Autor |
Zpráva |
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 11 Pro 2006 21:43
Tak jsem si vsim ze ma hodne lidi svuj log nebo jak to tu odborne nazyvate tak jsem se rozhod ze si ho taky udelam at jsem "in" No takze nejprve napisu neco o sobe posiloval jsem asi rok doma ale to jen sed lehy , kliky a pak s malyma cinkama no a ted uz tak tretim mesicem chodim do posilky a beru to trochu vazneji jinak moje nove presne rozmery jsou...
vek 17
vaha 78 kg
vyska 177
biceps 36 cm
bricho 82 cm
zapesti 19 cm
prsa 97 cm
No pravda nic extra ale ja jsem z toho jak vypadam celkem spokojenej neni zas tak moc lidi v mojem veku kdyz vezmu nasi tridu co ma takove svaly, co ja vim mozna tak 4 ze 30 co z nasi tridy jsou na tom podobne nebo lepe nez ja.
Takze tu zkusim psat svoje treninky jestli se mi to teda bude chtit hazet ale snad jo jinak predem rikam aby se mi tu moc nikdo nevysmivalo memu treninku tak mam celkem omezene moznosti bydlim na vesnici a mame tu jen malou posilku ve skole do ktere chodim s kamosem tak tam neni tak mega moc zavazi a chodim jen utery,streda,patek bohuzel v jine dny to nevychazi a nemam taky zadny klasicky trenink jak tady jsou vytvoril jsem si takovy vlastni improvizovany trenink ve kterem proste cvicim ty casti ktere jeste jdou uz jsem se proste naucil to ze kdyz dojdu do posilky tak vim kterou cast muzu cvicit a jak intenzive a kterou uz musim nechat ono mam i blbe dny posilovani tak to zas naky trenink moc udelat nejde.
No jeste na bench mam max tak 70kg a pak jeste jsem dal 58 sedelehu za minutu ze zaprenyma nohama a dalsi me rekordy neznam
A co se tyce stravy tak se snazim jet objemovku ale je to spis takova skoro objemovka pomalejsi musim se krotit protoze matka nadava ze se taha s taskama plne jidla a za chvili je vechno pryc Tak musim trosku omezeneji no jinak muj cil je nabrat tak do dubna kolem 85 kilo a pak se vyrysovat dietou pekne na leto ale uvidime jak to dopadne no to by na uvod snad stacilo ted uz tu budu doplnovat treninky.
|
Tryggve
Člen
|
# Zasláno: 11 Pro 2006 21:53
Mame mas pomoct! A nakup si toho vic, aspon posilis trapezy. Maji rust tobe nebo mame? 
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 12 Pro 2006 20:26
Tryggve Mam dost vlatni prace staci mi kdyz chodim do posilky trapezy holt musi posilovat mama 
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 12 Pro 2006 20:50
Trenink 1
Toz pred treninkem jsem asi tak dve hodky makal takze jsem nemel tak mega moc energie jako obvykle.
zacal jsem zdvihama v sede:
1serie*10opakovani 10kg+tyc (nvm kolik ma)
3serie*8opakovani 12 kg+tyc
1serie*3opakovani 14kg+tyc (kua tahle zatez mi moc nevysla ale aspon jsem ji zkusil casem pujde)
bench:
1serie*10opakovani 46kg
2serie*8opakovani 50kg
1serie*6opakovani 52kg
1serie*3opakovani 56kg
No od benchu jsem cekal vic ale na toz ze jsem makal se to jeste da
sed lehy na sikme lavici:
3serie*25opakovani
tlaky jednoruckou :
i po benchi jsem si troufl procvicit trosku triceps
3serie*8 opakovani 12kg + tyc
klopeni podhmatem jednoruckou:
3serie*10 opakovani 12kg + tyc
drepy:
Bohuzel nemame v posilce stojan tak nemuzu dat moc velke vahy ale uz se na nem pracuje tak mozna casem bude.
3serie*12 opakovani 42kg
kladka za hlavou:
Jsem jen tak zkusil ale hned jsem zjistil ze zada uz musim odlozit na zitrek.
1serie*6opakovani
|
Jimi bOi
Člen
|
# Zasláno: 12 Pro 2006 22:20
co to jsou zdvihy v sede?
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:34
Jimi bOi tim myslim klasicke bicepsove zdvihy v sede s jednoruckou mozna te zmatlo to proc jsem tak menil ty vahy ale ja to obcas delam abych si zvykl i na jine vahy nak jsem to prevzal s benchu i sem 
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:40
Trenink 2
Tohle jen takovy mensi doladovaci trenink
kladka za hlavou:
3serie*8opakovani
tricepsove tlaky jednoruckou:
1serie*8opakovani 14kg + tyc(jsem nejak moc nezvlad musel jsem snizit na dalsi serie)
4serie*9opakovani 12kg + tyc
tlaky jednoruckou na ramena:
3serie*10opakovani 14kg + tyc
3serie*8opakovani 14kg + tyc
|
Jimi bOi
Člen
|
# Zasláno: 13 Pro 2006 21:14
Luk89
spis me zmatlo ze to mas psany na zacatku treninku, biceps na zacatek neni zrovna ideal...
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 16 Pro 2006 11:46
Jimi bOi
Jo slysel jsem neco o tom ze se ma zacinat spis tezkyma cvikama.
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 16 Pro 2006 12:00
Trenink 3
Toz pisnu vcerejsi trenink jsem projel skoro vsechny casti
bench:
Ten bench jsem projel celkem pekne
1*12 45 kg
1*8 50 kg
1*3 60 kg
1*1 70 kg
1*3 60 kg
1*6 50 kg
Bicepsove zdihy v sede:
2*10 10 kg + tyc
2*8 12kg + tyc
3*8 14 kg + tyc
tricepsove tlaky v sede:
jsem je misto ve stoje vystridal za v sede ty vo docela pekny zahul
3*8 14 kg + tyc
drepy:
ty jsem vzal jen tak decentne nak se me do nich nechtelo
1*12 kolem 40 kg
takove spejsl sed lehy
3*15
kladka za hlavou
3*8
Jinak jsem byl vecer na kalbe takze nvm jestli tento trenink vubec k necemu byl ale proste s tim nic nenadelam.
|
ClericLukas
Člen
|
# Zasláno: 16 Pro 2006 18:12 - Změnil/a: ClericLukas
M
new live!! - shorty
|
Coyote
Člen
|
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:27
Mas to celkem dobry, akorat bych nedaval drepy a mrtvy tah v jeden trenink pokud jsi zacatecnik. Dale budes mit problem s rameny - procvicis je v utery a ve stredu pojedes benche, coz by se mohlo podepsat jak na regeneraci tak na vykonu. A mrtvy tah 8-10 opakovani jen v pripade, ze se ucis techniku s lehkou vahou, jinak jed mene opakovani. Na predlokti bych se z vysoka vy....
|
ClericLukas
Člen
|
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:31
Dik za pochvalu.. 
new live!! - shorty
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:45
ClericLukas
No ja totiz sice chodim do posilky ut,st,pa ale ve st to tak bohuzel vychazi ze mame posilku jen max na hodku vetsinou to vychazi spis tak na 45 min cisteho casu takze nakej velkej trenink tam nacpat nemuzu v ten den, no jinak muj trenink jsem udelal tak ze v ut a pa kdy je cas udelam takovej trenink u ktereho procvicim vse na co stacim a ve st udelam jen takove doladeni vetsinou dam duraz na tricak a udelam taky neco na ramena protoze v ostatni dny tyhle partie nemuzu tak moc projet kdyz uz jsou zatizene, zkusim si z toho co jsi napsal urcite neco vzit a nejak ho trochu pomenit ale uvidim jak to pujde, mame jen malou skolni posilku kde soucet vseho zavazije tak 100 kg a nemame zadne stroje krome motyla a kladky no a pak jeste mame mensi hrazdu a chodim tam s kamosem nekdy se dvouma a mame jen jednu velkou cinku takze si ju moc brat nemuzu protoze oni taky chcou neco cvicit takze treba cviky jako je mrtvy tah je pro me nerealizovatelny za 1. delaji kamosy bench tak si ji nemozu vzit a jeste k tomu i kdybych si ju vzal tak jim vyberu vsechno zavazi a oni nemaji co delat proste mame malo zavazi mrtvy tah delat nemuzu, ty shyby zkusim nejak nacpat do treninku uz jsem o nich uvazoval ale nak se nich bojim , k noham vypony delat nemuzu nemame na to stroje , drepy muzu jen lehce jednak neni stojan a zas problem se zavazim to zakopavani bych zkusil ale nvm jak se dela , a co se tyce predlokti proc ho necvicit kazdej den kdyz je to maly sval a kdyz ho clovek nepretizi tak se do 24 vpoho zregeneruje? jedinou zmenu v tom predlokti co udelam ze v jeden trenink budu delat nadhmat a v druhej podhmat aby se to stridalo, no a ten tricak taky proste kdyz jeste muze tak proc ho nezkusit v utery ho vetsinou nedelam protoze na neho nejsou sily ale nekdy ho jen tak decentne projedu protoze podle me pokud nemam problemy ze pak me boli tyden ze jsem ho pretizil tak ho hodit muzu celkem se taky stiha regenerovat, jinak diky ze jsi me venoval cas a neco si mi tady napsal no uvidim nejake rady od tebe si vezmu k srdci ale vsechno zrejme ne , jo lincuj me jsem lama usata ktera nevi jak se poradne posiluje ale nechce si nechat moc poradit 
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 21 Led 2007 21:12
Vraceni k memu deniku
No tak nejak pred vanocema byl frmol a nebylo moc casu tak jsem upustil od meho logu ale uz jsem zas zpet v plne sile ale i kdyz jsem nepsal me treninky tak jsem posiloval celou dobu jen ne jeden tyden zrovna ten vanocni. No takze sem zas budu hazet me treninky jen skoda ze jsem si sve treninky chtel cislovat a pak treba na konci roku secist kolik jsem jich udelal diky abstinenci tohle uz nezjistim tak uz si je cislovat nebudu.
No a dojde take ke zmene v mojich trenincich stezoval jsem si ze muzu posilovat jen ut,st,pa tak abych si mohl stezovat jeste vic tak kvuli nedostatku casu snizuju treninky jen na st a pa takze se musim zamyslet jak vsechny moje cviky co jsem delal vecpat do dvou dnu do zitrka si vymyslim nakej trenink.
No tak si sem hodim nove miry a zkusim se podivat co se na me za tech shruba pet tydnu zmenilo:
vaha 78.5 kg vyska 178 (toz tyhle miry jsou tak z 2. ledna ale dobre neco jsem po novem roce jeli k babce a ta si me ze me dlouho nevidela musela cela stastna zvazit a zmerit )
No k te vaze musim rict ze se moc nezmenila a rikal jsem ze jedu spis nabiraci trenink ale moje soucasna rychlost nabirani je tak 0.5 kg/mesci takze vytouzenych 86 kg pred letem asi timto tempem nedosahnu no aspon zas nebudu muset tolik rysovat a naberu kvalitni hmotu
No ted dalsi miry uz nove zmerene:
biceps 37 (Jo asi bych lhal ze mi se mi za ten mesic zvetsil o centak je to zpusobeno spis tim ze se mi blbe meri tak ho zaokrouhluji a driv jsem mel tak 36.3 a ted tak 36.9 takze narust je mozna jen 0.5 cm cisteho ale rozhodne to u mereni slo poznat a o to me jde jestli jsou nake vysledky)
bricho 82 (nastesti stejne porad mereno nezatle )
prsa 98 (mereno v klidove poloze nezatle ve vydechu )
predlokti 32.5 no tak na to jsem minule zapomnel skoda tak nvm jak je zmena ale asi mala predlokti se mi moc nemeni)
Toz a jeste sem napisu hodnoty jidla ktere snim v mem prumernem dni v posledni dobe:
energie 15 148,06 kJ bilkoviny 169,28 sacharidy 444,09 tuky123,91
jeste dodam ze moje jim shruba 6-7 krat tydne
troska matematiky takze bilkoviny 2.15g/kg ,sacharidy 5.65g/kg a tuky 1.55g/kg tohle je pomer g : jednomu kg moji vahy
No v jidelnicku zatim zmenu delat nebudu i kdyz bych si pral pribirat vic nez 0.5 kg/mesic holt mi to asi bude muset stacit.
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 22 Led 2007 20:54
No tak jsem se zamyslel jak bych udelal nejlepe trenink na dva dny tydnu na st a pa takze je tam i celkem dost ne regeneraci a neni to po sobe tak jsem se snazil toho tam nacpat co nejvic.
Treninkovy Plan na St a PA
Streda:
Bench(lehce)
zdvihy s jednoruckou
tlaky na triceps
tlaky na ramena
upazovani
klopeni nadhmatem
drepy
Patek:
Bench(tezce)
zdvihy s jednoruckou
klopeni podhmatem
pritahy na kladce za hlavou
mrtvy tah(tak se prece jen pro nej casem nasli podminky)
sedlehy/zkracovacky
No tak uvidim jak se to bude stihat kdyztak neco uberu/pridam podle casu a sil naschval jsem se snazil nacpat do obou treninku bicepsove zdvihy a bench protoze na tyto casti se ted zameruju tak je chci cvicit 2x tydne.
|
ClericLukas
Člen
|
# Zasláno: 23 Led 2007 07:26
Luk89
vyka
new live!! - shorty
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 1 Úno 2007 18:29
to ClericLukas
No ale me to zapesti strasne bavi je to takove malo narocne a netrva to dlouho mi to nak vyhovuje kdyztak je zkusim sloucit nadhmat a podhmat do jednoho dne
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 1 Úno 2007 18:48
No toz minulej tyden me premohla nemoc tak jsem svuj plan zacal realizovat az od vcerejska takze tu hodim vcerejsi trenink ktery jsem nehodil sem vcera protoze mi vecer spadl net.
bench
1*15 40 kg
2*8 58 kg (jsem chtel dat jeste jednu ale jsem byl po nemoci vycerpany)
zdvihy jednoruckou
4*8 12kg + tyc
zdvihy velkou
2*8 22kg + tyc
tricepsovy tlak ve stoje jednoruckou
3*10 12kg + tyc
tricepsovy tlak v sede
2*8 16 kg + tyc
tlaky na ramena jednoruckou
3*10 16 kg + tyc
upazovani
3*10 s nakyma mensima cinkama
drepy
3*14 48 kg
klopeni podhmatem jednoruckou
3*12 + tyc
bricho
sed lehy a neco na zpusob zkracovacek pocet jsem nepocital
Tak tohle vsechno jsem pekne stihl do meho casu a jeste jsem mel nakych 5 min cas
|
ClericLukas
Člen
|
# Zasláno: 1 Úno 2007 20:10
Luk89
pro
new live!! - shorty
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:39
Ted nvm kterou myslis velkou partii u ktere mam jen jeden? mozna myslis nohy ale na ty toho vic dat nemuzu neznam jine cviky a i tak na nohy se nezameruju ty beru jen tak trosku aby se nereklo ze je nedelam vubec )
|
Tryggve
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:24
nohy se nezameruju ty beru jen tak trosku aby se nereklo ze je nedelam vubec
Tohle je zakladni chyba vsech zacatecniku. Trenink nohou je daleko nejdulezitejsi nez trenink predlokti nebo bicepsu. Nevidim vubec cviky na zada, hamstringy... Zamerujes se jenom na horni predni cast tela. Vim, ze v zrcadle toho vic nevidis a tak si asi myslis, ze neni treba to cvicit. Velka chyba! Daleko dulezitejsi nez predni horni cast tela je zadni spodni cast tela, odkud pochazi nejvetsi sila. Zacni poradne cvicit nohy, prsa a zada, ostatni jsou doplnky (v tvym treninku mas hlavne doplnky, hlavni veci jsou u tebe vedlejsi nebo uplne chybi)
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:39
Luk89
K tomu predlokti, ono sice mas pravdu ze treba rychle zregeneruje, ale uvedom si, ze je to malej sval a nemuzes ho odpalit, a predlokti se dost zapojuje u mrtvoly (vic nez u nakyho klopeni) a u bicepsovych zdvihu pokud je delas s vytacenim tak taky, a vem si ze jestli v jednom treninku delas MT, bic zdvih, klopeni nadhmatem a podhmatem tak to predlokti cvicis ve 4 cvicis a to uz je dost
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:45
Proc by ho mel odpalit? On prave vubec nedela MT, protoze je to narocne a nezabavne, proto cvici klopeni nadhmatem podhmatem atd. Proto cvici tak, aby se moc nezapotil a nezadychal ze? 
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:47 - Změnil/a: The Stone
Tryggve
Aha tak to je zas naka zmena:
Luk89 22. ledna napsal
No tak jsem se zamyslel jak bych udelal nejlepe trenink na dva dny tydnu na st a pa takze je tam i celkem dost ne regeneraci a neni to po sobe tak jsem se snazil toho tam nacpat co nejvic.
St...
Patek:
Bench(tezce)
zdvihy s jednoruckou
klopeni podhmatem
pritahy na kladce za hlavou
mrtvy tah(tak se prece jen pro nej casem nasli podminky)
sedlehy/zkracovacky
je to asi o 5 prispevku vys tak nevim
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:50 - Změnil/a: Tryggve
aha, necet jsem to cely, beru zpet. I tak je ten plan stanovenej spatne. Kazdy den by mel procvicit cely telo a lepsima cvikama.
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 10:59
Tryggve
Jo to jo ja sem jen ragoval na to predlokti
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 11:10
Lepsi by bylo:
1. den
drepy
bench press
pritahy velke cinky v predklonu
upazovani
bic. zdvih s velkou cinkou/jednoruckami
zkracovacky
2. den
mrtvy tah
military press
francouzsky tlak
shyby podhmatem na hrazde
predklony s lanem na bricho
lytka ve stoje
|
Luk89
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 12:59
Tryggve
Az na par malickosti
1. ja chci bicak civit 2 x tydne protoze ho chcu zpevnit zda se mi ze nak polevil i kdyz to si tam muzu pridat ze jo
2. se shybama budou problemy moc jich neudelam
3. co jsou to lytka ve stoje a co je to military press?
|
ClericLukas
Člen
|
# Zasláno: 2 Úno 2007 13:02
Luk89
bic
new live!! - shorty
|