Autor |
Zpráva |
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2014 20:34
Ty ja sem nad tím těžce uvažovala Lilly ale ještě nevím jak na to .. líbí se mi to a asi to zkusím šíkly by se nějaký program jako máš ty na doma 
Never back down ...
Wake up . work out and Be Happy
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2014 20:36
no já nevím, kde je stáhnout..ale nějaký hiit programy jsou celý i na youtube... možná Zuzka Light..
*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2014 20:37
ty máš nějaká koupené na dvd nebo jedeš podle netu ?
Never back down ...
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2014 20:40
já si to stáhla.. ale už je to jen někde.. ale dá se to koupit..i když asi jen v Americe
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2014 20:46
Aha ... jinak sem koukala na tu zuzku nevypada to spatně na paleni tučiku by to mohlo byt fajn v kombinaci s klasickou posilkou ptz te ja se nevzam miluju kazdou desticku co muzu pridat na vaze a ten pocit vecerpanosti napr u drepu kdyz uz sem vysilena ... jednorucky da clovek i doma ... ale asi by mi chybelo to prostredi v posilce ten srumec a rachot upoceni chlapi co umi poplacat po ramenu a rict Kika dneska dobry .. kolikrat i podpori nejaky pohled nebo kdyz potrebuju sundat nalozene zavazi co tam kluci proste opomeli asi bych uz bez toho nezila
Never back down ...
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2014 20:49
ono by ti to mohlo pomoct i při rychylejším pálení tuků.. hiity.. a posilka zase víc na svaly.. Zuzka je celkem drsná..ta se s tím neprdí...
http://www.youtube.com/watch?v=Yw9IfKqJHiE
tohle jsme jela včera... je to tam asi celý..
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2014 20:53
Hned na to juknu na cele v praci pres noc 
Never back down ...
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2014 20:57
ten speed je takový jednodušší, protože se tam přechází z vysoké aktivity na strečink... to mám ráda, neumírám u toho..dnes jsem umírala..
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2014 21:03
Jo vypada to zajimave zbezne jsem to proklikala 
Never back down ...
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 24 Led 2014 02:56
Můj dnešní večerní relax ...
Velký obdivvše má své a talent se pozná
http://www.youtube.com/watch?v=C0fyBWTHfUohttp://w ww.youtube.com/watch?v=uPdhKogF-_k
Never back down ...
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 24 Led 2014 02:57
http://www.youtube.com/watch?v=uPdhKogF-_k

Never back down ...
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 24 Led 2014 20:11
Dnešní trénink nohy
Dřep 5/12 s 25kg
Legpress 5/10 - 40/40/45/45/50kg
Předkopávání 5/10 - 15/15/20/20/20kg
Zakopávaní 5/15 -18/18/18/18/18kg
Zadní výpady na multipresu 3/20 - 10kg
Plie dřep 5/10 - 10kg
Snožka a tam už mám okno s váhou
Plus břicho
Nebyl to ideál spíš slabší než obvykle .. únava je znát
Never back down ...
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 24 Led 2014 20:13

|
Karolina
Člen
|
# Zasláno: 24 Led 2014 20:45
super kriss
I don´t work hard because I hate my body, I work out because I love it
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 24 Led 2014 20:48
Díky holky ale bylo to tak na 80 % chci zamakat stále mi to prijde malo 
Never back down ...
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 25 Led 2014 14:51
Něco pěkného a pozitívního
http://www.youtube.com/watch?v=GvnzmNy2ce0
Never back down ...
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 26 Led 2014 16:13
Dnes velký nakup to zas byly pálky .. ale samé mňamky .. kaji dala jsem na Tebe dnes sem si na zkoušku koupila batáty .. udělám i avokádovou pomazánku Trošku jsme se rozmazlili takže i nějaké hovězíčko na steaky kuřecí klasika a jiné .. Lepší mít vše po ruce než pak lítat po obchodě a shánět co je zrovna třeba 
Never back down ...
|
Karolina
Člen
|
# Zasláno: 26 Led 2014 16:36
Hele, já už se těším, až přijedem a půjdu na nákup..Už doma skoro nic nemáme dojídáme zbytky před dovolenou, aby tu nic nezůstalo.. jinak nestíhám, měli jsme ještě nakonec lidi na víkend.. aspoň, že už mám všehno sehnaný na dovču.. batáty jsou promě závislost a maso taky..
I don´t work hard because I hate my body, I work out because I love it
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 26 Led 2014 17:26

Never back down ...
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 28 Led 2014 08:41
Včerejší posilka
V letím do dveří celkem natěšená rozhlédnu se a už sem rozčilená
Zase full šla jsem vršek těla takže sem musela hodně přemýšlet kam se upíchnout aby mezipauzy nebyly moc dlouhé přece nebudu čekat až si někdo odjede svých 6 serií včera se to totiž hemžilo podstatně novými tvářemi .. Njn miluju slevomat .. Se wstarými mazáky jsme to nějak protočily takže to dá se říct ušlo, ale že by byl nějaký spokojený pocit to se říct nedá .. Demotivace pořád přetrvává .. ale nějak se stím v hlavě pru snažím se myslet pozitivně a najít si nějaký ten koutek v hlavě kde je vše tak růžové ... to pujde říkám si tak snad ve středu bude méně lidí 
Never back down ...
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 29 Led 2014 07:09
Kiko, tady máš počteníčko pro Tebe....
www.novinky.cz/veda-skoly/325243-prace-na-smeny-vy volava-ve-vasem-tele-chaos.html
48let @ 195cm @ 135kg
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 29 Led 2014 07:11
Dobré ráno Legi díky ... Už ten nadpis je šokující .. a čekaný ... jdu na to 
Never back down ...
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 29 Led 2014 07:13
a jejda ,,,
může zvyšovat riziko cukrovky 2. typu a obezity. 
Never back down ...
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 29 Led 2014 07:17
Halo mistre ? to jsi me jen presvedcil ze se me ten tuk drzi kvuli tem kolotocum .. muzu drit jak mezek drzet se dobreho jidla a furt je to malo .. Takze jak to telo obejit aby zacalo zase normlane fungovat ? myslis ze s tim pujde neco udelat ? praci proste potrebuju a tady na ostravsku no koment ... 
Never back down ...
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 29 Led 2014 07:30
Mě baví, jak si někdo myslí, že jde obejít biologii. Nejde. Prostě Ti to nevyhovuje, takže s tím musíš něco dělat. Chápu okolnosti, takže nesmíš z toho mít zbytečný stres. Na možnosti zhubnout by to zase takový velký vliv mít nemělo. Nesmíš moc hřešit jídlem a musíš žít aktivně, ne jen chodit do posilky. Procházky, túry, plavání....sportuj. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 29 Led 2014 07:38
Tak o to se snažím Legi ale mám na mysli jak obejít to jídlo večer třeba mi to nevyhovuje ... snad mi rozumíš .. snažím se dělat i něco jiného do práce chodím pěšky i když bych se tu jednu zastávku klidně mohla svést tramvají snažím se dodržovat fitko občas zaplavat nějaký ten vyletík na hory .. myslím, že asi největší problém je to jídlo v noci ... 
Never back down ...
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 29 Led 2014 08:01
já nejezdila trolejbusem nikdy, i kdybych měla jít 3km po městě.. prosto mě asi ted bolí tak nohy... začala jsem zase víc chodit kvůli práci
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 29 Led 2014 08:13
To je fakt lillinko ja taky vetsinou dojdu kam potrebuju jinak auto s mijankem ale busem uz moc nejezdim nemam to tam rada to uz se radsi projdu pesky ... do prace to nemam daleko .. ale i tak kdybych byla leniva sednu na tramvaj a tu jednu zastavku se v tech rannich mrazech svezu .. ale nedelam to _) pekne rukavicky cepicka a jdu peskobusem
Rada bych toho stihala i vice .. ale kolikrat se proste ten cas nenajde no uz delsi cas koukam po nove praci ale je fakt ze tady mam sve jiste no takze nechci moc riskovat vyhovujou mi tady ty penize hlavne no ... nemusim moc skudlit a stejne vetsinu co mam navic tak spolkne fakt dobre jidlo .. a cvico .. takze je to prospech jen pro me na ukor skryteho zla 
Never back down ...
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 29 Led 2014 08:35
no já ted stíhám jen tu chuzi... na posilování čas není..pokud je práce a učení a děti... tak není místo... no dnes to snad skončí.. snad dobře..jelikož jsme usnula u učení, tak nevím ale tak co.. i kdyby ne... nezhroutím se
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 29 Led 2014 08:41
Já bych vždycky viděl ten největší problém v jídle....a chápu to, mě taky moc chutná...
Dneska jsem se po 4 týdnech vleklého zánětu průdušek zkusil poprvé protáhnout a udělat pár opakování....jestli jsem to jako nezapomněl. Koukal jsem všude, kam se mě schovala fyzička a síla a asi se schovala dokonale, protože jsem ji nenašel.....ach Bože...
48let @ 195cm @ 135kg
|