Posilovani.net  
 Posilovani.net - Dom - Odpovdt - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / Osobní deníky / Plkárna aneb u pátého nástupiątě
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 93 . 94 . >>
Autor Zprva
Legi

Modertor
# Zaslno: 5 vc 2013 20:10

Zakládám tento topic pro vąechny, co si jen chtějí jen tak poplkat o čemkoli. Můľete sdělovat své dojmy, tepat dobu, nebo si stěľovat. Zde není prostor pro dotazy začátečníků apod.

Tak začnu. Nesnáąím dělání recenzí na syrovátkový izoláty. Člověk si musí dát do trenek filtr. A abych se odměnil, vylepąil jsem to zmrzlinou a melounem. Fuck, dneska budu muset spát na hotelu.

48let @ 195cm @ 135kg
Gunplay

len
# Zaslno: 12 vc 2013 20:47

Jakoze po izolátu prdíą jak starej pes? :D ja ho teda jeste nezkousel,ale kdyz jsme u toho hele co si myslis vo hydru(hydrolyzat)... porad je to jenom syrovatkovej protein,ale prece jenom predtravenej tak by zajimalo jestli se nejak zlepsi vyuzitelnost... rika se prece ze ciste syrovatkovy pr. maj neco kolem 50 procent zeo,tak jestli to tohle nejak zvedne.. Ja vo tom vim v podstate hovno, jednou kdysi uplne kdyz jsem zacinal jsem mel syrovatkovej pr od nutrendu...sral sem teda neuveritelnym zpusobem ze se mnou lidi v praci ani nebyli schopny spolupracovat,normalne jsem si vsiml,ze se me stranej a jdou ke me az s opravdu dulezitejma vecma :D Od ty doby uz sem mel jenom vicesloľky,ciste syrovatku jsem jinou ani nevyzkousel,tak me to zajima )))

Adaptace organismu
Legi

Modertor
# Zaslno: 12 vc 2013 21:07

U hydra je to s vyuľitelností jeątě horąí, tam jde jen o rychlou vstřebatelnost, coľ je dost diskutabilní veličina.

48let @ 195cm @ 135kg
Gunplay

len
# Zaslno: 13 vc 2013 19:18

Jasny no, to je vlastne pravda. Porad je to syrovatkovej protein,takze aminokyselinovy spektrum bude porad odpovidat syrovakovymu proteinu,takze vyuzitelnost neni lepsi...to predtraveni ma jenom vliv jak rychle se to stravi... Chapu

Adaptace organismu
Legi

Modertor
# Zaslno: 13 vc 2013 20:42

Jeątě hůř, bílkoviny se hydrolýzou poąkozují, takľe výsledná vyuľitelnost je jeątě menąí. Tady vidíą, jak to vypadá, kdyľ se dobře zmarketinguje doplňek výľivy. Napíąe se : "okamľitá vstřebatelnost, profesionální doplňek ąpičkových kulturistů a pouľívá Jay Cutler" a vąichni hurá a ľere se hydro ve velkým. ®e si tím člověk za 20 let odpálí játra, uľ nikoho nesere. A proč? Aby měl bílkoviny o 20 minut dřív v krvi? OMG! Naprosté nepochopení principů sportovní výľivy!

48let @ 195cm @ 135kg
maacher

len
# Zaslno: 13 vc 2013 21:02

celá světová výľivová ąpička chápe výľivu ąpatně, jen Legi na to přiąel )
Legi

Modertor
# Zaslno: 13 vc 2013 21:46

Tak mě napadlo si pustit od Ozzyho - Shot in the dark...

48let @ 195cm @ 135kg
Gunplay

len
# Zaslno: 13 vc 2013 21:49

No na tom ale urcite neco bude. Mluvim z vlastni zkusenosti... rikam mel jsem syrovatkovej protein pouze jednou a byl to normalne klasika mix koncentratu a izolatu od nutrendu whey core nebo ja se to menuje.. Ale uz to mi STACILO a videl jsem jak mi to dava zabrat. Prdel jsem mel jak protrzenou hraz (neskuteckna plynatost). Pokud to chapu spravne tak vyuzitelnost je mala v tom pripade, kdyz je nejaky aminokyseliny mensi pomer nez by mel spravne byt,tudiz vsechny ty ostatni co jsou nad ramec se nevyuzijou a telo je musi vyloucit = zatez pro jatra = velka zatez pro jatra pokud je to dlouhodobe... Je to tak? Takze v tom pripade to zni s tim hydrem co ti za 20 let odpali jatra vcelku logicky.. Kdyztak me opravte,rad se vzdelavam

Adaptace organismu
Legi

Modertor
# Zaslno: 13 vc 2013 22:10

Chápeą to zcela správně. A to jsem zapomněl podotknout, ľe za těch 20 let příjmu syrovátkového proteinu si odpálíą nejen játra, ale i mozek. Ten velký odpad způsobuje velkou produkci čpavku, který z kaľdýho udělá časem úplný lečo. To je ten důvod, proč je větąina ąpičkových kuturistů tak prudce inteligentní...

48let @ 195cm @ 135kg
tadeafc

len
# Zaslno: 14 vc 2013 08:15

Tak teda hodím něco do placu.Ráno sem jel HIIT,potom sem si dal krásně zdravou snídaní a pak jel pro naąe,kteří se vraceli z dovolené.Dovezli mi vynikající jehněčí steak a tak sem neodolal a uľ je to i ve mě
Legi,týden sem byl doma a sacharidy zvýąil jak si radil,tedka se vracím do normálu tak sem zvědavý
liliana

len
# Zaslno: 14 vc 2013 17:45

tadeafc

co děláą za HIIT?

*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
tadeafc

len
# Zaslno: 14 vc 2013 19:54

Momentálně nejčastěji ąvihadlo+angličáky.(Větąinou 3xąvihadlo,1xangličáky a 5sérií).Občas se dostanu ke sprintům,či kdyľ je hnusně a tak, tak jen na rotopedu střídám rychle/pomalu
Tedka jsem si přidal zátěľ,takľe to jedu 4xtýdně a na lačno.Výsledek zatím nic moc
liliana

len
# Zaslno: 14 vc 2013 20:10

tadeafc
já nejsem moc zastáncem cvičení na lačno..myslím si, ľe je lepąí si ráno něco dát a cvičit aľ pak... já to tak první pulrok dělala a změny nic moc.. resp. svaly ano,ale tuk nemizel..

já dělam HIIT podle ruzných treneru.. Shaun T, Zuzka Light, Marie Hlouąková..

Legi

Modertor
# Zaslno: 14 vc 2013 20:12

Ty jedeą HIIT na lačno? Gratuluju ke spalování svalové hmoty!

48let @ 195cm @ 135kg
liliana

len
# Zaslno: 14 vc 2013 20:13

hehe, já si myslela, ľe Legi zareaguje..

tadeafc

len
# Zaslno: 15 vc 2013 08:59

to Lili : takľe preferujeą (z hlediska výsledků) HIIT aľ po snídani?
No já se taky díval,ale to ąvihadlo mě straąně baví tak kdyľ je ráno teplo,tak si rád zaskáču
...
No já dřív pil protein,ale mě se straąně blbě cvičí,trvá mi to alespon hodinku neľ se cítím na cvičení,a ono kdyľ v půl 7 jedu do práce,tak uľ není kdy to jíst/pít právě.O víkendu ten protein občas zařadím.
Btw: ale dívím se,kam mi furt ty svali mizí
liliana

len
# Zaslno: 15 vc 2013 10:49

tadeafc
tak vstávej dřív :D určitě po snídani.. mě to tak vyhovuje a vidím výsledky ;)

tadeafc

len
# Zaslno: 15 vc 2013 11:47

no neumím si představit v půl 5 vstávat ...do toho mě ted čeká dálková V©,tak sem rád,ľe se jeątě vyspím
Jinak jak dlouho to cvičíą,a v jakých intervalech?..Já jedu těch 20 minut a 30/30s.Celkem makajda
liliana

len
# Zaslno: 15 vc 2013 13:10

no já dálkově studuju V©, + praxe, na kterou vstávám ve 4.. to je zabiják.. v srpnu to bude rok co cvičím.. cvičím bud 15min HIITY nebo 25 min a ty inetrvaly jsou ruzny..ale pauzy kratky..spíą přejdu z drill cviku na klidnejąí cvik.. takľe si odpočinu jen tím :D

tadeafc

len
# Zaslno: 15 vc 2013 14:04

Ajo.No já zatím 4 měsíce,tak příąí léto ale očekávám uľ jinačí výsledky
Hmm,tak to já nezvládám- sprintovat nemůľu furt,ze ąvihadla by mi upadli ruky..

Jinak jak dlouho pak hladovíą po HIIT?Já větąinou vydrľím max tu hodku!
liliana

len
# Zaslno: 15 vc 2013 14:16

já se ráno nasnídám, pak za hodinu cvičím a jím nejdřív za hodinu.. větąinou uľ oběd s pořádnou bílkovinou po běhu tay hodku nejím..

já sice cvičím skoro rok,ale mám za sebou zase dva porody :D ale asi by to nikdo nepoznal, kdyby mě viděl bez dětí :D

tadeafc

len
# Zaslno: 15 vc 2013 14:53

ACh ták ! ...také mamky sou ale nejhezčí

No můľu cvičit jedině po proteinu,jinak bych si přidal jako s dítětem...
liliana

len
# Zaslno: 15 vc 2013 15:09

bílkovina před cvičením je asi ok..co Legi?

Legi

Modertor
# Zaslno: 15 vc 2013 18:07

Sí, seňorita.

48let @ 195cm @ 135kg
tadeafc

len
# Zaslno: 16 vc 2013 09:36

Jistě,jinak bych ji přeci nejedl lili,a jak často týdně HIIT jedeą?
liliana

len
# Zaslno: 16 vc 2013 09:43

tadeafc
momentálně 5x + 2-3x běh, jinak 2x HIIT a 3x týdně posilování s vahou vlastního těla.. to víą nuda na mateřské, přeci nebudu sedět jen na pískoviąti

tadeafc

len
# Zaslno: 16 vc 2013 09:56

ajo...tak to sem na tom stejně! ....i s tou nudou,ikdyľ já ji mám v práci
liliana

len
# Zaslno: 16 vc 2013 12:40

já aľ začnu pracovat, coľ je za dva roky tak se chci začít chodit nudit na crossfit )

tadeafc

len
# Zaslno: 16 vc 2013 13:27

já na tohle moc nejsem,hrával sem fotbal,občas si zajdu na kickbox,ale nejradąi lenoąím doma ...a nudit se jeątě někde po tej nudě ,to bych nezvládl teda ...jinak si psala,ľe běháváą....já zvládám nějakých 8km za 40minut,seą na tom podobně?přijde mi,ľe utěkám pomaly,ale tahám za sebou plíce stejně
liliana

len
# Zaslno: 16 vc 2013 13:29

já dávám 8 km za 50 min, taky běľím pomalu,abych si drľela tep okolo 130..

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 93 . 94 . >>
Vae odpov
Tun  Kurzva  Podtren  Odkaz na obrzek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Dal smajlci Zakzat smajlky
» Uivatelsk jmno  » Heslo 
Do diskuse mohou pispvat jen registrovan uivatel. Zadejte sv pihlaovac jmno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Prv online: Host - 2
lenov - 0
Nejvce uivatel online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Host - 409 / lenov - 0