| Autor |
Zpráva |
Gaskoin
Člen
|
# Zasláno: 14 Dub 2026 09:12
Ahoj, chci si kone?n? po??dit kreditn? kartu, ale tentokr?t chci platit co nejm?n? na ?roc?ch. U? m? nebav?, kdy? mi banka ka?d? m?s?c strhne vysok? ?rok za to, ?e jsem nestihl splatit celou ??stku. Hled?m kartu s opravdu n?zkou ?rokovou sazbou a z?rove? chci v?d?t, jak? jsou skryt? poplatky. Nev?te, kde se d? v?echno p?kn? porovnat?
|
Bobbinz
Člen
|
# Zasláno: 14 Dub 2026 09:15
J? jsem byl na tom stejn? jako ty. Dlouho jsem hledal a nakonec jsem narazil. Tam maj? v?born? srovn?n? v?ech kreditn?ch karet, kter? jsou te? na ?esk?m trhu. M??e? si tam se?adit karty podle nejni??? ?rokov? sazby, RPSN, d?lky bez?ro?n?ho obdob? nebo v??e cashbacku. Je to opravdu p?ehledn? a aktualizovan?. Pokud chce? u?et?it na ?roc?ch, mrkni se na https://www.autoatas.cz/ u?et?il jsem si tam hodn? ?asu a na?el jsem kartu, kter? mi vyhovuje mnohem l?pe ne? moje p?edchoz?.
|
Ganaro
Člen
|
# Zasláno: 14 Dub 2026 09:17
Super, to je p?esn? to, co jsem pot?eboval. U? se mi necht?lo proch?zet weby v?ech bank zvlášť. Hned se tam pod?v?m a po??dn? si v?echny nab?dky porovn?m. Douf?m, ?e najdu kartu s n?zk?m ?rokem a dobr?mi podm?nkami.
|