Autor |
Zprva |
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 21:09
Tak sem si Jani nakoupil fenyklový čaj,tak v pondělí ho hned vyzkouąím!
Mám straąný hlad,a nevím co sníst...večeřel sem vajíčka fazulkou a daląí zeleninou,potom uľ sem měl jeden kefír a kousek sýru ale hlad pokračuje
Legi a ty máą jen 43?..To já uľ 35,tak to tě za chvilku mám 
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 21:40
prej jen
*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 21:46
no tak na fotce vypadá jako korba,a ono tohle 
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 22:10
tade: ty si troufáą :D tak nemusí to mít jen v rukou..
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 22:28 - Zmnil/a: tadeafc
to nemusí...ale sem myslel,ľe je jak tetsuo a ten vypadal na jedné fotce na řádného Yetiho
v uterý du zkusit MMA,tka snad to vydrľím ! 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 06:59
Na rukách nabírám velmi ąpatně. Celý mládí mi říkali chrte, vypadal jsem jak basketbalista z Etiopie. Jednou jsem hodím foto z roku 1995, jako motivaci pro ektomorfy. Tade, za pět let naturálního tréninku mě máą. A na fotce vypadám dobře, protoľe mám hrudník 121cm, neb posiluji spíąe silově jako strongman, neľ kulturista.
MMA? To znám. To dostaneą přes hubu od o 10kg lehčího maníka a jedeą dom sanitkou. Moc velká zábava. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 07:59
MMA? To znám. To dostaneą přes hubu od o 10kg lehčího maníka a jedeą dom sanitkou. Moc velká zábava
ajaj... to aby se stavila, dělat zdravotnici,co ? :D
Můj manľel je fotbalista, nohy má hodně namakaný a v rukou nabírá taky ąpatně.. ale on neposiluje.. do toho jsem zaľraná jen já
Neřádí u vás taky blicí virozy? U nás jsem si tím proąla já a včera 4letá... doufám, ľe roční to nechytí..ten mi asi na záchod běhat nebude :-/
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 08:06
Legi
tak jsem si koupil toho mutanta a chu» super moc mi ąmakuje, mám triple čokoládu. dnes ráno jsem si lupnul koktej a pujdu cvičit, jen přemýslím jak dlouho po vypití je to vhodný, stačí počkat tak hodinu?
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 08:52
®aba: ju, to stačí.
Jane: od Tebe by bylo oąetření moc příjemné. To uľ i zlomená ruka nevypadá tak tragicky.
Blicí viróza? Jo, z Miloąe a jeho party je mi na blití pořád.
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 08:58
Legi
copak Miloą no já si furt říkám, ľe bych po mateřský měla nastoupit někam na ortopedii nebo chirdu, a» jsem uľitečná pro sportovce :D
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 09:02
přesně to je MMA proto říkám,ľe to jdu jen zkusit a víckrát tam asi nepudu ...kaľdopádně se Jani určitě stav
pff 5 let ,za 2 měsíce sem nabral 2cm na obvodu ! 
|
liliana
len
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 09:10
tade: to bude i voda :-P
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 11:03 - Zmnil/a: tadeafc
nene :P
včera večer to bylo krásných 35 +
před chvilkou sem snídal,a krom 500g holandie,sem jeątě pozřel 250g kefír,50g vloček a hrst ořechů..
a pokračujem 
|
liliana
len
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 12:16
pěkná snídaně 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 13:40
Tade, jestli jíą takhle, nikdy mě nedohoníą. Spíą budeą muset volat instalatéra, aby Ti nainstaloval záchod s větąím průměrem odpadní roury. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 16:01
co snídáą ty , Legi?
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 16:43
Trénuju ráno, takľe ihned po probuzení dám mix gaineru a proteinu s troąkou BCAA, do hodiny začátek tréninku atd. Čili v tréninkový den mám pevnou stravu aľ na svačinu v 10.00. V netréninkový den dám po probuzení to samý, doplněný o glutamin, omega 3-6 a lecitin v jednom koltejlu. Po 30-40 minutách dám pevnou snídani, větąinou misku celozrnných lupínků v mléku, vejce a zeleninu. Někdy i buchtu, kdyľ mamka napeče.
Dneska je teda výľivný počasí. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 3 Srp 2013 16:52
aha.. jo počasí bezvadný..doma máme 32 a venku 41
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 4 Srp 2013 08:00
tak sem byl rano behat, a teda sprinty po ranu NIC MOC ...snad nejtezsi HIIT co jde...tedka je mi blbe jak psovi:-\
|
liliana
len
|
# Zaslno: 4 Srp 2013 18:02
co jsi před tím posnídal?
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 4 Srp 2013 18:35
jenom protein sem měl,nic jiného bych nesnídal
ale dneska sem měl "ľrací den" a teda spadlo do mě 10 domácích koláčků,kousek kačenky a pár zakusků
a od zítra zase na nanovo pěkně 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 5 Srp 2013 18:50
Tak snídaně je fakt důleľitá.
48let @ 195cm @ 135kg
|
Kokain
len
|
# Zaslno: 5 Srp 2013 21:30 - Zmnil/a: Kokain
I oběd a večeře
len
|
# Zaslno: 6 Srp 2013 09:12
Legi dotaz na tebe :
k udrľení váhy( a svalové hmoty taktéľ) mám ohledně stravy nejasnosti a tak mám scénáře :
1)vysadit přílohu u večeře (rýľe) a ponechat gainer
2)ponechat přílohu u večeře a vysadit gainer
3)ponechat přílohu i gainer,ale přízpůsobit mnoľství dle přijatých kcal
Osobně jsem asi pro moľnost 1,ale jak to vidíą ty?
Dík za radu
|
Roman84
Administrtor
|
# Zaslno: 6 Srp 2013 10:06
Kokain
fuuj to je nechutne...a preto chodim cvicit s prazdnym zaludkom 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 6 Srp 2013 19:43
Teď nechápu k čemu ten scénář má směřovat. Chceą zhubnout?
48let @ 195cm @ 135kg
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 6 Srp 2013 20:21
nene,tak nějak uľ mám 68-69 kilo,a chtěl bych tuto váhu ponechat a tak nějak se pomaly zbavovat daląích tuků....
jinak sem teda po mma tréninku-rozcvička skvělá,zapocený víc jak v posilce,ale jinak nic zlomeného takľe pohoda..a tedy moc mě to nenadchlo 
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 6 Srp 2013 20:47
Tak myslíą, ľe Ti hned ze startu rozhodí sandál? Kdyľ ptáčka lapají....
Kdyľ budeą moc hýbat sachrama, půjde síla a regenerace do háje. Lepąí je zvýąit objem aerobní činnosti. To je léty ověřená zkuąenost.
Nepanikař, kdyľ Ti za měsíc ubyde jen 1cm v pase. Je to dlouhý proces. Třeba já mám v plánu ubrat v pase na 93cm z 103cm a vyhrazuju si na to celou sezónu. Není kam spěchat. 
48let @ 195cm @ 135kg
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 7 Srp 2013 07:16
No čekám právě,ľe bych mohl poznat změnu,bo toho pohybu mám vskutku dost celkem.Ale zkusím teda dýl běhat
Nepanikařím ani tak,stejně uľ je léto v háji za chvíli , ale jen abych neąel dále tak moc do objemu a spíą se uľ udrľoval na svojí aktuální váze.
Kaľdopádně dík
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 8 Srp 2013 21:15
jeątě k tomu hubnutí, kdyľ dám po treninku aerobní trenink traba půl hodiny na kole a budu drľet tep tak kolem 125 budou se pálit jen tuky? aby to neąlo i ze svalů?
|