Autor |
Zpráva |
loop
Člen
|
# Zasláno: 6 Pro 2014 13:27
Zdravím, nějaký zde nic nepsal. Cvičím 2 měsíce v posilovně, 3 krát týdně. Předtím asi 2 měsíce HIIT treninky. No a ted k mojí otázce. Začínal sem na 90kg Bmi( 26,87). Můj cíl byl dostat se na asi 82 kg. Měsíc sem nestál na váze a před týdnem sem se zvážil a 78 kg(23,29). Porád sice norma,která má blíž k nadváze než k anorexii ale děsí mě takový ubytek. Už neběhám, žádné kardio, jen posiluji. Ve stravě sem omezil rychle cukry a spatné tuky. Jím 6 krát denně. Mám toho nastudovaného o stravě dost. Sem se lekl že jde o nějakou nemoc tak že poslední týden svačím nutelu . Jak prosím trosku nabrat abych byl větší? co případně zaradit do stravy?
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 6 Pro 2014 16:59
Musíš mít pozitivní energetickou bilanci, čili přidat na jídle, nebo suplementech. Bereš gainer? Ne? Tak se nediv. 
42let @ 195cm @ 125kg
|
loop
Člen
|
# Zasláno: 6 Pro 2014 17:11
Beru jen Whey protein. V čem je odlišnost gaineru od jednoduchých cukrů v běžné stravě?
|
loop
Člen
|
# Zasláno: 6 Pro 2014 17:22
Určitě gainer pořídím, jen sem vzdy myslel ze gainer je pro úplné vychrtliny a vlastně jen nahrazuje cukry. Tak se zase necítím. Asi mám špatné info . Jaký mám prosím poridit?
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 6 Pro 2014 17:22
Záleží, čemu říkáš rychlej cukr v běžné stravě. Glukóza - dobrej rychlej cukr, sacharóza a fruktóza - špatnej rychlej cukr. Fyziologicky potřebuješ rychlej cukr (glukózu) po tréninku k vyplavení inzulínu, který nastatuje anabolické pochody v těle - transportuje cukr do buněk. Bez toho budeš i špatně regenerovat.
42let @ 195cm @ 125kg
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 6 Pro 2014 17:24
Třeba tento...
http://www.namaximum.cz/kategorie/gainery/gainer-g old/
42let @ 195cm @ 125kg
|
Polsonside
Člen
|
# Zasláno: 6 Pro 2014 17:25
já nevím, ale mám stejný názor, taky ten gainer nepovažuji za nutnost v případě nabírání, nechápu že je to tolik nezbytné,
Ostatně nemám peníze kupovat gainer i protein plus další výživu, raději bych to dohnal v pevné stravě nebo tak nějak ale jaké to kilčo navíc bych taky bral.
|
loop
Člen
|
# Zasláno: 6 Pro 2014 17:34
no a dejme tomu, klasický hroznový cukr je špatně? 
|
Legi
Moderátor
|
# Zasláno: 6 Pro 2014 17:40
Hroznový cukr je glukóza (postaru dextróza). Gainer je základ. Něco o gaineru...
http://www.posilovani.net/cemu-vlastne-slouzi-supl ement-gainer-kulturistice-a-sportu-obecne/
42let @ 195cm @ 125kg
|