Autor |
Zpráva |
Ratchet
Člen
|
# Zasláno: 29 Čvn 2010 17:19
Mám pár otázek - Asi takhle mam kolem 82kg na 183/184 cm začínal sem na nějakých 72 kg, ale teď se mi zdá, že to začínám celkem tučnět, zajimá mě jestli má význam třeba hodit nějakou dietku na pár týdnu schodit nějakej ten tuk a pak se vratit k nabíračce, aby nebylo ve výsledku ke schazování až příliš nebo na to kašlat? Pokud by mi to nikdo nevyvrátil nebo spíš odsouhlasil tak uvažuju o vlnách podle odpovědi na tuhle otázku by se pak odvijelo pokračování... jinak v průběhu vln se dá ještě nabrat nějaký trošek svalu při odbourávání tuku? A řekněme takovej poslední dotázek bokem když mrknu na týpky v objemu tak sou dost mohutný a po rýsovačce vysekaný... a i přesto, že ta rýsovačka netrvala nějak závratně dlouho a kůže se na ních pěkně stáhla nebylo by vidět, že by na nich něco někde viselo právě s toho mam trošku hrůzu aby to pobrala kůže třeba nebo to jen moje bujná fantazie? Hrajou roli při tom i strie? diky diky
|
tetsuo
Člen
|
# Zasláno: 29 Čvn 2010 17:40
a) kolikrat tydne trenujes a jakym stylem
b) vetsinou staci pridat 1-2x tydne aerobku
c) hlidat si sacharidy; neni treba delat drsnou verzi sachardovych vln
Nový web a fórum o posilování: http://www.body-test.cz/cs/
|
fropos
Člen
|
# Zasláno: 29 Čvn 2010 17:54
tak to záleží jen na tobě jestli už to chceš zhodit,nebo ne..o ničem jiném to podle mě není 
|
Ratchet
Člen
|
# Zasláno: 29 Čvn 2010 17:56
Trenink jedu podle tvyho navrhu http://forum.posilovani.net/index.php?action=vthre ad&forum=4&topic=4229 akorát s tím, že občas přehodim nějaký cvik a co se nohou týče dělám 2x klasický dřep a 2x čelní.. takže obě verze přes obě rampy v týdnu
2x tydně aerobku jedu cca 30 minut řežu intervalově do pytle podle energie přihazuju burpees
c) hlidat si sacharidy; neni treba delat drsnou verzi sachardovych vln... -
takže to mam brát jakože má to smysl na co sem se ptal a daj se aplikovat lehčí vlny...
a ta otazečka ohledně ty elasticity kůže mě taky tak trochu zajima jestli by ses mohl k tomu nějak stačí stručně vyjadřit...
Jinak jestli by se ti hodil nějaky rozpis jídelaku nebo hodnoty ( by oko ) nebo cokoli z čeho by se dalo vychazet neni problém to sem hodit...
|
Ratchet
Člen
|
# Zasláno: 29 Čvn 2010 18:09
tak to záleží jen na tobě jestli už to chceš zhodit,nebo ne..o ničem jiném to podle mě není
No jasně a taky mi jde o to jestli je možný při schazovaní ještě něco vybudovat co se svalový hmoty týče... repektivě přímo ve vlnách
|
tetsuo
Člen
|
# Zasláno: 29 Čvn 2010 18:41
Hele, pri zatizeni 4-5 silovych treninku a 1 intervalove aerobky je uz trochu divny nabirat tuk.
Ty sachry se jako udrzovaci berou 4g/kg denne. Hubnouci standard jsou rekneme 3g/kg denne (pocita se beztukova vaha). A samozrejme, kazdy ma trochu jiny metabolismus. Tohle jsou jen orientacni cisla.
Elasticity kuze bych se nebal
|
Ratchet
Člen
|
# Zasláno: 29 Čvn 2010 19:52
V tom je možná ten problém vycházel sem ze svojí celkové váhy a když nepočítám gainer před a po treninku tak sem někde kolem 5g na svoji celkovou jak se zhrubá dá odhadnout množství tuku někde sem koukal na ruzný vzorce, ale s toho nevim nevim jestli vycházet když je každej člověk jinej, na tu směšnou digitální váhu co mám nedám jelikož mi ukazuje při jakymkoli výkyvu hmotnosti, že to je tuk...
Taky je možný, že dělám velký energetický nadbytek díky dardám bílkovin, ale tady si nejsem jístý jednou sem něco podobného řešil - z bílkovin se může za jistých okolností stávat energie ( glukoneogeneze ) a v tom případě se energetický nadbytek vytvořený bílkovinamy může ukládat jako tuk? Ale na druhou stranu bílkoviny se do zásoby neukládají tělo co nevyužije vyloučí a když pravidelně jíme tak tělo vlastně jede pořád na sachry... rozhodně sem tuhle otazku nepoložil nejlíp mam jí vždycky problém dát dohromady aby dávala smysl...
Jinak tvoje rada dávat si teplé mléko s medem pro lepší usínání, hodně pomohla, sice né vždycky to zafunguje, ale aspoň pár nocí v týdnu se vyspim těch 6 - 7 hodin, ale stává se, že se vyspím třeba jen 3 hodiny jak špatný vliv to má na svalový růst po treninku ( nedostatek spánku ), většinou se přesto snažim konzumovat co 2, 2,5hoďky od posledního jídla takhle večer už spíš jen jogurty a mlíko, taky sem někde narazil, že i ukládání tuku je ovlivněno nedostatkem spánku... já vim já vim řešim tu věci, který bych řešit ani neměl, ale sem prostě člověk co potřebuje odpovědi a když je začne hledat nacházi spoustu odpovědí které se navzájem vyvracejí a sem pak zmatenej a ty se jevíš jako hodně inteligentní člověk co prostě ví a já na tebe dám...
|
tetsuo
Člen
|
# Zasláno: 29 Čvn 2010 20:09
bílkovin se může za jistých okolností stávat energie ( glukoneogeneze ) a v tom případě se energetický nadbytek vytvořený bílkovinamy může ukládat jako tuk? Ale na druhou stranu bílkoviny se do zásoby neukládají tělo co nevyužije vyloučí a když pravidelně jíme tak tělo vlastně jede pořád na sachry...
Pri velkem nadbytku se bilkoviny ukladaji taky jako tuk.
Na cukry-energii se premenuji (obcas) pri nedostatku cukru.
Jinak proste - kazdy resime svoje problemy. Malokdo to ma snadny.
|
vlaydimir
Člen
|
# Zasláno: 2 Lis 2021 01:19
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.ru
gageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.ru
gascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.ru
generalizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ru
hackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ru
hallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ru
hardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ru
headregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.ru
jobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.ru
justiciablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.ru
keymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.ru
kneejoint.ruknifesethouse.ru
|
vlaydimir
Člen
|
# Zasláno: 2 Lis 2021 01:20
knockonatom.ruknowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.ru
lacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.ru
laminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.ru
landuseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.ru
layabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.ru
negativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ru
offsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ru
paraconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ru
quenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.ru
rattlesnakemaster.rureachthroughregion.ru
|
vlaydimir
Člen
|
# Zasláno: 2 Lis 2021 01:21
readingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ru
regeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ru
scrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.ru
semifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.ru
tappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.ru
tuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
|
vlaydimir
Člen
|
# Zasláno: 17 Pro 2021 17:08
Bers168.2PREFDEFIYourTimoXVIIHaro
VoloCharMarvSoftGreePierWillHenr
StevTescFiskErnscraqRoebJaroEuni
SaraAlleImmoRexoGiorJuicMystBelo
MavaChriPerdXVIIDessCamaPatrNive
NealCleaMagCPeteMediGezaCreaJewe