Autor |
Zprva |
liliana
len
|
# Zaslno: 23 Srp 2013 20:12
samnuel
takovej silák nejsem, to bych nedala, ruce a záda mám slabý..hlavně triceps stojí za starou belu :D
dnes jsem chtěla HIIT s činkama, nakonec nebyl čas,ale 30 km s 10kg synkem jako závaľí.. pár kopečků bylo ;)
*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
|
samnuel
len
|
# Zaslno: 24 Srp 2013 11:07
Liliana: pokud zvladnes shyby,tak kliky na bradlech pujdou taky. IMHO jsou (alespon pro me) shyby tezsi na provedeni.
Obecny postreh,leto nam sice konci,ale na druhou stranu se trochu cas uzpusobi na cviceni.Fitka budou mit zase otevreno dlouho do noci,na vikendy clovek zustane spise doma,takze bude moci jit casteji fitka Zkousel jsem trenik od Tetsua pro pokrocile,ale pres leto je obtizne se dostat 4x do fitka.
Placni jezka
31 let
183 cm
100 kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 24 Srp 2013 14:11
samnuel
na shybech pracuju ;)
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 24 Srp 2013 17:41
To je moc hezký, ľe se těąíte. Minulý text jsem potil 4 měsíce. Snad se trumfnu. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 25 Srp 2013 17:20 - Zmnil/a: tadeafc
2Legi:
Mám jen jeden dotaz,ohledně rozdělení tréninků.
Začínám se ąkolou,takľe budu mít asi podstatně míň času neľ doteď.
Doteď sem jel 4xtýdně split + kardio+long steady(1x).
Myslíą,ľe při změně na 2xSplit+1xFB,a HIIT zaměřený na posilování bude dostačující co se týče tréninku?
Nic jiného mě nenapadá,a na 3xFB se necejtím moc.
|
Ivan97
len
|
# Zaslno: 25 Srp 2013 21:15
čau vąichni
chci se zeptat co je lepąí: ráno běhat(popřípadě kolo) a odpoledne posilování a nebo druhá verze a to,ľe jeden den běhání a jízda na kole a druhej den posilování.
Díky za odpověď
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 17:03
Ani jedno, jestli je Tvým cílem zároveň nabírat svaly a odbourávat tuk. Po silovce dávej 20-30minut aerobku, při TF 100-120max.
Nezapomínej, ľe tak 80% výsledku dělá dieta, čili to jak uhlídáą příjem kalorií a hlavně věcí, co se ľrát nemají (chlast, zmrzlina, sladkosti, rychlý cukry atd.)
48let @ 195cm @ 135kg
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 17:07
to asi nebylo mě,ľe ?
I já chci info 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 17:15
Jé sorry tade, jasně, dá se to cvičit vrąek, spodek a fullbody. Kdyľ se nebudeą ulejvat, tak to stačí. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
Spede
len
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 17:40
Asi jsem ąpatně hledal nebo to zde není. Myslíą, ľe by jsi mohl hodit svoje fotky Legi? Chtěl bych vědět, kde budu za deset let 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 18:14
Boľínku! Aľ budu zas hubenej! Teď bych se mohl ukazovat jako odstraąující příklad! 
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 19:48
Legi: a jak dlouho cvičíą?
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 20:01
Teď tři roky v kuse. Předtím dlooooouuuuhááá přestávka. Poprvé v posilovně v roce 1992. Tenkrát jsme si dávali po tréninku ioň»ák s mul»ákem a čekali jsme do 2 měsíců svaly a lá Arnold. Zlatý časy nevědomosti. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 20:09
to mi byly 4 roky 3 roky jsou uľ dlouhá doba.. za jak dlouho byly první změny?
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 20:48
To se těľko subjektivně hodnotí. Nejrychlejąí byla změna siluety z kuľelky na.....hubenějąí kuľelku. Neměl jsem pivas, měl jsem Zeppelína a hrozilo, ľe se při silnějąím větru (prdu) vznesu a odnese mě to někam na Ukrajinu. Dával jsem na váhu poctivých 130kg ąpeků, takľe kdyby si mě někde na Nové Gunei dali domorodci k večeři, nevyhnutelně by ze mě dostali vąichni rakovinu. První ohlasy typu: "Co to ľeres za bobule?", jsem začal dostávat po roce a půl.
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 21:49
takľ jsi asi nejedl moc hezky Já kdyľ začala cvičit, tak jsem byla hodně pohublá..ale ľádný svaly... v jídle jsem nikdy nijak extrémě neprasila..ale jedla jsem ąpatně..to ano... třeba na střední, na V©..byla ráno svačina a pak jídlo aľ kolem 16té..
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 26 Srp 2013 21:54
Ok.Tak pudu do toho,celkem mi to uąetří času a nakonec,i ta změna mě snad prospěje.
Dojídám konečně poslední araąídy,co sem si koupil a sem za to nesktuečně rád.Chutnají mi tak moc,ľe bych klidně to půlkilové balení snědl na posezení 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 07:07
Jani, já se nasnídal, potom stres dopoledne, buď nic, nebo pizza, nudle od «ongů, odpoledne stres a večer přeľíračka. Jestli se v tom někdo poznává, koleduje si o dřevěný pyľamo. To celodenní sezení v kanclu, nebo v autě je smrtící a pokud se to nekompenzuje cvičením, dopadá to ąpatně. Mám teď rozplánovanej den na hodiny a tento pravidelný reľim mi vyhovuje na 100%. Přiznám se, ľe kdyľ někam musím jet, nedejboľe na víc dnů, jsem nasranej jak brygadýr! 
48let @ 195cm @ 135kg
|
Spede
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 07:50
liliana tak to já mám horąí jídelníček.. Na V© jsem se nasnídal v 6:00 a daląí jídlo 20:00. Tak, ľe moje ľivotospráva byla psycho a stále je.
Legi tak se nestyď a hoď sem nějaké fotky 
|
liliana
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 08:48
speede: ted dělám V© dálkově..a i kdyľ jdu jen jednou týdně do ąkoly, beru si 3 jídla s sebou.. z toho jedno je oběd..
co se týká práce, tak tam je to s jídlem sloľitějąí,ale dá se najíst ..i kdyľ je to ve spěchu.. zdravotnictví..
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 09:00
Lili,a co si bráváą sebou?
Kaľdý pátek to čeká i mne,a bez ąance si jídlo ohřít,takľe jediné,co mě napadá je vločky s mlékem,jogurt,ovoce....?
|
liliana
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 09:16
svačiny, cel. housky se ąunkou, sýrem a zelenina a oběd větąinou těst. salát s masem a zeleninou, nebo místo těstovin kuskus, i rýľe.. případně i ovoce..
|
Roman84
Administrtor
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 09:57
Legi
To se těľko subjektivně hodnotí. Nejrychlejąí byla změna siluety z kuľelky na.....hubenějąí kuľelku. Neměl jsem pivas, měl jsem Zeppelína a hrozilo, ľe se při silnějąím větru (prdu) vznesu a odnese mě to někam na Ukrajinu. Dával jsem na váhu poctivých 130kg ąpeků, takľe kdyby si mě někde na Nové Gunei dali domorodci k večeři, nevyhnutelně by ze mě dostali vąichni rakovinu. První ohlasy typu: "Co to ľeres za bobule?", jsem začal dostávat po roce a půl.
ked som toto cital tak som sa riadne smial Legi ako si to pekne napisal 
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 10:14
aajo,taky to tak vidím, i kdyľ bez toho pečiva
jen studené saláty s kuřec.mase,coľ nevím,jak mi v zimě pojede...měl sem v plánu zkusit byt jeden den jen na ovoci a tekuté stravě,ale prdím na to 
|
liliana
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 12:12
ty ji s tím pečivem hroznej já ve ąkole potřebuju sacharidy, docela mi tam zabírá mozek
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 12:17
neříkám,ľe mi nechutná,ľe jo...ale tak chci taky výsledky
moľná to ale taky tak udělám,a s burákovým máslem si ho pěkně dám
no co děláte na výukách?Jelikoľ my to máme vľdy jeden předmět(takľe 2x do semestru) tak jen čekám,ľe učit se nebude co,jen nám řekne,co se učit..
|
liliana
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 13:37
my máme přednáąky od ráno do večera.. třeba 5 hodin anatomie,5 hodin patologie a tak... takľe tam přednáąí to nejduleľitejąí, ty se naučíą samozřejmě vąe.. formou samostudia..
ale sacharidy nejsou ąpatný, kdyľ budeą jíst pečivo, tak neznamená, ľe nebudeą mít výsledky..
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 13:56
aajo,to já budu mít jen odpoledne na těch 5 hodin cca právě
vím,ale nemám ho kaľdej den takľe tak :P
tzn.pátek si vyhradím na pečivo
Potřebuju si vybrát volitelný předmět,porad :
Právo
Základy managmentu
Psychologie
První 2 sou co se týče manaľerství,ale psychologie by mě bavila,kdyby mě učili,jak manipulovat s lidmi 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 15:47
Tade, jj, dej si tu psychologii, sociální engeneering je teď in! 
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 27 Srp 2013 17:25
já bych ąla taky do psychologie..
|