Autor |
Zprva |
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 13:50
Legi asi si to nepročítal,ale máą zkuąenosti s Pharmou 6HR? Je moľné,ľe by mi tam nějaká látka mohla být tak ozónová ?
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 17 vc 2013 14:15
Osobní zkuąenost nemám. Nemusí to být nutně z tohoto proteinu. Kdyľ to řeknu takhle banálně, důvodů k větrům můľe být spousty. Přílią bílkovin, málo zeleniny, hodně zeleniny, luątěniny, prostě vľdy kdyľ se nestráví vąe a začne to pracovat v tlustém střevu. BTW, jistý objem plynů je zcela normální a má je kaľdý.
48let @ 195cm @ 135kg
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 14:45
No právě toto byla "specifická vůně" takľe to zatím dávám za vinu proteinu,uvidím co zítra....momentálně se snaľím ty bílkoviny omezit na hranici nějakých 1,6,tak uvidím jak mi bude....a ta zelenina taky dělá svoje bohuľel
|
dobespavel
len
|
# Zaslno: 18 vc 2013 22:04
tadeafc: Předpokládám, ľe jdeą studovat na Báňskou, co se týče posiloven, tak na silovo-objemový trénink jsou dostačující a hlavně za rozumný peníz
Pokud budeą potom chtít bliľąí info, tak v září napią
22 let
181 cm
84 kg
Prosím o tykání
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 19 vc 2013 07:17
to dobespavel: mm teď nevím,na co reagujeą?my se s lili bavili jen tak o té ąkole.....a máą pravdu,jdu na Báňskou,ale pouze na dálkovou(kaľdý pátek!) takľe po posilce se tam nějak nesháním.
Ale díky za info
|
liliana
len
|
# Zaslno: 25 vc 2013 19:52
Proč si vąichni lidé, co necvičí, myslí, ľe kdyľ budu cvičit a posilovat, tak budu vypadat jako kulturistka? Drľí se toho tak 90 % mých kamarádu..
*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 25 vc 2013 20:19
To je zajímavý dotaz. Osobně jsem vypozoroval asi toto. Je to směs závisti, hlouposti a obdivu.
48let @ 195cm @ 135kg
|
dobespavel
len
|
# Zaslno: 25 vc 2013 21:43
To je tak ľe mnozí mají o cvičení zkreslené představy a názory, stupidní poznámky a nedej boľe se dokonce snaľí dávat hodně přiblblé rady
22 let
181 cm
84 kg
Prosím o tykání
|
liliana
len
|
# Zaslno: 25 vc 2013 21:49
děkuji za odpovědi, plně s nimi souhlasím
u vás, coby chlapů, je to "normální" kdyľ začne najednou cvičit holka..nedejboľe ľena po dětech..je to divný... proč bych měla cvičit, kdyľ jsem matka.. :D ľena po dětech přeci nemuľe uľ vypadat dobře.. ale já jim dokáľu, ľe můľe nechci být obtloustlá hospodyňka s dětmi na pískoviąti
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 29 vc 2013 07:03
tak sem včera dostal straąnou chu» na sladké,a jediné co sme měli doma,tak byli "cereální" křupky.Jmenuje se to Jeníkův lup.Dlouho sem neměl tak něco dobrého !..kdyby to nebyl samej cukr,tak z toho teď nejsem ąpatný
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 29 vc 2013 18:12
Dnes jsem měl v kanclu asi 30 stupňů. Kupodivu jsem to přeľil.
Včera a dnes off, nejsem sebevrah. Uľ někdo vypněte to topení!
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 29 vc 2013 20:59
Jo Legi, to mi povídej..máme doma 30-33..podkorvní byt..plechová střecha... ted se začala bouřkou krásně ochlazovat..nicméne já teda včera cvičila v osm večer na balkone a dnes jsem běhala, tesne před bouřkou..
Tade: to je od mixit ne?
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 30 vc 2013 08:01
Haha....to nám s klimou v kanclu je dobře
Ale cvičení doma je hnus,musím začínat aľ v 8 a i tak je to hnus,naątěstí ráno je to pohoda
Jani nevím vůbec,já to do sebe házel,ľe ani netuąím od koho to bylo
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 31 vc 2013 13:17
tadeafc
přemýąlím ľe si koupím PhD
http://eshop.aktin.cz/proteiny/pharma-blend-6-hr-p hd-2270g , ale bojím se zdá bude dobrý. jaké máą daląí poznatky. já jsem se vrátil k Matrixu 5.0
a netrápí mě ľádné nadýmání. ale bojím se zdá bude také tak kvalitní, ale líbí se mi ľe PhD má sladidlo jen sukralózu.
jaké máą nové poznatky
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 31 vc 2013 13:24
jinak teď mam protein Smartlabs Quad Core a povedl se jim. mam banán a dobrý a rozpustnost lepąí neľ Combat a Matrix 5.0
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 31 vc 2013 19:28
poznatky zatím ľádné nějak extra,uľívám ho 4x týdně (po posilce) a zatím to beru chvilku,takľe výsledky nějaké extra nevidím...
co se týče nadýmání,nenadýmá....ale máą po něm specifický "smrad"
Smartlabs sem chtěl,uvidím po tomto jak na tom budu
jinak mám chu» banán,a je to lahoda...pokud si měl někdy nutrend(obzvláątě banán) tak se to nedá srovnat,mnohem lepąí,a nesmrdí tak chemikáliemi
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 31 vc 2013 21:44
tadeafc
smrad jako tělesný a nebo smrad občasných větrů.
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 31 vc 2013 21:51
Legi
prosím tě o kolik je horąí vyuľitelnost u toho PhD
http://eshop.aktin.cz/proteiny/pharma-blend-6-hr-p hd-2270g
a Matrixu 5.0 děkuji ti
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 07:18
větry ;)
prva sem myslel,ľe to bylo ze stravy,ale následní uľívání mi to potvrdilo
pokud bych se chystal na rande,tak rozhodně bych si ten protein nedával na večer
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 09:40 - Zmnil/a: tadeafc
ask to legi :
Jaký je rozdíl mezi uľitím proteinu po tréninku (ihned) a uľití proteinu po 30-60min po tréninku,ovąem bez gaineru?
Pokud si ho dám hned,tak předpokládám,ľe velká část se ho přemění na doplnění svalového glykogenu,tzn. to kvůli čemu ho piji,nedostanu
Ovąem pokud bych si ho dal aľ po nějaké době,předpokládám,ľe tělo se bude snaľit doplnit glykogen z tuku (alespoň v nějaké míře) a protein pak bude slouľit k tomu,k čemu je určený...
Am I right?
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 09:41
to Jane:
nene je to BonaVita
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 12:49
to quakmen:
to bude velmi podobné, ale Pharma bude o chlup lepąí.
tadeafc:
Unfortunately not. Po tak krátké chvíli ten rozdíl bude minimální, protein se přemění asi ze dvou třetin na cukry tak i tak. Kdyľ nechceą brát gainer, alternativa na doplnění glykogenu je příjem cca. 10g Glutaminu, který je schopen tuto práci udělat. Je to ovąem drahý doplňování.
48let @ 195cm @ 135kg
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 13:01
Hmm.
Já právě občas dám jen mléko,glukopur a maltodextrin.Jen nevím jestli mi to k něčemu vůbec je.
Dřív sem dával protein hned,tedka s ním čekám,ale nevidím moc změny.
Jinak jeątě k vícesloľkovýmu proteinu,má nějaký vliv na to to,ľe jeątě po tom proteinu přijímám daląí bílkoviny? (Maso či vajíčka pouze)
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 15:22
Já právě občas dám jen mléko,glukopur a maltodextrin.Jen nevím jestli mi to k něčemu vůbec je.
Glukopur a malta je základem větąiny gainerů, tam problém není. Spíą to mléko není nejvhodnějąí, protoľe obsahuje větąinu pomalých bílkovin, ale po tréninku potřebujeą hlavně ty rychlé. Můj tip, přidej si do gaineru 10g toho vícesloľkovýho proteinu. Po tréninku potřebuje tělo velmi málo bílkovin. Bílkoviny můľeą začít ládovat aľ hodinu po tréninku.
Jinak jeątě k vícesloľkovýmu proteinu,má nějaký vliv na to to,ľe jeątě po tom proteinu přijímám daląí bílkoviny? (Maso či vajíčka pouze)
Vąechno se vąím souvisí. Negativní vliv má pouze monotematická konzumace nějaké bílkoviny, např. pokuď bys příjímal pouze luątěniny, nebo whey protein, tak si zaděláą na big problem. Cílem kaľdého člověka by měl být co nejvyváľenějąí příjem bílkovin tak, aby nedocházelo k dysbalancím a vyuľitelnost byla co nejvyąąí. Tolik teorie. V praxi nikdo nebude vařit s aminogramem a kalkulačkou v ruce. Proto je základem vícesloľkový protein a co nejpestřejąí strava, aby se to "tak nějak" celý zprůměrovalo. Kdyľ tohle dodrľujeą, není problém. Ti zkuąenějąí vědí a umí si nastavit jídelníček tak, ľe dosáhnou o něco větąí vyuľitelnosti přijatých bílkovin, neľ ostatní, kteří to neřeąí. Zde se 100% naplňuje slogan "feel the difference".
K tomu znovu podotýkám: bez správného střevního prostředí můľe člověk mít nejvyuľitelnějąí protein na světě a nenaroste ani kdyby se rozkrájel.....na takovýhle malý nudličky (llll). Probiotické kultury se starají o zpracování, takľe zelenina, zakysané mléčné výrobky atd. jsou nepostradatelné! BTW, vím, ľe jsem to psal jiľ mockrát, ale budu to opakovat do skonání věkůůůůůůů.
48let @ 195cm @ 135kg
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 18:53
To chápu tak nějak.Já jen jestli to pak nedělá nějakou nedobrotu,kdyľ střevo opět zatěľuji daląími ľivinami.
Jinak pokud se rozhodnu jet bez gaineru chvilku,je teda uplně jedno jestli ten protein dám hned či v tom rozmezí 30-60 minut jo?
A jeątě k tomu střevnímu prostředí,myslím,ľe se stravuji dostatečně kvalitně,co se týče těch probiotik,vlákniny,vitaminů...ale čemu by si přisoudil častou stolici?Přemýąlím,ľe vysadím na chvilku vločky,ale nevěřím,ľe to můľe být z nich.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 19:37
To chápu tak nějak.Já jen jestli to pak nedělá nějakou nedobrotu,kdyľ střevo opět zatěľuji daląími ľivinami.
Ihned po tréninku to není problém, protoľe neľ se natráví pevná strava, tekutá je jiľ v krevním oběhu.
Jinak pokud se rozhodnu jet bez gaineru chvilku,je teda uplně jedno jestli ten protein dám hned či v tom rozmezí 30-60 minut jo?
Ano, jestli pojedeą bez gaineru, nemá smysl cvičit silově na objem, ale na hubnutí. V tomto případě dej protein aľ hodinu po.
Čemu říkáą častá stolice? Normální, nebo průjem?
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 20:26
tede: častá.. třeba 2* denně je ok... máą dost vlákniny a pohyb dává dostatek pohybu střevum.. já jím mám ted častějąí, vrchem a spodem byla jsem a jeątě budu chvilku pracovat v dětském centru a oni měli před týdnem nějakou střevní virozu, takľe jsem to samozřejmě chytla.. navíc jsem si včera dávala běh do kopců, takľe jsem přiąla uľ domu s bloklou bránicí a divným pocitem v ľaludku.. jak já nesnáąím blití..
takľe dnes rohlíky, banán, rýľe a piju minerálku..a» to doplním
|
liliana
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 20:30
ale obecně mi přijde, ľe chlapi chodí častěji neľ ľeny.. máte asi rychlejąí metabolismus..
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 20:39
Jani, třeba u nás v rodině je to naopak. Já 1x, drahá polovička klidně 3x. Takľe je to hodně individuální.
48let @ 195cm @ 135kg
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 1 Srp 2013 21:03
já chodím třeba aj 4x,ale není to ľádnej výtvor
ale jinak to mám celkem přesně na hodiny kdy jdu...
snídám v půl 7 a do hodiny jdu na záchod,
svačina +- 9 a opět do hodiny na záchod,
oběd 11 a max v 1 uľ sedím opět na záchodě
a větąinou kolem půl 3 se mi dostávají bolesti do břicha,kdy mám větry ,
jestli je to jen z toho,ľe sedím,nebo nějaké stravy netuąím,kaľdopádně co dojedu domů tak uľ na záchod nepáchnu .
|