Autor |
Zprva |
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 8 Pro 2013 21:27
L-karnitin nefunguje. Tečka.
Proč whey izoláty? Mají nízkou vyuľitelnost. Kup si vícesloľkový protein a můľeą ho pouľívat celý den. Chceą vědět jaký?
Verze je mi jedno kolik to stojí....
http://obchod.ronnie.cz/s-2872-peptide-fusion.html
http://obchod.ronnie.cz/s-265-super-protein-95.htm l
Verze economy.....
http://obchod.ronnie.cz/s-827-matrix.html
http://obchod.ronnie.cz/s-2334-pharma-blend-6-hr.h tml
http://obchod.ronnie.cz/s-4838-instant-whey-duo.ht ml (chu»ově nejhorąí)
Ručky boskávám....
48let @ 195cm @ 135kg
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 8 Pro 2013 21:33
Oh dekuji ... Tecka L carnitin hehe ... no rikam pres vyzivu jsem aktivni student teprve mam za sebou zakladni skolu
maturitu chci slozit do pul roku a vysoka skola profesni je na celky zivot
vsechno bude neboj ... fakt se snazim ale sam musis vedet ze tohle je beh na dlouhou trat .. a zacala jsem od piky uplne, momentalne se prokopavam stavbou lidskeho tela ... svalovou funkcnosti .. a dalsimi a dalsimi
je toho takovy kopec ze kolikrat jak na to vlitnu nevim kde zacit
Never back down ...
Wake up . work out and Be Happy
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 8 Pro 2013 21:48
Ale jistě, chce to čas ke studiu...taky jsem to nepochytil za měsíc, ale asi tak za dva....
48let @ 195cm @ 135kg
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 8 Pro 2013 21:53
No právě dávám si na tom zaleľet
Never back down ...
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 9 Pro 2013 05:08
Je 5.00 a já pomalu končím v práci a dávám si ,, večeři'' .. no nedalo mi to tady a musela jsem to napsat protoľe stále válčím s jídlem na nočních ... ani nevíte jakou to dá fuąku otočit si komplet celý den a např po půlnoci si dát jako by ten oběd
mám vľdy 3 dny den - 3dny noc - 3 dny volna a mezipauzy mezi dnem a noci to je běs to je asi tak cca 19 hodin ve kterých prostě musím jíst i kdyľ uľ hlad dávno není a pak jeątě ta otočka při volnu no ne jednou se vesele vzbudím ve volnu v 01.00 hladem .. neexistuje na to nějaké kouzlo ? mám pocit poslední dobou ľe to je má největąí brzda a zátěľ .. Ach to jídlo ..
Takľe těm co čtou po ránu přeju dobrou nad ránem a hezký den .. já budu určitě spát 7 hodin a pak cvičando a zase ta práce .. Večer tady moji papa Kika
Never back down ...
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 13 Pro 2013 10:31
Ahojky no konečně jsem tady
Měla jsem teď hodně náročných dní .. jj ten čas je opravdu největąí nepřítel a den proste nafouknout nejde a nikdy nepujde
Ale jsem tady .. ty tři noční byly blázinec takľe se mi pak hodně těľko vstávalo z postele .. Cvičandování jsem stíhala ale ąlo cítit ľe sílu uľ ztrácím Takľe váhy ąly dolu a opakování v sérii taky ne o moc ale ąly no ..
Dneska mám uľ druhý den volno tak sem do toho fitka odpočinutá a natěąená jako malé dítě na dárečky pod stromečkem takľe uľ jen odpočítávám čas kdy čapnu taąku a jedůůů
Doufám, ľe to bude stát dneska za to tak zatím ...
Never back down ...
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 13 Pro 2013 12:55
I don´t work hard because I hate my body, I work out because I love it
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 13 Pro 2013 13:12
Taky je pro mně den moc krátký
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 13 Pro 2013 13:21
Njn to znam mě hlavně poslední dobou ničí práce a stres mi neprospívá vůbec zvaľuju o změně po novém roce ... hlavně se chci zaměřit víc na to aby mi to vycházelo ohledně cvičení a jídla lépe ty noční jsou kazisvět veąkeré dřiny
Never back down ...
|
Vermot
len
|
# Zaslno: 13 Pro 2013 21:56
nocni jsou na ..... (kde je ten panacek co blije?jo on tu nikdy nebyl?...tak to se omlouvam ) pracoval jsem na 3 smeny rok a pul a ferove uz NECHCI NIKDY VICE!!!radsi palkou do palice
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 14 Pro 2013 08:29
Jj presne upe to kazi tu drinu .. a mam pocit ze me to jen zpomaluje ,,
Never back down ...
|
Spede
len
|
# Zaslno: 14 Pro 2013 09:09
Obdivuji lidi, kteří cvičí a chodí do práce. Já, který nic nedělá, tak se mi to píská, kdyľ mám jít cvičit..
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 14 Pro 2013 09:26
Tak to ti muzu jen tise zavidet .. ted mam 6 dni denni 12ctky a pak jeste fitko je to sila no potom tak akorat padnes dopostele a zadny zvuk ani obraz
Never back down ...
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 09:42
Ahojky opět tady máme novýá týden
dnes mám 3 směnu v práci tak sem zvědavá kolik posbírám sil do večerního cvičení sice se těąím ale trápí mě trochu nachlazení takľe to asi dnes nevidím na ľádné slávy a to je pondělí a jdu trénink, který mám ze vąech nejradąi no uvidíme co vy ? co cvičíte v pondělí ?
Never back down ...
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 10:13
Já se dnes chystám na nohy, nejtěľąí cvičení v týdnu, ale uľ teď vidím, ľe to stihnu aľ tak v sedm večer..
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 10:19
Je Kaji tak to máme stejné při pondělku a to naprosto v praci jsem do 18 takľe posilka také aľ na 19. hodinu
Co chodíą na nohy ?
Never back down ...
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 10:33
Bulharské dřepy, dřepy s činkou na zádech, dřepy s činkou nad hlavou, dřepy mezi ľidlemi s kettlebellem mezi nohami, (dřepy během týdne měním za jiný druh, ale tyhle mám nejradąi) výpady s jednoručkama nebo sčinkou na zádech, mrtvý tah s nohama u sebe, podsazování pánve s nohama na míči, výpony s jednoručkama (opřená jsem hrudníkem o míč o zeď), nakonec nějaké břicho, větąinou přítahy nohou ve visu, zkracovačky na ąikmé lavici, sekání dřeva s kettlebellem a rolování kolečka nebo činky po podlaze (větąinou v superseriích), podle toho jak melu z posledního.. a 20 min kardio.. sníľila jsem to z 30 min..větąinou rotoped, nebo ąvihadlo, nebo běh do schodů.. Teď chci od Jeľíąka běhací pás, protoľe u nás je tu přess metr sněhu v zimě Nějak mi stávkuje jedno lýtko mrcha Tak ho do večera rozhejbu
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 10:54
No ty si daváą pěkná sladba
U mě je to malinko jiné ptľ jsem ve fitku no
Takľe dřep s velkou činku 1-(20kg) 3*(35kg) 1*(20kg) vľdy 12 opakování kdyľ sem při síle tak 15
Předkopávání 5*12 (9-12kg)Zakopávání to samé jen 12-15 kg
Výpony na lýtky
Výstupy na lavici s jednoručkami
Výpady s jednoručkami
Výtah pánve s velkou činkou nebo kettlem na dupku pěkně
Střídám i Hacken dřep a zapojení mrtvého tahu ..
+ Břuąko tam hodně měním cviky hihi
Záleľí jak se citím a jakou mám směnu v práci a podle toho i délka kardia .. větąinou pás 30 minut na intervaly běh a chůze do kopce
NOHY MILUJU a dokaľu se sedřít fakt pekelně
Never back down ...
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 11:17
To já taky, minule jsem nemohla dva dny moc chodit Přítel větąinou kouká s malou na televizi a já u toho hekám s činkama
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 11:18
Fakt jsem ráda, ľe jsem si koupila tu velkou činku, doteď jsem cvičila jsen s jednoručkama, teď uľ budu jen dokupovat kotoučky
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 11:22
Taky mi to přiąlo na holku takové zvlaątní ale pak sem po čase přiąla na to ľe velka činka má své kouzlo a teď ji povaľuju za dobrou kamarádku ..
Kolik tak děláą serií ? a opakování ?
Never back down ...
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 11:28
Já tak 4 x 12-15 op., jak u čeho, z toho jedna je rozehřívací s lehkou, tu nepočítám, a na poslední si snaľím jeątě váhu přidat.. spíą se řídím podle toho, jak to cítím, neľ, ľe bych to nějak straąně počítala, řídím se tak, abych poslední sérii měla problém udělat.. ale udělala ji, jak se má
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 11:34
Tak to je správné .. ja tu poslední dělám shazovanou .. a první rozehřívací .. nevím zda je to tak zcela správné ale ty tři zakladní jedu na plno vlastně se svou skoro maximalkou .. takľe tu poslední shodím a tak tak ji dotahnu do konce .. a úplně citím to co bych měla a pak dva dny po nohách i schod je zátěľ
Never back down ...
|
Spede
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 13:13
Asi jsem divnej, ale cviky jako dřepy s činkou nad hlavou nebo MT s nohama u sebe bych moc nedělal.
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 14:07
Třeba ja u MT mám nohy na ąířku ramen a při zátěľí 15kg kterou chodím ve 20 opakováních a 3 seriích fakt citím
Never back down ...
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 15:11
Střídám to, někdy nohy u sebe někdy na ąířku jako Kriss
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 16:24
Pak napią aľ dorazíą z posilky, jak to dnes ąlo
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 16:29
Jooo hodim to tady dnes kaji .. jde semnou i ta kamaradka dneska tak jsem rada budu mit popohanecku ... uz se tesim az to tady dneska zabalim ty dvanactky jsou fakt des .. jeste cvicando a vecer padnu jak miminko do postylky ..
Never back down ...
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 16 Pro 2013 17:59
Jakou máą práci, jestli se můľu zeptat?
|
Kriss
len
|
# Zaslno: 17 Pro 2013 07:27
Za barem takze pohybu je habakuk a na nervy je to taky dost narocne
Jinak trenink vcera uspesny 1:40
Zaverecnych 35 minut kardia a uz sem odpadala ,
Ale super pocit a vecer se mi fajne spinkalo .. sla pocitovat unava ale citila jsem opravdu dobre
Never back down ...
|