Autor |
Zpráva |
Jimi bOi
Člen
|
# Zasláno: 17 Lis 2007 15:52
Ted jsem koukal na stranky a celkem pekny. Jen jedna vec mi tam hrozne vadi a to reklamy. Zabiraji tam snad 1/4 obrazovky, kdyz clovek klikne na neco v menu, tak vidi reklamy a snad nadpis toho co chce videt a musi scrolovat dolu. Nesly by dat nekam jinam?
Člen
|
# Zasláno: 22 Lis 2007 21:24
prosim link na nove forum mam tam log a ztratil sem odkaz THX
--------------------------------------------------------------------------------------------
Je dule
|
Jimi bOi
Člen
|
# Zasláno: 24 Lis 2007 15:38
nEcro
forum je smazany, uz zadnej log nemas
Člen
|
# Zasláno: 24 Lis 2007 15:52
takže ono to nový forum fungovat nebude? Myslel jsem že se třeba časem nahradí. No doufám že se alespoň tohle forum vyčistí od tech příspěvků které se ztratili kvůli té diakritice.
|
nEcro
Člen
|
# Zasláno: 24 Lis 2007 16:43
hey jako ja ho psal dlouho OMG !
--------------------------------------------------------------------------------------------
Je dule
|
Marek
Člen
|
# Zasláno: 24 Lis 2007 19:04
nEcro
to víš no... tady tomuhl fóru už se nedá moc věřit 
|
Kolci
Člen
|
# Zasláno: 24 Lis 2007 19:53 - Změnil/a: Kolci
nEcro
ano, spoustě lidí se ztratil log... většina se přesunula na ironfactor.cz , včetně mě, tomuhle foru nevěřím
--------------------------------------------
The only easy day was yesterday.
|
kkrtekk
Člen
|
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:34
No hlavně tady spousta lidí ztratila dost času psaním upravováním atd . A to nemluvím o moderátorech ,kteří tady udělali taky spousty práce a všechno v řiti .Za celou dobu co se to tady "posralo" tak jsme se ani nedočkali nějaké pitomé omluvy ani jedno "kluci sorry " prostě nic .Nechci nikoho na bádat at se tady na to vysere ale upřímně nehodlám sem napsat zas tři deníky a pak o všechno přijít ze dne na den.Je to na každým ,jestli tady zůstane nebo půjde psát někam jinam.
ironfactor.cz
|
Marek
Člen
|
# Zasláno: 25 Lis 2007 10:38
kkrtekk
souhlas 
|
Paulie
Člen
|
# Zasláno: 28 Lis 2007 07:43
Jak na to koukam, tak tohle forum pomalu, ale jiste konci, skoro vsichni se prestehovali na IF a vypada to , ze se tam za chvili taky prestehuju, protoze tady to nema budoucnost ale nada se nic delat, kdyz zmizi 2/3 vsech prispevku, tak je jasny, ze to tady nebudem psat vsechno znova, kdyz nemame ani jistotu, ze se to zas neposere
|