Autor |
Zprva |
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 16:00
Zdravím,potřeboval bych poradit ,který z přípravku je ten nejvodnejąí na příbraní svalové hmoty.Mám v celku problém z vahou,potřeboval bych přibrat pár Kg na víc.Ale nějak se mi nedaří...Kdyľ se tak dívam do E-shopu na produkty, tak nevím co je vlastně vhodny material pro stavbu a nárust svalové hmoty..Prodejcí jsou takoví ľe nabýdnou to co potřebují co nejrychlejí prodat..a málo kdy pomůľou a dobře poradí.Proto se obracím na Vás s prosbou pomoľte mi! Rozhodují se mezi proteiny nad 80% a Gainery...Nebo jestli znáte jiné a odzkouąené latky tak prosim odepiąte..
|
tetsuo
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 16:08
Nejde o latky a materialy, ale typ vyrobku. Obecne se nabira zvysenim kalorickeho prijmu.
Cili kombinace sacharidu, proteinu a tuku = gainer, pripadne meal replacement.
Nový web a fórum o posilování: http://www.body-test.cz/cs/
|
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 17:00
Aha , kdyľ se takhle dívam po e-shopech tak nemuľu nic najit,nejakou skvělou koncentraci vąeho...Nevíą o nějakem koncentrovanem obsahu??
|
tetsuo
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 17:10
Proteiny a gainery jsou vsechny koncentraty.
Napis hlavne, jak se normalne pres den stravujes a kdy a jak cvicis.
|
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 17:14
NO mne jde spise o vyrobek,praveze necvicim vubec.Potrebuji nabrat aspon 10Kg. Potrebuji neco na doplneni stravy...
|
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 18:53
Potrebuji spise poradit , kterej balicek se vyplati a pomuze....
|
b3a7
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 19:27 - Zmnil/a: b3a7
Aha, moľná ti pomůľe tohle: Neexistuje ľádný zázračný balíček, po kterém "nabereą svalovou hmotu". Je to o celkové stravě, tréninku a suplementy pouze pomáhají.
Takľe jestli ąpatně jíą a cvičíą (či necvičíą vůbec), tak je ti protein a gainer vyloľeně k hovnu. Moľná po gaineru nebereą i bez tréninku a kvalitní stravy, ale pouze tuky.
|
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 20:00
Ne, ja jim celkem hodne ,ale taky mozna ne a proto potrebuji nejakej ten (pripravek)ktery mi vtom pomuze..Potrebuji obycejne jidlo doplnovat jeste necim jinym...(Mam totiz zrychlenej metabolismus )coz mi to neulehcuje.
Jenom bych vazne potreboval poradit co je vhodne pouzivat(cenove dostupne)
|
Andre
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 20:09
Pokud jis tak hodne tak sem dej co si snedl za dnesek nebo za vcerejsek a uvidime pokud jis fakt hodne nebo si to myslis jenom ty 
|
Nufice
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 20:10
Vzhledem k tomu, ľe nepřibíráą, tak jíą asi málo na tvůj rychlý metabolismus.
A tobě je jedno co přibereą, jestli tuk nebo svaly? A s cvičením ani začít nechceą, chápu to dobře?
Pokud chceą nabrat tuk, tak ľer jako prase, co uvidíą. A pokud si myslíą, ľe vypijeą nějaký nápoj z kterého ti začnou růst svaly a ty u toho budeą sedět na ľidly, tak to bohuľel. Ale hezká představa. :D
|
b3a7
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 20:13 - Zmnil/a: b3a7
Nufice
On psal tohle:
"je ten nejvodnejąí na příbraní svalové hmoty"
Z toho odvozuju, ľe chce nabrat svaly. Ale asi nechápe základ, ľe bez cvičení růst neurychlý. Je zřejmě v představě, ľe kdyľ do sebe bude lejt protein nebo gainer, tak nabere 10kg svalů bez cvičení.
|
Andre
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 20:46
b3a7
bohuzel to si mysli hodne lidi, ze si koupi doplnky nebo prasky a cekaji zazraky
|
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 20:49
Asi jsem se spatne vyjadril.Jsem určity druh postavy ktera ma brobllem pribrat Kdyz jsem byl pro radu u lekarky ,tak mi vytvorila jidelnicek podle ktereho jsem mel nabrat na vaze(po mesici a pul jsem pribral 0.5Kg)prave ze chci proto udelat vse co bude mozne. Sehnal jsem si nejake to nacini a posilovat chci a chci zacit co nejdriv
|
b3a7
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 20:51
Tak v tom případě sem teda napią svůj jídelníček.
A můľes zkusit tetsuův trénink pro začátečníky.
|
b3a7
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 20:54
Andre
Přesně tak. Jediný co jim něco přinese je někdy aľ neuvěřitelný placebo efekt, vznikající hlavně v přehnané ceně některých produktů.
|
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 20:59
JSem postavy Ektomorf ,nevim jestli pisu nesrozumitelne nebo nebo si nejak nerozumime ja chci cvicit 3xaz 4tydne hodinku denne.hodne jist a hodne odpocinku...
Jidelnicek celeho tydne nebo obviklou stravu kterou jsem mel dnes??
|
Nufice
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 21:05
A cvičit chceą jenom doma? Nebo budeą navątěvovat i posilovnu?
Napią jídelníček alespoň dneąka, a» uľ mají kluci co rozebírat. A připią i čas, kdy si jedl.
A co ti ta doktorka řekla, potom co si po jejím nabírajícím jídelníčku přibral půl kila? 
|
b3a7
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 21:06
Tak jestli jíą kaľdý den víceméně stejně, tak sem stačí hodit jeden dva dny.
Jinak, jo psal si ze začátku celkem zmateně a působilo to stylem: Chtěl bych poradit, kterým suplementem přiberu 10 kg svalů aniľ bych něco dělal.
Teď uľ celkem rozumim o co ti jde.
|
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 21:22
Ráno(9:00)- cornflakes, musli zalité mlékem(100g přibliľně)
Svačina(10:00)- rohlík se salámem(ąunkou)
"OBĚD"(12:30)- Rajská polivka s ryzi ,Brambory s kuřecím řízkem +zeleninová obloha
(16:30)Krupice byla mensi chut na dobrutku
Večeře(18-19:00)- Zase opět to co matka navaří, větąinou to samé jako k obědu... večeři do sebe nacpu co nejvíc to jde .
cas je jen tak orijentacni..
No tak to mi je lito ze pisu jako gramlon ) Ne prave ze chci na sobe zapracovat, ne stym pocitem sedet doma na zidli a cpat se (jedem) jen potrebuji doplnek stravy..Hodne lidi mi to doporucilo ale jaky je ten vhodny pro me to uz nevim
|
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 21:26
Jsem takovej malej drobek Merim okolo 185cm a vazim pouhych 71Kg coz je ubohe..aZajmalo by me kolik se da ttak priblizne pribrat za 1mesic?Vim ze u kazdeho to je jinak zvlaste kdyz jsem Ektomorf ale jen tak odhadem?
|
represent
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 21:37
A cvičit chceą jenom doma? Nebo budeą navątěvovat i posilovnu?
Napią jídelníček alespoň dneąka, a» uľ mají kluci co rozebírat. A připią i čas, kdy si jedl.
A co ti ta doktorka řekla, potom co si po jejím nabírajícím jídelníčku přibral půl kila?
No prozatim zacnu cvicit doma,posilovnu mam celkem kus od domova (15Km)ale to by nemelo nejak ovlivnovat ne?:D
No pani doktorka mi rekla ze to je normalni,ze nekteri jedinci nepriberou ani to :D ze mam byt rad zato co jsem nabral za tech mesic a pul :D
|
Andre
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 22:24
No tak odhadem, protoze nepises kolik brambor, ale to nevadi. To same krupice ale tipuju, ze to delas podle navodu nebo dvojite mnozstvi coz byva 50g prasku a na vaceri to same jak obed.
Rekl bych ze by to mohlo byt tak 220g sacharidu, pri tvoji vaze 71 jsou to 3g na kilo a s tim nepriberes vubec nic spis hubnes, ale pokud je tvoje telo dlouhodobe zvykle na takovy prijem, tak ja ho zacnes zvysovat, tak zacnes pribirat samozrejme s cvicenim by to mohly byt svaly.
Protoze nevim kolik ti je a predpokladam, ze kdyz pises: "matka co udela na obed" tak asi nebudes nejak zkuseny s varenim (pokud se pletu tak promin). Pro zacatek, bych ti poradil vykaslat se na cornflakes, to si dej radsi rano krupici, ale pokud ji neumis udelat dej si 2-3 rohliky s platkovym syrem: Nebo si misto tech cornflaku kup baleni cistych ovesnych vlocek, jsou levne. Napr: 75-100g vlocek,k tomu si dej mliko treba s grankem nebo jogurt do toho si nasyp vlocky s bananem nebo jinym ovocem. (tohle muzes dat i na svacinu dopoledne). Obed mamce nejspis nevnutis (pokud ano tak to mas dobre) na svacinu odpoledne si dej zase bud rohlik nebo lepsi by bylo tmave pecivo( celozrnne) nebo tmavy toastovy chleba (tak 6-8 platku, coz odpovida tak 70-100g sacharidu) se sunkou nebo i se syrem, nejlip s rajcetem (klidne okurka, paprika, mrkev cokoliv co mas ze zeleniny rad). No a vecere treba neco jednoducheho 1/2 tvarohu s 1-2 varenymi vajicky (tahle kombinace je docela podstatna kvuli vyuziti danych hodnot jak tvarohu tak vajicek)+rohlik nebo zase celozrnne pecivo, pokud zbylo maso z obeda klidne to k tomu pridej.
Ted me napada, pokud fakt neovlivnis co mamka uvari, zkus ji rict at dela vic brambor nebo vic ryze ci testovin to ji snad nezabije. Snad jsem aspon trosku poradil 
|
Andre
len
|
# Zaslno: 14 Be 2011 22:27
K tomu, abys zacal pribirat bys mel snist pri tvoji vaze minimalne 300g sacharidu , ale urcite by nebylo na skodu 350-400g. obzvlast pokud budes posilovat tak i vice, ale to taky zalezi jak bude tvoje telo reagovat na tak vysoky prijem, kdyz si dlouho prijimal kolem 200-250g denne
|
tetsuo
len
|
# Zaslno: 15 Be 2011 00:19
Represent: Jis HODNE malo. Jak sacharidu (nabira se vetsinou od 4 g/kg a nekdo potrebuje i 5 g/kg), tak pravdepodobne i bilkovin.
Podle me denne neprekrocis davku 100 g bilkovin a potrebujes tak 140 g.
Z jidelnicku je navic zrejmy, ze mas malo vlakniny (ovoce, zelenina, celozrnne vyrobky) a malo kvalitnich rostlinnych tuku.
Neni divu, ze nerostes a jeden vyrobek by te moc nevytrhnul.
Ale dobry pro tebe budou nejaky meal replacementy.
|
Filas
len
|
# Zaslno: 15 Be 2011 02:08
Muzu se zeptat, co je tak spatneho na cornflakes? Zvlast kdyz je ektomorf, a navic hard gainer. Ja je taky beru kazde rano zalite mlikem a vetsinou dochucene kakaem a myslim, ze je to v pohode.
|
tetsuo
len
|
# Zaslno: 15 Be 2011 10:22
S cornflakama je to slozity. V zasade je to "processed food", ktery je vzdycky horsi nez "organic food".
Bylo by asi na dlouho zjistovat, v cem vsem je kukurice horsi nez ovesne vlocky.
|
represent
len
|
# Zaslno: 15 Be 2011 16:15
No hele ,ten jidelnicek jsem napsal jen tak orijentacne, kdybych si pamtoval vse co jsem za den snedl a vypil tak by mi praskla hlavicka :D NO jako Ovlivnit Mamcinou kuchin muzu a celkem se mi dari.Ale to co mi sestrojila doktorka tak to bylo moc slozity (na snidani urcite jidlo +vaha, strava celeho dne, by me vysla na hodne draho)jak finencne tak i casove!NO krupici delam hodne dobrou a celkem (tuhou):D delam to s trictvrte litru mleka coz si myslim ze to je hodne i pro me ,ale bez nejakych problemu to snim a pak se jeste dorazim treba jablkem.Velke porce mi nedelaji problem a ani caste jezeni.
Ale asi to mame dedicne.Muj Bratr ktery na sve svatbe vazil nejakych 65Kg na 180cm a mel nejakych 23let. TAk je tek k nepoznani celkem poradny kus chlapa :D Ktery si se me furt utahuje no vylozene se mi smeje ze jsem kostitras :Dcoz mi vubec nezvysuje sebevedomi :DA to me nabada cvicit a pribirat.....
|
b3a7
len
|
# Zaslno: 15 Be 2011 17:07
Tak si na snídani dej třeba gainer a půl hodiny na to třeba ąpaldové pukance v jogurtu. Podle mě výborný. Ale to je otázka chuti. To si spočítej, kolik sachrů potřebujeą.
Jo motivace je hezká věc Pokud máą dobrou motivaci tak dokáľeą i "nemoľné" ;) Vim z vlastní zkuąenosti.
|
represent
len
|
# Zaslno: 15 Be 2011 17:14
No jen nevim ktery :D je jich celkem mooooc :D a nevim ktery se finacne vyplati a vydrzi aspon mesic..a hlavne vysokou ucinost :D
Rikas ze si byl taky kostitras jo?? Mohuu se zeptat kolik si pribral za mesic??a kolik si vazil nez si pribral?vyska?
|
b3a7
len
|
# Zaslno: 15 Be 2011 17:19
Podle mě je v nejvýhodnějąí Mutant Mass gainer - 6.8 Kg za něco přes tisíc kč.
To sem neřekl . Řekl jsem, ľe motivace je dobrá věc. Já to měl zase obráceně, měl sem nadváhu - 177cm/104 kg ;)
S přibíráním obecně nemám jako endomorf problém .
|