| Autor |
Zpráva |
david07
Člen
|
# Zasláno: 21 Pro 2007 09:45
Chcem sa opytať či ma niekdo skúsenosti s rastlinou Kotvičník zemní, ktorá zvyšuje hladinu testosteronu o 30 % a je to prírodné anabolikum. A tiež čo sa týka cvičenia na nohy, je take doležité cvičiť noyh aby mi rastli svaly aj na rukach?
|
Jimi bOi
Moderátor
|
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:57
Nohy cvicit dulezity je. A s tim vlastovicnikem fakt nevim, slysim o tom prve...
Člen
|
# Zasláno: 21 Pro 2007 19:01
Kotvičník zemní, ktorá zvyšuje hladinu testosteronu o 30 % a je to prírodné anabolikum
pokud by měla tyhle vlastnosti, je na seznamu zakázaných látek.. to je IMHO nesmysl, ale název rostliny slyším také poprvé
|
tetsuo
Moderátor
|
# Zasláno: 21 Pro 2007 21:01
Kotvicnik zemni = tribulus terrestris.
Je to bylinka s mnoha priznivymi ucinky, ale to zvysovani testosteronu je mytus. Nefunguje to. Resp. zvyseni hladiny hormonu je bezvyznamne pro rust svalu a ve srovnani se steroidy to je primo smesne.
|
# Zasláno: 1 Led 2008 02:31
Slyšel jsem, že Tribulus Terrestris pomáhá při sexu… Je-li to pravda, jakým způsobem?
Podle reakcí kluků, kterým jsem ve svém fitku Tribulus Terrestris doporučil, ti mohu potvrdit, že tento názor je pravdivý. Valná většina uživatelů uváděla výše popsané jako nejvýraznější účinek při používání tohoto výrobku. Ale víceméně také jako jediný. Kotvičník – rostlina, která tuto látku obsahuje – se v čínské a indické medicíně využívá už přes 5000 let. Podporuje hormonální produkci u mužů i žen, používá se k léčbě močových problémů a problémů s pokožkou i k čištění krve, takže se ukazuje, že může být v kulturistice vhodným doplňkem z více důvodů. Nezdá se ti?
|
The Stone
Moderátor
|
# Zasláno: 1 Led 2008 12:17
Pomaha pri sexu protoze se ti zvedne hladina testosteronu, nekdo ale rikaze tak malo ze to neni poznat, ale jde o vek pomuze ti to az tak po tricitce.
Moderátor
|
# Zasláno: 7 Led 2008 12:43
Podporuje hormonální produkci u mužů i žen, používá se k léčbě močových problémů a problémů s pokožkou i k čištění krve, takže se ukazuje, že může být v kulturistice vhodným doplňkem z více důvodů. Nezdá se ti?
Hm, stejne jako zensen, gingko biloba, echinacea apod. Slusny bylinky, co zlepsujou prokrveni a imunitu. Ale co se tyce nejakeho zvyseni vykonnosti v posilovne, nebo dokonce vlivu na rust svalu - zanedbatelne.
Takovy ekdysteron, rhodiola nebo leuzea uz jsou lepsi, prinejmensim umeji zadrzovat dusik v tele = pozitivni dusikova bilance = rust. Ale je to drahe a blbe se to shani.
A se steroidy se to porad nemuze ani nahodou merit.
Proto jsou vsechny ty kecy o Tribulu Terrestris uplne smesne, trapne, komercni vymysly.
|
# Zasláno: 9 Bře 2010 10:16
Tribulus Terrestris 100 kapslí - ATP
Dobrý den chtěl jsem se zeptat kdy mam posilovat když v dávkování je vždy před jídlem a to je ráno tak se chci jenom zeptat když si ho vemu ráno tak jestli mužu posilovat večer kolem 18:00 jestli to bude mí nějaký účinek.
|
tetsuo
Moderátor
|
# Zasláno: 9 Bře 2010 21:51
Co vim o Tribulu, tak nejlepsi je davkovat vicekrat denne v malych davkach. To udrzuje dlouhodobe lehce zvysenou hladinu testosteronu a muze to pusobit pozitivne na rust svalu a vykonnost. Ale opravdu si od toho neslibovat zazraky.