Autor |
Zpráva |
czfox
Člen
|
# Zasláno: 6 Bře 2012 14:07
Dobrý den. Je mi 15 let, vážím 72kg a měřím 182cm. Už dlouho mě trápí moje postava a to, že nemám téměř žádnou sílu v rukách. Nedokážu totiž udělat ani jeden pánský klik. Samozřejmě jsem četl ten začátečnický manuál, ale jsou tam věci co prostě nedokážu udělet, nebo nemám vybavení. K dispozici mám jednoručky(každá 10kg), lavici(dá se naklánět), nějaký rotoped či co , pružiny(ještě po dědovi) a to je asi všechno. JDe mi jen o 1 věc. VYtvořit posilovací plán po kterém dokážu udělat klik. Potom už budu posilovat pouze se svojí vahou. Mám ohdodlání, tučná jídla moc nevaříme, mléčné výrobky podporuji. Děkuji moc za všechny odpovědi. 
|
cometomeee
Člen
|
# Zasláno: 6 Bře 2012 14:57
A co jednodušší kliky ?
http://www.youtube.com/watch?v=jnGADek-VLQ
Začíná cca 0:15 (video) ... To taky nejde ? ... Ptam se spíš pro zajímavost, když neuděláš ani 1 normal, jestli nějaký tyhle ... Jinak co se týče kliků, s treninkem to jde rychle nahoru, když jsem udělal se vší silou 10 normal kliků maximum, stačí ani ne měsíc a už to bylo 15-20 ... ale je spoustu jiných cviků, mojí otázku ber spíš jen okrajově, k tvýmu "článku" vydrž na odpověď zkušenějších, tady ti 100% poradí 
|
czfox
Člen
|
# Zasláno: 6 Bře 2012 15:00
Ty na kolenou dokážu, na nějakém vyšším předmětu taky. pro začátek je to dobré?
|
cometomeee
Člen
|
# Zasláno: 6 Bře 2012 15:07
Pokud/dokud nemáš vymyšlenej plnohodnotnej trenink s různýma cvikama a nedokážeš udělat pánskej klik, rozhodně je lepší dělat tyhle "dámský" jak se v ČR říká, než nedělat nic 
|
czfox
Člen
|
# Zasláno: 6 Bře 2012 16:05
Tak než mi někdo pomůže s pořádnym plánem jak bych je měl dělat? Někdo říká, že porstě dokud budu moct, že je mám dělat, nekdo, že série a mezitim něco jinýho.. jak je to správně? 
|
kubasek
Člen
|
# Zasláno: 6 Bře 2012 17:01
Poskládal bych si to do serii a opak. (nevím kolik jich uděláš) a pak ke konci až nebudeš moct tak zkonči cca 1-2 opak. před selháním.
Po určité době, bych zkusil zařazovat klasický i kdyby mšl být jenom jeden a pořádný! A postupně najet na začátečnický trénink 
|