Autor |
Zprva |
tadeafc
len
|
# Zaslno: 16 vc 2013 13:52
ok,to jde...
otázka na Legiho : Proč je tak moc preferovaná rýľe v oblasti fitness,kdyľ má velice neľádoucí účinek,a to vysoké ovlivnění inzulínu v krvi?
Celkem mne to zajímí,snaľím se výhýbat potravinám s vysokým GI,ale rýľi jím často...
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 16 vc 2013 20:01
Velmi záleľí na druhu rýľe. Rýľe natural a basmati mají nízký GI, takľe zde se není třeba omezovat. Naproti tomu rýľe parboiled a jasmínová mají vysoký GI.
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 16 vc 2013 20:04
hm :D nejradąi mám parboiled
*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 16 vc 2013 20:11
Hmm a já nejradąi jasmínovou.
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 16 vc 2013 20:14
asi si to můľem dovolit
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 16 vc 2013 20:20
ehm....Ty určitě!
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
len
|
# Zaslno: 16 vc 2013 21:07
já bych spíą řekla, ľe ty
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 07:20
Aha.Tak to se musím mrknout,kterou to jím
včera sem poprvé měl více sloľkový protein od PhD.Ráno mě to ale celkem překvapilo.....a jen si tak říkám,jestli to bylo opravdu z proteinu(jestli ten kasein tak zapůsobil) a nebo kombinace vajíčka,fazule,ryby a cibule,kterou sem včera snědl....snad je to tím jídlem
Lili,omlouvám se za nevhodný příspěvek pro ľeny...
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 08:27
tadeafc
v pohodě, jsem zdravotní sestra, mě nic nepřekvapí =)) navíc tyhle problémy nemáą jen ty. Přečti si první příspěvek
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 08:36
Vím,ľe nemám...ale dneska to bylo tedy něco právě
Přitom jak psali dřív,hydro je na to speciální,a tohle hydro není....tak uvidím po dneąku,kdyľ si ho nedám..
A říkáą,máą taky problémy hej?
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 08:43
já suplementy neberu )
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 08:47
Ach ták...taky nad tím občas přemýąlím.Ale je to také osvěľení,tak zatím mi to chutná
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 08:57
já se to snaľím nahánět stravou, zas nejsem na takové urovni a pod dohledem nějakého odborníka, abych věděla, ľe suplementuju správně.. i kdyľ občas mi ľiviny nesedí.. jakoľe spíą jich je málo..ale to hned poznám poradím se
navíc mám zakázáno jít do nějakých výrazných tvarů i kdyľ tuk úspěąně mizí a svaly vylézají
mě se líbí bikini fitness- takové postavy.. i kdyľ holky asi suplementují,ľe?)
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 09:13
Tak já taky nejsem ľádnej profík,snaľím se vąe dělat podle sebe a kdyľ nevím,tak se poradím.
No,musím se přiznat,ľe to uľ je moľná moc na mě (ale dal sem to jen do googlu,tak nevím co přesně tím myslíą).
Suplementují,to netuąím,ale já za sebe můľu říct,ľe je to o té stravě a né o suplementech.
Dřív sem makal ale jedl samé pochutiny (jako krabička tavených sýrů před posilkou... etc) ale teďka co jím kvalitně a zdravě,tak to poznám a hlavně na břichu....
No tak mě napadlo,včera sem si koupil ąilič kolečko,znáą či pouľíváą to?Já si od toho slibuju celkem hory doly
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 09:30
Tak jasně ľe je to o stravě, tam je hlavní dril..supelement má tu výhodu, ľe do sebe nemusíą rvát hromadu masa nebo vajec,ale jen se napijeą...ale svaly za tebe neudělá, to je na tobě..ale to asi dobře víą..
Já se třeba snaľím do jídelníčku často zařazovat luątěniny, kde je dost bílkovin, je to zdravé, dětem to chutná, jen manľel se moc netváří.. posledně ochutnal cizrnu a málem se osypal
jinak nevím o čem mluvíą
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 09:37
Mm luątěniny!...Jak třeba děláą čočku či fazuli? Doma mi to vľdycky chutná,ale myslím,ľe je tam dost mouky a tak (fazule na paprice třeba,atd).Ale jinak se toho můľu taky ujíst
Cizrnu sem jeątě neochutnal,musím někdy zkusit,ale vůbec nevím,co bych si z ní udělal
Neznáą?..máą také kolečko,kdy klečíą a předkláníą se co nejvíc to de a pak zpátky do základní polohy,je to dost velká makačka na záda,břicho a ramena právě.Pozdějí to jde dělat i ze stoje,ale na tom jsem jeątě slaboch A přitom to stojí 150 kč a dá se s tím tak dobře cvičią !
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 09:50
no bud do polévek, do salátu.. tětstovinových- nejlépe celozrnné- vrchol gurmánství )) bez mouky! vąude..nebo je vařím jen samotné se solí, novým kořením a bobk. listem, cizrnu jsem ted dělala se sekanými rajčaty a ľampiony..majoránka, česnek,sul.. je dobrá třeba i s kuskusem a tunakem.. to jsme ted mela od Rio mare..ale jde to udělat i doma a asi i zdravěji.. vąe co si uděláą doma, tak víą, co tam dáváą..kolik tam toho dáváą..fazole dělám často jako "guláą" s kuř. masem a trochou mouky.. ľitné..
super je i červená čočka, navíc je lépe stravitelná..
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 10:04
Hm....budu se muset porozhlédnout teda po něčem Víą co,já sem navyklý na rýľe+ryba/krůtí a vajíčko+těstovina.A tak to střídám celý týden :D Takľe díky moc za tipy !
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 10:21
tak je lepąí to střídat, aby tě to nenudilo..ale já jsem doma skoro furt, takľe mám čas na vyvařování i kdyľ luątěniny, kdyľ namočíą, máą za chvilku..
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 10:29
No nudí mě to,teda spíąe to krůtí jen.Ostatních se můľu ujest!
Ale u krůtího mám furt to stejné a vubec nevím,jak to zkusit jinak.Dneska teda mě něco napadlo,tak se pokusím (těstoviny zapečené s masem a ąpenátem) ale jinak je to furt stereotyp děsný,ale je to také tím,ľe toho času moc nemám a ani se mi nechce stát u plotny 2 hodiny,kdyľ to můľu mít za 20 minut.
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 10:48
a ty si vaříą sám? To smekám ;)
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 10:57
Áno.Mě to tak nějak i baví(ačkoliv sem strojař :D ) ale jinak kdyľ sem sám doma,a mám vařit...tak je to parádní pocit
Naąim to taky tak nějak chutná,a snaľí se vařit tak nějak zdravě..ale prostě i tak tam nacpou hodně soli,osmaľí to,mouka atd...a tomu se vyhýbám,takľe kaľdý den si vařím pro sebe jen
Dřív sem miloval čínské nudle s kuřecím masíčkem,ale plavalo to v oleji...naąi to chtějí furt,ale já uľ se na to můľu jen dívat
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 11:07
Můj drahý je taky strojař.. ąkolou.. jinak ne.. to seą dobrej, takových lidí víc
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 11:28
No já ted du sice na V© stojírenství,ale taky to nemám nějak v plánu dělat Snaľím se učit jazyky,tak bych toho pak rád vyuľil nějak,navíc miluju moře a léto..takľe je to jasné
aa...muchas gracias seňorita !
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 11:45
jazyky taky můľu.. bohuľel v mém oboru jsme měla ąanci jen na nj a latinu..aj se chci začít učit, aľ dodělám V© kam jde na vejąku, ąvagr je na strojní v Liberci..
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 11:55
no...já měl ąanci jen na Anglinu ...ale učím se teď ąpanělsky,chorvatsko a v anglině pokračuju.....a miřím do Ostravy,ale jinak bydlím kousek od Břeclavi
|
liliana
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 12:00
aj je dobrá, hýbe světem..s nj si toho moc nenačtu.. a na doktora z hor koukat nebudu no nic, uľ to tu Legimu nebudem zaplkávat
|
tadeafc
len
|
# Zaslno: 17 vc 2013 12:05
já něminu vzdal,nelíbí se mi,nejde mi a prostě ne
fajn....ono uľ je to stejně zaplkané aľ aaľ
|
Legi
Modertor
|