Autor |
Zprva |
liliana
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 21:19
legi: tak to muj manľel i brácha jdou taky tak 4x mě se to zvýąilo, jak jsem začala cvičit..1-2x..lepąí jak moje kámoąka, která kvuli intru chodila 1x za týden..
tade: kup si fenyklovej čaj..pomůľe ti trochu od tech prdíku..na deti zabírá, me pomáhá od nafouklýho břicha... ona hodne nadýmá zelenina a celkově zdravá strava..
*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 21:32
jaké máte zkuąenosti s pauzou ve cvičení? deset dní jsem necvičil a bench jsem jezdil 6 sérii po třech opakování se 104kg a po pauze jsem byl rád za 5 sérii se 100 kg po třech opakování. jsem čekal ze si tělo odpočine a zvednu zase o něco málo víc a prd.
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 21:42
také přidám trochu do mlýna, kdyľ jsem začal cvičit tak jsem musel i začít více jist a častěji, jak jsem si dal první jídlo po cvičení tak za dvě hodiny mám hlad, také chodím častěji na velkou v průměru tak 3-4x
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 21:57
to quakmen..
k tomu jídlu:naątěstí cvičím večer,takľe do sebe nasoukám uľ jen protein a zeleninu a musím jít spát,ale pokud sem cvičíval odpoledne kolem 4h tak potom sem měl taky hlad jak ďas,a to sem toho mohl sníst kolik sem chtěl...ale asi to byla sachrama (i kdyľ hlad mám stejně furt :D )
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 22:16
tadeafc
asi nedostatek sacharidů, jaký bereą protein, já teď asi zkusím PhD blend 6
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 07:22
no nedostatek moľná,ale uľ je nemám kdy jíst,tak se to snaľím nějak vydrľet vľdycky...
mm teďka beru tu PhD,ale dobírám jeątě Whey GOLD od FA a začínal sem na Nutrendu.
Ten whey větąinou beru v kardio den,PhD po posilce..
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 07:52
tadeafc
a co takhle po cvičení sachariďák kde bude tak 40 procent bílkovin a popřípadě glutamin a tak za hodinu jeątě protein třeba ten PhD?
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 08:02
mám taký domací gainer,ale jelikoľ se pomali přibliľuju k váze,kterou chci,tak ho začínám pomaly vysazovat a radąi to nechám na komplexních sachrech?Či radąi naopak?
Jinak Jani,dokáľeą vysvětlit proč tedy zdravá strava dělá problémy?Přece pokud je něco zdravého,tak to nemůľe dělat více ąkody jak nezdravé..no ni ?
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 09:32
tadeafc
tak po tréninku je potřeba doplnit energii, je ąkoda aby si tělo bralo energii z proteinů vyjde to zbytečné draho. jinak více znalosti má Legi.
jinak k tomu dotazu zda zdravá strava dělá problémy?
tím ze jde člověk víckrát na záchod neznamená ľe je to ąpatně.
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 09:40
nemyslím ani tak chození na záchod,ale spíąe to nadýmání..to přece je něco,co by se dít nemělo.
To je pravda,jen nechápu,proč se říká,ľe při rýsování se Gainer nevyuľívá....pokud je dodán jako glykogen,tak čemu to potom vadí?
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 09:44
tade: třeba proto, ľe na to nejsi zvyklý od malička :-P aľ si střeva zvyknou, tak přestane nadýmání.. důleľitá jsou probiotika... tvoje holandia ;) kefíry..
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 10:51
no dobrá tedz
uľ mám zase křeče,ale teďka je to z hladu
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 11:15
no dříve jsem také to nadýmání měl, ale vysadil jsem potréninkové nápoje, občas mi to nevedlo a prohrálo mě to, po tréninku nyní dávám Oné stop extréme a do toho 20 maltodextrinu. a protein jedině vyceslozkovy.
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 11:16
tade: a co pijeą za tekutiny? Bubliny?
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 11:29
potréninkové nápoje jest tedy coo??
Jani : čistou pramenitou vodu přímo z kohoutku
nemám rád sycenou
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 12:09
tadeafc
mel jsem recon od muscle pharm a pak jsem jeątě mel cosi podobného
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 12:44
aajo..no já zatím z těch suplementů vyuľívám ten protein,a zatím je to IMHO dostačujicí
Máte někdo zkuąenosti s určováním podílu tuku a svalů v těle?...Mám doma váhu,ale ta píąe maličko blbosti(vzhledově mi přibývají svaly,ubývají tuky ale váha píąe opačně)
Tak jen jestli se dá váze věřit (plánuji se ve fitku zváľit) či stojí za to někam k doktorovi na odbornějąí analýzu?
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 13:09
tade: já byla na in body.. to bude asi nejpřesnejąí.. ty domácí váhy jsou o ničem
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 13:50
To sou právě.ALe očekávám,ľe ve fitku uľ mají nějakou draľąí a kvalitnějąí.Asi to zkusím,nic za to nedám....snad tam bdue tuk pod 15 %
kolik jsi za to dala?
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 16:35
ľaba:
10 dní je moc, to si CNS úplně odvykne a začínáą o 20% níľe. Jednou za čas, tak 2x do roka to není ąpatný, ale jinak stačí 2-3 dny, podle toho jak jseą vyątavenej.
tade:
Tak svaly jsou těľąí, neľ tuk, ľe. Takľe kdyľ je vąe right, váha ukazuje víc a víc.
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 17:13
tade: 250,- 15% je málo..ale u tebe je to dost moľné ) mě stačí 18-20% ale vy to máte jinak..
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 17:22
Legi: svaly jsou těľąí jak tuk..ale váha, která to rozliąuje by ty hodnoty měla měřit alespň tak, ľe se budou svaly zvyąovat..a ne tuk..
tade: co máą? Tanitu?
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 17:32
http://liliana-t.rajce.idnes.cz/svaly/#biceps.jpg
kluci, moje chlouba mám ty ruce teď hubený 27cm zatnutou a 24cm v klidu... kolik máte vy? Pade? :D
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 18:48
to legi :
jak říká "lili" tak jde o hodnoty tuku,svalů...
Váha mi jde nahoru,ale dle váhy mi stoupá i tuk v tělě právě....no byl sem ve fitku,a tam tu váhu mají taky naprd.
to Jane:
nn....AEG,nějaká +-800kč
btw:kvalitní pracka ! ...(mám podobnou )
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 19:21
no zkus si u vás ve městě najít in body... to ti rozdělí tělo na čtvrtiny... měří svaly, tuk, viscerální tuk.. já chci jít na konci sprna na přeměření..byla jsem po 3 m cvičení..jako nroma..ale i svaly v normě, chci je víc mimo normu
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 19:51
Jane:
Ty ruce jsou super, ale zapracuj na tricepsu. Triceps je 2/3 objemu ruky.
Já mám malýho..... bicepsa, 43 za studena, 45 za tepla. Snad to do důchodu vyąoulám na páďo.
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 20:21
Legi
no já tu ruku objemnou nechci =)))
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 20:24
Ale jistě, ale měla by být souměrná, estetická i z hlediska svalového vývoje. Máą lepąí biceps, neľ triceps, to je celé.
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 2 Srp 2013 20:28
Legi
budu kupovat hrazdu, tak moľná doroste
|
Legi
Modertor