Autor |
Zpráva |
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:13
Spedy super 
Never back down ...
Wake up . work out and Be Happy
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:21
Kris, to zas nemyslím
Asi budu v posilovně spávat, protože, když tam jsem tak hned mi svaly rostou 
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:23
Dulezity je dobry pocit a ten mas ne ? tak jen tak dal s hlavou vzhuru 
Never back down ...
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:33
Potkal jsem tam dva kluky, tak uvidíme, jsme domluvení na MT, ale jak budu chodit večer, tak mě kluci řekli, že je tam docela narváno, že se čeká na stroj
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:44
To je všude teď ale neboj to opadne 
Never back down ...
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:47
Beru, že je 10 února, tak si myslím, že Ti lidi co dostali pernamentky nebo předsevzetí, tak snad, už odpadli...
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:55
Mp ještě ne podle mě loni to trvalo až do pulky března 
Never back down ...
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:56
To snad ne 
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 20:15
Zítra to bude maso, už dnes pomalu necítím nohy 
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 20:18
Spede: nápodobně... ruce mám furt v klidu... trochu bolí záda..ale na záchod si nesednu přitom ty nohy tolik nezatěžuju... co se týká sérií.. bez závaží toho dělám daleko víc.. zítra to jedu znova.. umřu asi
*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 20:38
To bude pocit miluju jakl nemůžu vyjít tři schody jej jak ja se tesim do te posilky 
Never back down ...
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 20:44
hihi KIKO... my jsme tu samí masochisti tenhle druh bolesti mi dělá taky dobře dlouho jsem nebyla takhle rozmlácená.. cvičení s vahou vlastního těla už mě nějak zvlášť nebolelo..
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 20:58
Já jsem byl v pohodě, ale tak před dvěma hodinami to nějak na mě padlo nebo spíš na moje nožičky....
|
Kokain
Člen
|
# Zasláno: 10 Úno 2014 23:23
Já jsem si asi v neděli něco udělal s ramenem, tak mě v něm píchá až to hezké není a to mě zítra čekají silově shyby. Proč jsem se na to posilování vůbec dával 
Člen
|
# Zasláno: 11 Úno 2014 06:01
Dneska jsem určitě musel krásně zregenerovat, spal jsem necelé 2 hodiny. Nemohl jsem za boha usnout a to jsem měl po silovém tréninku, kdy jsem byl dost vysílen. V mezidobí jsem přemýšlel, proč tomu tak je. Jsem hodně vysílen, až přetažen nebo větší množství sacharidů a bílkovin nebo poslední jídlo (pomeranče) moc sladké a těžké na noc nebo žaludek stále hodně tráví a nepustí mě spát. Nedokázal jsem se dostat do hlubokého spánku, prostě takový mělký spánek, kdy nevíte jestli bdíte nebo spíte. Připadal jsem si jak deb*l pořád větrat procházet se po místnosti. Dneska asi umřu 
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 11 Úno 2014 07:08
A to já se vyspala jako miminko sedět už můžu..pro změnu cítím vzpřimovače... ve snu jsem makala s Tomášem v posilovně a všechny činky mi byly málo to že jsem pak spala na hrobě a Tom zachraňoval požár komentovat raději nebudu 
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 12 Úno 2014 07:10
lil tak to radši ani nebudu komentovat...
Tak dnes jsem se vyspal, ale spal jsem hodně mělce, kdykoliv jsem se otočil, tak jsem se probudil, tak přemýšlím co si budu dávat na stravu, abych zase hajal jako mimino. Buď jsem si říkal, že to může být podvědomný stres z budoucí práce nebo tvrdý silový trénink.
Včera a dnes nebudu trénovat, protože ruce cítím ještě z pondělka... Tak ve čtvrtek mě čeká silovka na kterou se těším 
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:20
stres mě zk z anatomie stresovala už půl roku předem..pro sichr..na spánku se to projevilo řádně...
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:45
To mě právě na tom se*e člověk se cití fajn, a taková hloupost ho sžírá zevnitř aniž by si to uvědomoval..
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 12:11
1:20 h a 20 min orbitrek
Dnes jsem si, až tak posilku neužil, přišli ránou hroudy a nejlepší že 4 další lidi jeli co já a tak jsem chodil ze strany na stranu a přemýšlel co pojedu další cvik, když místo je obsazené
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 12:26
též mám pro dnešek splněno
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 13:00
No spedy to je nejhorší .. já sem třeba ráda že u nás je posilka větší víc stojanů atd atd -- Ale živý příklad 5 lavic na benchpress a stejně všechny obsazené to je potom teprve dojeb Všechny stojany tam jsou tak 2-3* ale občas prostě plno no U nás to teď od ledna praská ve švech tak snad už bude lépe ... říkám to nerada ale ať už nováčci odpadnou je to sobecké ale nestydím se za to. Chce to při takovém návalu plánovat i čas proto jdeme dneska na 15.30 to se ještě dá ale po 17té už je to o tom kdo dřív příjde ten dřív jede .. Já třeba kolikrát zneužila to že jsem holka udělala kukadla a s kolegy co jsou známé místní tváře se střídala po sérii 
Never back down ...
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 13:09
Spede, příště víc mrkej
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 13:12
No holkám se to povídá...to se stačí předklonit a je volno...
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 13:14
jo? No já nevím, jak to chodí..
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 13:19
Uvidíš, to funguje bezvadně...pravda, musíš míti určité fyziologické předpoklady....
48let @ 195cm @ 135kg
|
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 13:26
Njn aspoń v jednom máme výhodu 
Never back down ...
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 13:27
aha, to abych přibalila do tašky melouny
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 13:30
Ty se jen příhodně otočíš....to bude stačit...
48let @ 195cm @ 135kg
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 13 Úno 2014 13:32
to je fakt..ale nevím, jestli zrovna k nám choděj dolňáci.. já myslela, že stačí oči
|