Posilovani.net  
 Posilovani.net - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / OsobnĂ­ denĂ­ky / Trochu chaos
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Legi

Moderátor
# Zasláno: 21 Úno 2014 14:30

Fakticky obsahuje 4 sloľky, ale to je jedno. Není to o počtu proteinových zdrojů, ale o vyuľitelnosti. Neplatí úměra...více zdrojů, vyąąí vyuľitelnost. Je to o dost sloľitějąí, ale určitý ukazatel to je...

48let @ 195cm @ 135kg
quakmen

Člen
# Zasláno: 21 Úno 2014 20:11

Legi
A které proteiny to jsou
Legi

Moderátor
# Zasláno: 21 Úno 2014 21:21

Co je smyslem dotazu?

48let @ 195cm @ 135kg
quakmen

Člen
# Zasláno: 21 Úno 2014 22:48

No myslel jsem které daląí proteiny se vyrovnají tomu reflexu?
Legi

Moderátor
# Zasláno: 22 Úno 2014 14:42

Uľ jsem to tady psal tolikrát, ľe prosím, aby si vyuľil funkce vyhledávání, nebo Googlu...dík.

48let @ 195cm @ 135kg
quakmen

Člen
# Zasláno: 22 Úno 2014 15:55

MyslĂ­Ä… tyto?
http://obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html 
http://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.htm  l 
http://obchod.ronnie.cz/s-4411-lean-pro-8.html 
http://obchod.ronnie.cz/s-2334-pharma-blend-6-hr.h  tml 
http://www.body-test.cz/whey-plus-absoretard-gf 
http://obchod.ronnie.cz/s-880-syntha-6.html 
Legi

Moderátor
# Zasláno: 22 Úno 2014 15:59

Ju

48let @ 195cm @ 135kg
quakmen

Člen
# Zasláno: 22 Úno 2014 16:10

Jo tak to v tom mám jasno, díkec
Vermot

Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 13:40

cus legi nemuzes tam prosim nekde vytasit z rukavu nejaky kvalitni a vyzkouseny trenink na 3 dny v tydnu s cilem nabirani sily a svalove hmoty???? dik
Legi

Moderátor
# Zasláno: 24 Úno 2014 13:43

Pracuje se na tom...teda přípravy na práci probíhají...

48let @ 195cm @ 135kg
quakmen

Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 16:01

A co tento?
Den 1 - teľký dřep, střední bench, lehký mrtvý tah 
Den 2 - těľký bench, lehký dřep, střední tah 
Den 3 - těľký tah, lehký bech, lehký dřep nebo legpress (tady se dbá na to, aby se nepřetíľil spodek zad) 

Oblíbený je i systém 
Den 1 - 8x3dřep + 5x5 bench (+ ramena, tricepsy) 
Den 2 - mrtvý tah, záda, bicepsy 
Den 3 - 5x5 dřep + 8x3 bench

Parametr 5x5 můľeą jet tak se 75% tvého maxima na 1 opakování 

Parametr 8x3 tak s 85-90% maxima, uvidíą, co budeą zvládat 

oba mám vyzkouąené, teď jedu ten druhý, ale oba se mi líbí a budu je asi střídat
Vermot

Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 12:23

cau takze mala shrnovacka...po 3 mesicich od upravy stravy a zarazeni suplementace (o 2 tydny pozdeji) mam dole 6kg ...diky moc..ale chtel jsem se ujistit jestli nedelam nekde v suplementaci chybu tak vypisu co a kolik toho uzivam ...jestli to muze nekdo znaly zkontrolovat a ohodnotit jeste zopakuju ze mam 2 treninky denne (rano posilovna,vecer tymovy trenink).. takze..

Uzivam (za cely den):

50g MRP (Reflex)
5g Arginin
10g kyselina glutamova
15g hydra
15g dextrozy
90g Malta D-6
120g Peptide Fusion (Reflex)
15g Glutamin
10g Omega 3
10g Lecitin
5g Inulin
15g Hydrolyzat kolagen
1,5g Glukosamin
1g Chondroitin
1g MSM
800mg VitamĂ­n C
2 tablety B-komplex forte
50mg Zinek
6 tablet vapnik s B6

co si o tom myslite??mel bych neco jeste pridat???mam casto pocit ze mi dochazi "stava" neco na energii??a chtel bych nabirat svaly prijde mi ze jsem sice shodil ale svaly jsem nepribral

Uvazuju o zarazeni:

Creatin
Hmb
Citrulin

Da se to tam nekde zakomponovat??aby jsem z toho mel profit??nebo je to zbytecne??? diky moc
gymrat

Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 14:45

No mazec..ty jedes :D jedes dvoufazko kazdy den? Co je tvuj sport? Mas nekdy volno? Kolik h spis a jak kvalitne? Kolik h denne mentalne pracujes?
800mg cecka v jedne bombe je moc..idealni je max 250mg se selenem v 1 davce, jinak vypousti organismus sve nastradane zasobicky cecka a spoleha na suplementaci, po peti h zas muzea dat 200-250mg
Pokud jsi krevni skupina A ci 0, tak neumis brat B12 ze stravy, z b komplexu v tablete si z B12 vezmes jen 2%.. becka brat rano a B12 1x za mesic nebo kdyz uz bude svet k nevydrzeni pichat intramuskularne..jde to jen na predpis..nedostatek B12 ci nedostatecna regenerace obecne muze mit na svedomi nadbytecnou unavu..kor kdyz jsi hubl... pokud chces sadlo dolu a nabirat svaly zaroven..no jde to, ale blbe..chce to mit luxus jidelak.. vubec nevim k tobe nic, ale bacha na pretrenovani..dvoufazky nejsou sranda ;)
Vermot

Člen
# Zasláno: 2 Bře 2014 21:50

po,ut,ct,pa dvoufaz... st jen led,so-zapas,nedele volno... muj sport je hokej denne spism 9-11h,na kvalitu spanku si nestezuju nerozumim otazce ohledne mentalni prace co to je???mym zamestnanim je hokej..edelam zadnou skolu,jinou praci pokud netrenuju nebo nehraju odpocivam,sleduju tv,jsem na netu,hraju hry,jsem s pritelkyni nebo se psem atd. Cecka pred posilkou 400mg a pred treninkem tez 400mg neberu to naraz (takhle mi to poradil legi ze je to maximalni jednorazova davka proto to beru ), nevim jaka jsem krevni skupina asi chyba jidelak jsem propocital podle legiho co mi radil..1,6-2g bilkovin,4,5g sacharidu a 0,8-1g tuku na kg ciste hmotnosti.. co myslis mel bych jeste neco pridat do suplementace'???kdyz mi obcas dochazi "stava"??? nebo dat vic sachru ale nechci pribirat sadlo jen ciste svaly co si myslis o tom creatinu,hmb atd.??bylo by mi to k necemu prospesne?? dik
gymrat

Člen
# Zasláno: 3 Bře 2014 10:02

mentalni prace.. mysleno, pokud by jsi mel jine zamestnani.. kdy stravis x hodin denne u knih, pocitace apod., a pak citis, ze hlava uz nic nebere a ses KO :D bylo by fajn zjistit tu krevni skupinu, bud ji ma v papirech obvodacka nebo se da zjistit vysetrenim za 300 nebo pri darovani krve ti ji reknou, coz je moc hezky cin s jidelakem souhlasim, uvidis, jak ti to bude sedet a pripadne pridas, uberes, kde bude potreba, ty detaily jsou vzdy ryze individualni
tu tvoji "stavu" ani zadny dalsi zazrak nadozene ) proste vycerpani ;) s pridavanim sachru si to musis vyzkouset sam, ja jak se dostanu pres urcitou hodnotu sachru, tak jsem ospala.. najit tu hranici, kdy ti to slape a neusinas
do hmb bych v klidecku sla, je to latka pro telo prirozena a zatim nebyly prokazany vedlejsi efekty ;) kreatin bych uz asi nehrotila, ale nemam s nim osobni zkusenost, tak nebudu hazet moudra, jen vim, ze zadrzuje vodu ve svalech, coz taky nemusi byt uplna vyhra dlouhodobe.. tkz pokud po kreatinu zabydes a zmohutnis.. spis to bude vodou nez svalovinou ;) zas by to udelalo nejake to kilco vetsi zateze na klouby
Vermot

Člen
# Zasláno: 3 Bře 2014 12:14

dik..zkusim ty hmb uvidime jestli to hodi a kolik to hodi progres..kolik se toho vubec bere a kdy a jak mi prozradis???
no mentalni praci teda nemam
tu skupinu zkusim zjistit...to jen z toho duvodu toho B12 nebo mas i jine informace ???
jak jako nedozene???vycerpani???myslis jako ze to normalni ze hodne sportuju nebo je tu uz se mnou nejake horsi??? zkusim prisypat sachry a uvidime co to se mnou udela...ale zas nechci nabirat do sadla
gymrat

Člen
# Zasláno: 3 Bře 2014 13:16

no tak davkovani zalezi na konkretnim vyrobci..
ano, krevni skupinu jsem chtela predevsim kvuli B12, u ktere jeji nedostatek muze hodne souviset s unavou.. hlavne, u krevnich skupin 0 a A..
mozna je to jen muj internetem zkresleny dojem.. ale prijde mi, ze svoje telo beres jenom jako motor, pracovni nastroj, do ktereho pokud narves mordu vseho, tak bude vsechno skvely.. nejak jsem mezi tvymi radky postradala cosi uctiveho, vdecneho vuci sama sobe.. kdyz mas takovy zaber, tak je samozrejme, ze si to vybere dane v podobe unavy apod. ..tudiz mysleno, ze je to NORMALNI
Vermot

Člen
# Zasláno: 3 Bře 2014 13:24

nechci znit divne ale moje telo je v podstate muj pracovni nastroj...ale tim nechci rict nic spatneho...to vubec ne...ale vdecnost vuci sama sobe...no nevim nad timhle jsem nikdy nepremyslel...takovy filozof zas nejsem jinak diky moc
gymrat

Člen
# Zasláno: 3 Bře 2014 15:15

neni zac
Kriss

Člen
# Zasláno: 3 Bře 2014 15:23

Bibi jsem A a zrejmě to funguje doktor říkal únava a B12

Never back down ...
Wake up . work out and Be Happy
Vermot

Člen
# Zasláno: 3 Bře 2014 22:28

legi clovece kde ses schoval?? vazim si co mi napsala gymrat ...ale zajimalo by me co si o tom myslis ty jako ten prvotni ktery me navedl a dal mi osvetu
Legi

Moderátor
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:03

Tak zkouÄ…el jsem to...ale naÄ…li mÄ›.

Tak jelikoľ jsem Ti ten supl. plán navrhl já, musím si ho pochválit, to dá snad rozum. Čekal jsem, ľe to někdo zkritizuje, ale asi neměl odvahu. Přece jen zvednu nohu aľ nad hlavu, ľe.

Ty 3 suplementy jsou funkčí látky a jejich funkce a dávkování jsem zde jiľ popisoval. Čemu nerozumíą?

A Bibi (gymrat) si vaľ, je boľí...

48let @ 195cm @ 135kg
Vermot

Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:20

chci jen vedet jestli bych jemel zaradit??? jestli se mi vyplati???pokud z toho nebudu mit zadny profit tak bych je bral zbytecne ze???
Legi

Moderátor
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:23

Profit budeą mít ze vąech 3 suplementů....otázka je, jestli to celý dohromady nebude fungovat jako TNT! Abys u vlastní branky nepřeąlápl a nezastavil se naproti v ochranné síti!

48let @ 195cm @ 135kg
Vermot

Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:23

jo a asi bych nasadil i colostrum co myslis sefe???
Vermot

Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:26

jo mimochodem zkusils tu kombinaci creatinu a hmb??? jestli je to teda lepsi dohromady??? a ten citrulĂ­n jen snizuje unavu nebo ma i jine pozuitivni vlastnost?? ted ciste teorie co by jsi jeste prihodil do te me suplementace??? aby ze me byla "dobre promazana masina"???
Legi

Moderátor
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:45

Kolostrem nic nezkazíą. Kombinaci jsem nezkouąel. Citrulin jeątě umí vychytávat amoniak z organismu.

48let @ 195cm @ 135kg
Vermot

Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 22:14

myslis ze by mi dodal stavu synefrin???a pomohl by rovnou i na to hubnuti pokud souhlasis tak jak jsi psal ze se to cykluje???kolik a jak dlouho???dik
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Bře 2014 06:50

Coľe by dodal Synefrin? Synefrin Ti zvedne TF, takľe spálíą víc kalorií. Normálně se bere 1 tabl. ráno denně (Nutrend), ale na Tvou váhu by ąli i dvě, jedna ráno, jedna v poledne. Cykluje se 2-3 měsíce on, měsíc off.

48let @ 195cm @ 135kg
Vermot

Člen
# Zasláno: 5 Bře 2014 12:42

ahaaa super diky moc...ja se domnival ze ti synefrin i doda energii...aspon jsem zas o neco moudrejsi diky
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaąe odpověď
Tučné  Kurzíva  Podtrľené  Odkaz na obrázek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Daląí smajlíci Zakázat smajlíky
» Uľivatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uľivatelé. Zadejte své přihlaąovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Právě online: Hosté - 1
Členové - 1 [ wulfur ]
Nejvíce uľivatelů online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Hosté - 409 / Členové - 0