Autor |
Zpráva |
Kriss
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 13:58
Dobře .. zatím pá určo něco napíšu 
Never back down ...
Wake up . work out and Be Happy
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 19:10
Spede: já ti dám poskakování... málokterý hiit jen poskakování, kdy se nezapotíš... dřepů je tam až až
Silvi Já taky jedu převážně hiitové workouty... momentálně nejvíc Shauna T. a chci zkusit Jill s kettelbellem..
jinak mě ted nohy a zadek hezky vytvarovala zhruba 9 hodinová chuze.. počítala jsem to a fakt jsem furt chodila 14 dní.. mám p*del i stehna jak šutr a k tomu zae přetížený úpony na berci a klenby..
*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
|
Silvie
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:14
Ahoj Lil, no já mám v práci možnost chodit do posilovny,z cardia mám spadeno na bežící pás, protože mě baví daleko víc jak kolo nebo orbitrek a hlavně po nočních to s energií nebude žádná HIITparáda :D. No a teď mi prosím osvětli ten tvůj tvrdej zadek :D to chci!!! Hoďka denně rychlé chůze? nebo jak to bylo u tebe. Díky moc, těším se na odpověď.
|
Silvie
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:18
Jinak nebýt Jill, nezačla bych se cvičením intenzivně a s nadšením asi nikdy, je to první osoba, která mě zvedla ze židle. Doporučuji Cardio 3 z Body Revolution. Myslela jsem, že umírám :D a od Boba Beginner's-Weight-Loss-Transformation. Taky sada 
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:26
Já lítala po nemocnici jako sestřička, ale na praxi, takže jen fyzická práce, bez papírů, takže jsem vážně furt chodila a rychle..ale jinak mi přes léto zadek krásně tvaroval právě běh,kolo..jinak klasika..dřepy, výpady..
|
Silvie
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:28
já neměla nikdy zadek a stehna vytvarovaná a pevná.....mám s tím docela problém
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:30
já měla zadek vždycky placatej... už po měsíci bylo vidět, že se něco děje a po roce cvičení už byla vidět pěkná změna se stehny nemám problém.
|
Silvie
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:35
no vidíš, budu muset být vytrvalá a jíst racionálně
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:45
Já jsem hroznej lotr na jídlo
Bílkoviny Sacharidy Z toho cukry Tuky
82,56 g 351,12 g 71,86 g 38,02 g
|
Silvie
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:50
v tomhle ohledu jsou pro mě tyhle hodnoty španělská vesnice 
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2014 09:44
Já jím taky blbě, jím málo..myslela jsem si vždycky, že sachru jím hromadu..a není tomu tak...snažím se to nahánět celozrnnými výrobky..
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2014 12:07
Sacharidů mám mraky, ale bílkovina chybí..
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2014 12:46 - Změnil/a: liliana
Spede, ty si bílkovinu naženeš suplementy.. já musím masem
|
Spede
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2014 16:19
Bohužel nenaženu 
|
liliana
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2014 16:21
hrozně si tím negativním přístupem ubližuješ.. jsi hroznej pesimista... mít tě doma, tak už visím 
|