Autor |
Zpráva |
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 13 Čvn 2007 20:30 - Změnil/a: The Stone
Dnes:
100g vysociny
100g eidamu
50g hermelina
vesela krava
100ml oleje
1 mini-mini jahudka
Protein 90ka
Ket
Člen
|
# Zasláno: 13 Čvn 2007 20:37
The Stone
sakra nechce se mi zkoumat co to ckd je, ale podle toho co
|
Guka
Člen
|
# Zasláno: 13 Čvn 2007 20:39
stoune odkud jsi?? 
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 13 Čvn 2007 21:02 - Změnil/a: The Stone
Marek
Tohle je dieta
Guka
Z Hradce proc? ty?
Člen
|
# Zasláno: 13 Čvn 2007 21:04
Tak jsem dneska chtel dat jako aerobku ze pudu se psem. A nehorazne me boli leva noha nart+kotnik. Ja uz se na to muzu vyto. Pri chuzi to furt boli a nemuzu nic hrat fotbalek basket nemuu drepovat a sem rad kdyz dojdu do skoly leto a to je v riti totalne todleto. Navic me dneska vytocila ucitelka na dejak ja si to vylepsuju vylepsuju az na dvojku no a vona mi da 5ku za domacak takze mam zas trojku a zejtra prej at si to vopravim pri pisemce ale ja uz na to seru sem to vytahoval 2 mesice a vona mi to zpatky schodi na tu pisemku nejdu
Člen
|
# Zasláno: 13 Čvn 2007 22:35
The Stone
j
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 15:34
Rozhodl jsem se, ze az dojedu CKD (jestli ji preziju ), uz nepujdu do zadnyho praso objemu ale budu nabirat svaly s trosku mensim mnozstvim tuku. Jiste pojedu objem, budu maximalne nabirat svaly i s trochou tuku, ale ne se zbytecne moc (dny v kterych jsem sezral kolem 8000kcal denne jsou pryc) a budu se snazit zrat skutecne profesionalne. Docela by me zajmalo, jak dlouho bych musel drzet dietu abych byl hodne vyrysovanej. To asi budu muset navickrat.
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 16:20
The Stone:
Ahoj omlouvam se za OT,ale svalovec mi rekl at se na tebe obratim s problemem se stravou,mohl bys mi prosim poradit..?Nenasel sem tu zadne skoukrome zpravy tak pokdu bys mel cas napis mi pls na mail nebo na icq.
habitat3@seznam.cz icq - 265181589
Diky
|
BESTie
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 16:24
The Stone
Moch bys sem prosimte taky psat kolik vazis - at vime jestli ta dieta neco dela?
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 16:26
Jo to bych moh. Zejtra, tedka mam tak normalne najedenej 94kg, zacinal jsem na 95
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 17:33
Tak tohle je hodne velka rana!!!!!! Dneska jsem se dovedel, ze na internetu chybi jedna ctvrtletka z chemie z ktery jsem mel petku. A vzhledem k tomu ze mi vychazel 4ka ted jsem s tim pocital, ale je docela mozny ze dostanu z chemie za 5. To bych asi skocil z vokna a CKD mozna i prerusim ted vubec nevim co budu delat ale stejne chut do jidla nemam ale dybych dostal tak na CKD seru
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 17:38 - Změnil/a: The Stone
Nenene seru na to. CKD udrzim, na chemku si udelam referat, ale rek bych ze ne ze tesne dostanu ctyrku kdyz jsem si to propocitaval. Fuj. Ty vole me uplne vyskocil tlak.
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 18:42
Uz jsem se sklidnil. Nic jsem nesned v CKD budu samozrejme pokracovat, ale teda byl jsem na infarkt. Z chemie neprolitnu je to dobry. A uz se tesim na Carb-up
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 18:44
The Stone
Jak
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 18:59
Ja jsem vedel ze mam 5 ze ctvrtletky a ze mi vychazi 4 na vizo. Ale nevedel sem ze ta 4 je bez ty ctvrtletky.
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 19:04
The Stone
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 21:52
Tak jsem se prave dozvedel ze Carb-up v CKD se dava ne v sobotu, ne v patek po treninku, ale dokonce v patek pred treninkem!! 
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 22:17
Tak ne, carb-upovat zacnu az po treninku.
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 22:24 - Změnil/a: The Stone
Strava: 150g syra
100g vysociny
6 parku
olej
maslo
protein (malo asi 15g)
Ketoza: 1-2
Aerobka: 45minut na rotopedu. Po 10ti minutach jsem myslel ze chcipnu, tak jsem si rek ze si po 15ti minutach dam pauzu a pujdu na bricho. Odjel jsem 4 serie bricha a sel zpet na rotoped. Tentokrat uz to slo dobre, ale po 15 minutach jsem dal 3 serie bricha tentokrat zvedani nohou na spodni. A dojel poslednich 15 minut ktery byly prekvapive lehky. Triko jsem mel totalne promoceny.
Člen
|
# Zasláno: 14 Čvn 2007 23:20
add rotoped:
Hej coze? Stouny, Stouny jak je toto mozne? Neni kondcika nebo snad chybi vule ? Kolikrat se mi taky stane, ze me to nebavi a mam chut se na to vysrat, ale nikdy se na to clovek vysrat nesmi!!! Predem urci nakou trat a tu pak dodrz. 
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 12:28
Ja jsem si dal cil casovej, ne ukolovej. Puvodne jsem si dal 30 minut. Nakonec jsem jel 3x15 mezitim bricho. Nebylo to ze bych postaval, z rotopedu jsem skocil na 5 minut na bricho a pak zas. Priste uz to bude lepsi a pojedu v kuse.
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 14:03 - Změnil/a: The Stone
Moje demence
Tak dneska to byl hektickej den jak ma bejt. Prvne jsme psali pisemku z chemie. Tu sem podelal totalne, skoro nic tam. Rikal jsem si ze dostanu petku. Celou hodinu jsem cumel do blba a byl nasranej. Rikal jsem si pridu domu a nazeru se na tohle nemam nervy naka CKD podelany podelana skola a tak. Po hodine jsem sel za ucitelkou a ta povida, ze i kdybych z tohohle dostal 5, na vizo mi da 4, ale ze stejne to tem kdo nebudou chtit nebude znamkovat. Tak jsem se rozzaril a vona pokracovala: A kdyz se nechas v utery prezkouset mozna dostanes na vizo trojku. Ja uplne veselej a hned se celej den rozsvitil a sel jsem si spokojene sezrat svych asi 20 kolecek salamu.
Prisel jsem domu, a uplne smyslama mimo rikam mame ze budu mit mozna 3 z chemie. Vona taky stastna protoze nejspis opravim i matiku a byl bych bez 4! No a hned na to mama at se du naobjedvat k obedu rizky s masem a ja v euforii uplne zapomel na nakou dietu. Tak sem tam do ni este hustil jak to probihalo dopoledne s tou pisemkou a tak a najednou se mi rozsvitilo co to zeru. Vyprsknul sem rizek na talir a povidam: No doprdele. Mama se zarazila co se to deje, ja sem si pro sebe este jednou prohodil kurva jakej jsem debil ze jsem zapomel ze nesmim. Premejslel jsem co dal, ale pak jsem si rek ze pulku mega rizku v strouhance a porci brambor kerou jsem mel v sobe tezko s tim neco udelam, tak jsem nechtene sel do carb-upu uz dneska a holt v nedeli jedu opet dietu 
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 14:15
k obedu rizky s masem
Jo, CKD m
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 14:25
Ja sem byl proste v euforii kdyz sem prilit domu hned sem musel ven s tim ze mozna nebudu mit 5 na vizo a dokonce mozna nebudu mit 4 na vizo ze sem proste na nic jinyho nemyslel
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 14:36
The Stone
vy d
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 18:50 - Změnil/a: The Stone
Slozita situace
Stojim pred zajimavou situaci. Jak jsem uz rikal, tento patek nasi odjizdej na 14ti denni dovolenou. Takze na jednu stranu by nebyl vubec problem jet CKD. Na druhou stranu mi tu mama nechava dost prachu, a ja jsem planoval ze bych moh jist skutecne profesionalne (zadny ze k obedu sou ovocny knedliky s tunou cukru a zer!) nebo ze by mi nadaval nekdo ze zeru tunaky bez rohliku nebo ze zeru kazdejch pet minut. Proto uvazuju ze pojedu CKD pristi tyden, a pak najedu na objemovou stranu skutecne profi s minimem tuku. Proste k nabrani cisty hmoty a tak. Vite co, kdyz budu mit tu moznost jist 3x denne maso, pit nizkotucny mlika(matka kupuje zasadne polotucny, otec dokonce plnotucny, ze prej nizko sou hnusny) s ryzi nebo bramborama (ne ze mama udela rybu a vem si k tomu chleba a dojez se zeleninou), tak je mi lito se po tu dobu cpat salamama a parkama.
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 18:54 - Změnil/a: blaster18
Pt
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 18:57 - Změnil/a: The Stone
No CKD bych jel 2 tejdny, pak bych to na ty dva tydny prerusil a az by se vratili tak bych to dojel. Ale je fakt, ze 2 tydny CKD je naprd no, tak asi pojedu CKD aspon na to bude vetsi klid. Jen se budu modlit ze nebudu muset o prazdninach ten prvni tejden na obedy k babicce od ktery bydlim 200m a chodim k ni vzdycky kdz jsem sam doma. Musim to ukecat na to ze obedy mam ve skole (i kdyz nemam, ale mama vi ze nemam tak aby to nedomluvila...kurnik na to sem nepomyslel, to vlastne moje
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 18:59
Zkus to napsat na Ronnieho, podle m
Člen
|
# Zasláno: 15 Čvn 2007 19:00
Zkusim no, ale asi to nikdo nebude ani cist