Autor |
Zpráva |
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:10
takze nemam co delat a zalozim si svuj log...at trosicku poznate kdo jsem takze budu si sem psat vicemene libovolne jako trenink nebo jidelnicek sem psat nebudu, spis nejaky zajmavosti dojmy jak to jde a tak...a miry samozrejme
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:13
1. srpen 2006, 10 hodin pred 1. jidlem
V
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:17
takze, doted jsem trenoval 3x tydne cely telo, trenuji od unora kde jsem ale trenoval doma s 10kg jednoruckama, od cervence chodim do posilky jel jsem 3x tydne cele telo, hraju basket coz beru jako aerobku, ale toho se nevzdam...chtel jsem od pondelka jet HST, ale vzledem k tou ze je princip velmi podobnej tomu co jsem doted jel, tak jsem se rozhodl pro split AB, nebo jak to nazvat proste A,B,volno,A,B,volno,volno...pojedu to podle toho jak psal BESTie to rozdeleni partii...na to dopnim cviky a budu cyklovat serie,opakovani a cviky...
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:22
takze, jidelnicek pravidelnej nemam z nekolika duvodu...rano teda jim vlocky z mlikem, ke svacine tak 4 rohliky se syrem, jogurtem(ten 500g) a banan...k obedu uz nastava problem, musim jist to co uvari mama nebo co prinese z jidelny... ikdyz to z 80ti procent bejva maso takze to je dobry....kolem druhy pullitr mlika s rohlikama a nakou oblohou...druha svacina bejvaj spagety s tunakem podle toho co je doma ja nemam prachy na nakupovani jidla takze proste dyz tu neco neni tak nemam moznost to jist...vecere-to co uvari mama...ale 3x tejdne dela rybu takze parada, nekdy k tomu brambor, nekdy rejze...posledni vecere je tvaroh a 500ml mlika...
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:24
to je ke strave...kazdej den jim 6x-7x denne, minimalne 2g bilkovin...jsem v objemovce, nepocitam kcal nebo bilky atd kazdej den, ale cas od casu si je spocitam...bejva to kolem 18 000kj, 190 bilkovin priblizne ty dny ktery to pocitam...suplementuju kreatinem, snazim se pit co nejvic aspon 3l denne...multivitamin i multimineral jsou samozrejmosti
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:26
trenink: jak jsem rekl, doted jsem trenoval podle poznatku co jsem ziskal na tomto foru...3x tydne cele telo, 1 cvik na partii, ty jsem obcas obmenoval...prvni tyden 4x8, coz jsem jel vlastne od toho unora protoze jsem nevedel este ze se trenink ma menit ) ,nadale 6x5 a nakonec ted 3x12...s tim je konec, a protoze nevydrzim cekat do pondelka, tak uz zitra jedu trenink A split.
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:30
takze zitra(patek) jedu trenal A: zada, ramena, bricho, bicepes, lytka...v sobotu B, nedele pauza a od pondelka jedu A,B, volno,A,B,volno,volno....takze budu potrebovat tedka radutu hodim do samotnyo topicu nekam vedle
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:34
tak trenink sem pak pisnu az mi do vedlejsiho topicu nekdo poradi...no a to je asi tak vsechno, nedavno jsem cvicil tec 6x5, a prisel za mnou borec a prej: cvicis na silu nebo na svaly? a ja no na svaly...a on, tak cvic 3 serie 15,12 a 10 opakovani...sem se s nim nechtel hadat tak jsem trenink dojel v jeho stylu na me dohlizel sem si rikal pro jednou se nic nestane dyz vybocim...to jen pro zajmavost
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:36
no a neska sem slit ze zidle a napral jsem to ohou do stolu...sem se 10 minut valel v bolesti sem myslel ze to je zlomeny...nastesti v poho uz to neboli..hele zvrtlej kotnik vymknuty prsty vubec necejtim, ale todle byla boleest...nastesti vse v poho
Člen
|
# Zasláno: 31 Srp 2006 22:37 - Změnil/a: The Stone
sorry ze jsem se tu tak rozepsal, nemel jsem co delat ...a strasne se zejtra tesim na mereni tak mi drzte palce aby povyrostlo neco krom pupku ...jinak sem pisnu i vahy nekdy
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:30
takze nadesel den D. 1. zari a tudiz cas mereni takze jde se na to: potom em napisu i spokojenost a poity
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:45
1. z
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 09:46
tezko rict jestli to bylo mereny stejne jako minule, jestli treba sem minule nebo ted neco blbe nezmeril, ale to jsou spekulace. Fakt je ze pokrok nebyl, je nejvyssi cas zmenit trenink uplne, takze zacnu ten split a neska se du do posilky ZNI
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:17
The Stone
spr
|
Jermaine
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:24
The Stone
Ty m
---------------------------------
Tvaroh b
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:25
vlci
co spravne? ja bych rek ze toho moc spravne nebylo
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:26
Jermaine
jak mam zistit jesi mi pomoh nebo ne? nevim jestli bych 2 kila nabarl i bez nej anebo bych je nenabral...
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:28
The Stone
Tak snad si
---------------------------------
Tvaroh b
|
vlci
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:37
The Stone
tim spr
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:47
tak to jo
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 11:48
vlci
a vlci ty rostes este?
Člen
|
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:16
rostu ale pomalu
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 3 Zář 2006 17:41
takze, zejtra zacina skola uvidim jak budu zvladat jist...musim!!
Člen
|
# Zasláno: 3 Zář 2006 21:16
neska trenink v pohode sel jsem vecir byl jsem tam sam(coz me prekvapilo) odjel jsem B split, a jsem spokojenej...uvidim, ted zas mam chut na HST, pojedu ten split dokud se nerozhoupu k HST, az zacnu ST tak ho proste dojedu...
Člen
|
# Zasláno: 4 Zář 2006 13:25
furt zapominam jak mam to rozdeleni a porad to nekde hledam takze si to pisnu sem k sobe:
Po + ct: zada, ramena, bricho, bicepes, lytka
Ut + pa: hrudnik, stehna, tricepes, trapezy, predlokti
Člen
|
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:49
Tak jsem mel compa v opravne...makal sem a zkusil sem si maximalku na bench- 65kg, ale bylo to po treninku, odjel sem bench normalni trenink a potom jsem si chtel zkusit maximalku zacal sem na 50 pac sem nemel odhad kolik dam, takze zitra du zkusit opravdovej max., verim ze tech 70kg dam je dost 70kg na 16let? (ted nemyslim ve srovnani s nakym MR nebo tak neco)
Člen
|
# Zasláno: 2 Říj 2006 21:27
a budu se muset premerit zas brzo
Člen
|
# Zasláno: 2 Říj 2006 21:39
The Stone
Snad to mereni dopadne lip nez naposled
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 7 Říj 2006 12:58
Tomis
taky doufam, ale tedka nako se mi do toho nechce, tak si pujdu zkusit maximalku na bench...sem myslel ze mam 65 ale zjistil jsem ze mame 20 kg tyc takze mam 75 ale chci zkusit jeste zvysit, ale problemje ze mam mrte rymu a boli me hlava takze ji asi nedam no kdyztak priste
Člen
|
# Zasláno: 7 Říj 2006 13:01
The Stone
No to je prijemne prekvapeni s tou tyci ze?
|