Autor |
Zpráva |
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 09:08
Tibor
jo ty molitanky uz sem taky u par borcu videl sezenu si je
Charless99
ja vim sak sem rikal ze sem si toho vedom to nebyl zrovna idealni den, ta mezera tam je velka a taky tam nejsou skoro zadny sacharidy, dnes se polepcim
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 10:49
este k tomu jidelnicku sem zapomel ze si sem tam zobnu par platku sejra nebo sunky a mel sem este misku buraku nejsem prece v diete a rano vitamin C sem mel spektrum a geladrink a g
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 10:52
tak sem chytnul nakou nemoc, dnes jsem nesel do skoly, mrte me boli v krku, ale i pred nepohodli zeru...uvidime co se z toho vyklube kazdopadne dnesni trenink odkladam, zejtra doufam bude vse ok...doted jsem jel split AB volno AB volno (pricemz A bylo z
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 10:57
jinak se budu drzet toho aby: nebyly zada s nohama a zada s bicakem, zada+prsa+nohy a bicak+tricak, zkusim vymyslet trenink aby tyto partie nebyly spolu...a kdyz se to nepovede, tak to je jenom na tento tyden, behem kteryho vyzkousim vahy pro HST, ktery pojedu spis nez 15,10,5 asi 12,8,5, protoze 15reps je na zebliti tak akorat navic bych v tom nezved takovou vahu
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 16:30
sakra ja ten metr asi nenajdu
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 16:55
tak sem ten metr nasel ale matka me neni schopna zmerit pokazdy uplne jinak ja si taky sam ruku nezmerim takze
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 17:29
The Stone
bicak zmerit jde, vim to s cim budes mit problemy se zmerit sam sou asi prsa....Ale kurnik, kdyz se bude mamka trochu snazit tak to snad musi vyjit, ne?
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 17:56
nj tak ja to nako vykutim ete 
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 18:28
tak jsem neska zustal doma teda nebyl sem ve skole pac mi rano bylo blbe no ted uz je to oka, uvidim este jak budu schopnej zejtra trenovat, asi pudu jen light neco, kazdopadne sem neska prodelal peknou zranici
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 18:30
je ted sem si vsimnul ze mam dole napsany pod lajnou 86kg...nakej starej udaj musim prepsat
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 20:21
takze dnesni jidelnicek: jinak ho pisnu pac sem byl nemocnej a nemel sem co delat jinak pak se mi asi uz nebudue chtit ho psat i kdyz o prazdninach ho asi budu:
9:30-ranajka: 3misky chocapicu s litrem mlika celkem+banan+ cecko
11:00- spagety
12:30 obed: kureci rizky s bramborovou kasi
14:00-4 rohliky s pastikou, litr mlika, miska buraku (no co objem)+banan
16:00- pomeranc, par rizku co zbylo od obeda
18:00- 3 velky bagety s parkama ( v kazdy 2 parky, salatem, zeleninou
18:30- pulitr mlika s kakaem, mrkev
20:00- 5g kreatinu+nakej glukopur
20:20: mrkev
cca 21:00 si dam este buraky (objem je objem ne ted vazne, ja bez buraku nevydrzim kdyz jsou ve spajzu) a asi naky mliko, tak 0,5l cca
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 20:31
jak to mo
Nachystejte uzen
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 20:35
no normalne nemam co delat musim bejt doma pac mi je blbe tak zeru ale zejtra du do school i na trenink takze to tak hrozny nebude
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:28
Hochu pa
Ohne dich...
|
Jimi bOi
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:40
Charless99
a jak dobre to chutna je pravda ze pastika bude ten nejvetsi shit co je, ale taky ju jim 
|
Marek
Člen
|
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:03
Jimi bOi
nen
|
coolturista
Člen
|
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:38
1) pa
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:35
Charless99
no hosi ale na druhou stranu, Tony Fuller si delal koktejly z vnitrnosti...a co je pastika?
coolturista
Vim ze parky sou k nicemu, ale ja nesoutezim takze se prece nebudu omezovat to zrovna tak je k nicemu bily pecivo...
Člen
|
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:49
k veceri vecinou bejva ryba nebo naky maso, nebo treba spagety s tunakem, vcera bohuzel byly parky no nic
Člen
|
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:35
takze...neska to bylo naposled co sem mel takhle blbou neupravenou stravu...zejtra je skola, je mi blbe mam v sobe ibalginy takze to necham, zejtra to nako nebudu resit, ale od ctvrtka (od prazdnin) najedu na plne profesionalni stravu( no uplne ne, cukrovi si neodpustim :lol , casu bude mrte...a pak novorocni predsevzeti, ja nemam problem jist spravne kdyz neni vsedni den, ale v ten vsedni den, takze nez napisu dnesni jidelnicek (neukamenujte me za nej) tak vam predstavim svoje plany na prazdniny a na skolni rok
Člen
|
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:45
Takze, zitrejsi den bude posledni kdy bude tak trochu neupravenej jidelnicek, pote seznamim svoji mamu s novym planem(doufam ze mi vyhovi), rad bych zral o prazkach dobre to uvidime si udelam plany zejtra neska uz sem unavenej, anebo pozitri uvidime...ale vymakal jsem jak to budu delat ve skolni rok:
takze za prve: ke snidani pridam k svy obvykly snidani pulitr mlika
k svacine do skoly si budu brat chleba s vejcema(mozna i celozrnej) a nekdy se syrem misto nakejch pastik marmelad a buhvijakejch sracek(to mi dava mama seznamim ji s revoluci)
koupim si do skoly protein, asi tenhle http://www.obchod.ronnie.cz/s-427-maxi-pro-90.html ,90 procent bilkovin je dobry, vemu tech 700g, prave proto ze mama stejne uvidi uctenku, a dybych bral naky 2kg a dal za to litra tak se bude divit, dyz dam 4 kila tak to bude v poho...
kazdy odpoledne si budu varit spagety (ne jen kdyz se mi bude chtit jako to bylo doposud)
kazdej vecir tvaroh ( ne jen kdyz se mi bude chtit jako to bylo doposud)
ke kreatinu budu davat glukopur (ja ho teda davam ale momentalne mi dosel a uz asi tejden nejsem schopnej si ho dojit koupit)
Tak to je prozatim vse, pripominky vitany, kdo si to precte dostane...Obrovskyho smajlika 
Člen
|
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:48 - Změnil/a: The Stone
jinak slibovanej dnesni jidelnicek:
7:00- chocapic s mlikem,vitamin C (ani ho psat nebudu beru every day)
10:00-bageta
11:00-bageta
13:00-8 knedliku s hovezim masem, pulitr mlika
15:00-vajecna omeleta s chlebem, litr mlika
21:47: tvaroh s boruvkama (m
Člen
|
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:03
tak sem se rozhod ze k dopoledni svacine budu davat spis housky se syrem
Člen
|
# Zasláno: 20 Pro 2006 19:25
Tak dneska jsem se cejtil o moc lip...takze zitra zacnu s treninkem, protoze budu mit mooc moc sily zkusim maximalku na bentch...zkusim 75, to dat musim!!! a budu bojovat o 80...to bych chtel, sice to sou furt vahy pro mimina, ale co nadelam naposled sem byl v posilovne tusim v sobotu, pak me zklatila nemoc, takze mozna ze dam min nez bych dal normalne, ale maxko zkusim este v prubehu prazdnin
Člen
|
# Zasláno: 20 Pro 2006 19:40
sice to sou furt vahy pro mimina,
taky zvedam podobny vahy a nebrecim kvuli tomu 
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 20 Pro 2006 19:44
nj ja ti verim ja taky kuli tomu nebrecim spis sem nasratej
Člen
|
# Zasláno: 20 Pro 2006 21:07
Tak se du nazrat za chvili dodam svuj jidelnicek kterej byl po dlouhy dobe sem byl celkem spokojny zacinaj prazky takze to pude dobre, zejtra zkusim benc 75, jesi to nedam tak asi uskrtim sparringa... no a dyz jo, tak se pokusim vo 80ku kerou asi nedam a uskrtim ho stejne
Člen
|
# Zasláno: 20 Pro 2006 21:51 - Změnil/a: The Stone
takze muj dnesni jidelnik: a asi ho uz prestanu psat, tohle je jen pro nazor abyste videli jak zeru myslim ze je zbytecny ho sem kazdej den psat
7:00- chocapiky s mlikem
10:00- 2 chleby s vajickama a syrem a horcici
13:00- ryze s hovezim masem
13:30 pulitr mlika, syr
16:00- testoviny s tunakem
18:300: puding s ovocem a piskotama, pulitr mlika
20:00 banan, houska, kokos , mliko
21:50 pulitr mlika
22:00- kreatin, este sem vyhrabal zbytek glukopuru takze s nim
Člen
|
# Zasláno: 21 Pro 2006 13:12
Tak mi neska rano me mrte bolela hlava, to uz sem dlouho nezazil...loucil sem se s dnesni navstevou posilovny, pak sem usnul, probudil se ve 12 a bolest nikde...neuveritelny takze az na to ze sem nejed mi je dobre takze parada
Člen
|
# Zasláno: 21 Pro 2006 15:50
takze du do posilky vyzkouset svoje maxky pro 15 opakovani u cviku, zitra zkusim maxko na bench na zacatku treninku a rozjedu HST, to bud anebo pojedu nakej trenink a od soboty HST uvidim