂ˝ dohromady nebude fungovat jako TNT! Abys u vlastnĂ branky nepĹ™eÄ…lápl a nezastavil se naproti v ochrannĂ© sĂti!
48let @ 195cm @ 135kg
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:23
jo a asi bych nasadil i colostrum co myslis sefe???
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:26
jo mimochodem zkusils tu kombinaci creatinu a hmb??? jestli je to teda lepsi dohromady??? a ten citrulĂn jen snizuje unavu nebo ma i jine pozuitivni vlastnost?? ted ciste teorie co by jsi jeste prihodil do te me suplementace??? aby ze me byla "dobre promazana masina"???
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:45
Kolostrem nic nezkazĂÄ…. Kombinaci jsem nezkouÄ…el. Citrulin jeÄ…tÄ› umĂ vychytávat amoniak z organismu.
48let @ 195cm @ 135kg
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 4 Bře 2014 22:14
myslis ze by mi dodal stavu synefrin???a pomohl by rovnou i na to hubnuti pokud souhlasis tak jak jsi psal ze se to cykluje???kolik a jak dlouho???dik
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 5 Bře 2014 06:50
CoÄľe by dodal Synefrin? Synefrin Ti zvedne TF, takÄľe spálĂÄ… vĂc kaloriĂ. NormálnÄ› se bere 1 tabl. ráno dennÄ› (Nutrend), ale na Tvou váhu by Ä…li i dvÄ›, jedna ráno, jedna v poledne. Cykluje se 2-3 mÄ›sĂce on, mÄ›sĂc off.
48let @ 195cm @ 135kg
|
Vermot
Člen
|
# Zasláno: 5 Bře 2014 12:42
ahaaa super diky moc...ja se domnival ze ti synefrin i doda energii...aspon jsem zas o neco moudrejsi diky
|