Posilovani.net  
 Posilovani.net - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / Osobní deníky / Fitness Diary by Kika
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 35 . 36 . >>
Autor Zpráva
Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:21

na zahřátí i mě příjde 20 minut moc .. kolikrat fakt když běháš nebo šlapeš rychle do kopce po 20 minutach ztrácíš sílu .. můj pocit .. odzkoušený...

Never back down ...
Wake up . work out and Be Happy
liliana

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:22

tak jasně, sebere ti to sílu na trénink

*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:28

přesně tak .. dneska si dám spíš to kolo na zahřatí max 10 minut a kardio delší po tréninku

Never back down ...
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:28

To totiž nedokáže vysvětlit nikdo. Před cvičením se zátěží je potřeba co? Je v první řadě potřeba, aby se vyloučila do kloubních pouzder synoviální tekutina a za druhé, aby si člověk protáhl svaly a zahřál se na provozní teplotu. Běhacím pásem docílíte jen toho v podstatě nejméně důležitého - zahřátí. Správně se má začít rozcvičkou, nejdřívě krouživými pohyby pánve, končetin způsobit vyloučení synoviální tekutiny, jinak si dřete kloubní pouzdra (velká gratulace, lékárnící z vás budou mít v 50-ti velkou radost) a potom základními cviky, nebo dynamickým strečinkem dosáhnout protažení a zahřátí. Úplně nejvíc odpadám z bab, co jezdí půl hodiny na ergometru a potom jdou na leg-press. Borci zase přijdou úplně bez ničeho a bez ničeho odcházejí rovnou do šatny. Když dělám rozcvičku v Průvanu, jsem za exota, ale mě je to fuk....

48let @ 195cm @ 135kg
liliana

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:31

On je prosblém, že problematika ohledně posilování je dost složitá, nedá se to pochopit hned a člověk se musí sám učit a musí vědět, komu může věřit..

Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:34

Asi tak .. vím co máš na mysli já sem brala na vědomí, že nademnou stojí profesionální trenér, kterému za to platím poměrně dost peněz a ani na vteřinu mě nenapadlo, že je to špatně ... samozřejmně dneska už to vím a dělám to jinak a myslím že deset minut kolo rozcvičení a pak až trenink není zas tak zlé

Never back down ...
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:36

Kika....je....viz můj příspěvek nahoře...

48let @ 195cm @ 135kg
Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:42

počkej asi si sedím na drátě takže to kolo vypustit uplně ?

Never back down ...
liliana

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:45

ano, nevypustíš synovialní tekutinu a odřeš si klouby

liliana

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:46

ale kolo po silovém tréninku si myslím, že je ok..nebo?

Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:48

zajímavé ... dobré poučení ... zase o něco chytřejší Díky je fakt že dneska ani trenérovi za, kterého sem zřejmě vyhodila balík oknem nemůžeš věřit fakt si můžu jen zatleskat ale poučím se a jdu dal

Never back down ...
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:51

Lili Ti když tak vysvětlí, co to ta synoviální tekutina je...to není žádná sprosťárna...

Nejde jen o to, rozcvičením se protáhnou zkrácené svaly, hlavně pak na kolem pátěře (záda). Bez toho si koleduješ o takové libůstky jako....hexenšůs...ústřel..apod. lahůdečky. To potom vhlížíš k doktorovi co drží injekci Dolminy jak k Bohu...

48let @ 195cm @ 135kg
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:52

Kolo po tréninku je naprosto v pořádku....

Kiko, jestli nechceš vyhazovat peníze z okna, zeptej se mě a ušetřené peníze pošli potřebným dětem...

48let @ 195cm @ 135kg
liliana

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:54

ano, přesně proto jsem si natáhla ten blbý trapéz, odflákla jsem rozcvičku 3 týdny jsem byla mimo hru

synoviální tekutinu asi znáš Kiki, ne? Stručně řečeno vyživuje kloubní plochy a usnadnuje tření styčných ploch..pokud jí je málo, tak vrrrrz dají se klouby i oddělat.. jasně že vliv má i věk..

Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:55

Bravissimo...

48let @ 195cm @ 135kg
liliana

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:57

děkuji, pane ale myslím, že anatomii ovládáš líp jak já

Spede

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:57

Jak píše Legi prostě se podívej na sebe jak na auto, když auto je studené, tak s ním nemůžeš dělat žádné zázraky, ale jak ho zahřejše na provozní teplotu, tak začínáš trhat asfalt.

První je rozvička, aby se rozehřála a připravila tělo na zátěž. Po cvičení si můžeš dát kolo, pás no prostě cokoliv, aby jsi vyloučil svalový glykogen, ale ve stylu kadla kadla...
Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:59

Ano to vím co je nebojte se mam po urazu kolena takže vim bez ni to jednoduše vrže a tu bolest dobře znám .. jsem ráda že jsem dneska fit a dám na to pro příště pozor

Jo a Legi nějakou konzultaci beruuuu

Davala jsem 300 za trénink při splitu 3* týdně permici to vyšlo o krapet levněji no

Never back down ...
liliana

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:59

Spede

Spede

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:02

Kris, tak že se na tebe ve středu můžeme těšit?
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:06

Spede, po cvičení aerobka ve stylu kadla kadla spaluje tuky, né svalový glykogen...

48let @ 195cm @ 135kg
Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:07

No do brna to mám celkem daleko ale mám to v plánu

Never back down ...
Spede

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:08

Legi spaluje tedy vyčerpává svalový glykogen?

Kris tak Olympie je oblečena do Vánočního kabátu, tak proč ne
Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:10

No pokud mi to vyjde do Vánoc se pokusím ukázat ..

Never back down ...
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:12

Spede, Spede....svalový glykogen spaluješ při aerobní, nebo anaerobní činnosti....ale jen než dojde...čili tak max. 50min. v závislosti na intenzitě. Potom pálíš při anaerobní záteži AMK...
Jenže když po silovým tréninku jdeš dělat aerobku při TF 100-120 (to je to kadla kadla), tělo může začít spalovat tuky...comprende?

48let @ 195cm @ 135kg
Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:15

comprende

Never back down ...
Spede

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:18

ee

Já jsem myslel, když po silovém tréniku si dám ještě kolo kadla kadla, tak jednak spaluji tuky, ale přitom pohybu při TF 100-120 si vyčerpávám i svalový glykogen.
A pokud dělám kruhový trénink, tak v prní části spaluji svalový glykogen a když potom jdu na kolo, tak začínám spalovat tuky i zbytek svalového glykogenu

Mezery ve vzdělání
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:36

Teoreticky by to tak být nemělo, ale prakticky máš trochu pravdu. Málokdo vyčerpá kompletně dostupný svalový glykogen (úplně to tělo nikdy nedovolí). Takže proto má smysl jít na kolo a běhat pouze po tréninku nohou (cítíte, že se neudržíte na nohou) a v tom případě už spaluješ jen tuky. Když trénuješ ruky, záda atd., efektem je pěkně kulatá nula....

48let @ 195cm @ 135kg
Kriss

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:44

Ty Legi takže kardio po treninku vršku je stejně na prd? To by mě zajímalo proč se tak morduju :DDDD chjoo to jsou mi informace .. ještě mám co dohánět jak tak vidím ..

Never back down ...
Spede

Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:56

Právě proto sem všichni chodíme, aby jsme se učili
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 35 . 36 . >>
Vaše odpověď
Tučné  Kurzíva  Podtržené  Odkaz na obrázek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Další smajlíci Zakázat smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Právě online: Hosté - 1
Členové - 0
Nejvíce uživatelů online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Hosté - 409 / Členové - 0