Autor |
Zpráva |
Nook
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2008 22:02
Zdravím,
takže jak všichni víme, Prsa se skládají z Horní části, střední části, vnější části, vnitřní části a spodní části. . .
Tak se ptám, jaké cviky mám používat v jednom treninku když chcu procvičtit všecky části prsních svalů?? Tlaky s jednoručkama, bench - press, pullover ??
Nebo jaké děláte přesně vy cviky na prsa , tak aby ste procvičili všecky části ????
|
Tomy K
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2008 22:35
Nook
Kdyz sem se dival do te knizky co vydal Schwarzenegger tak tam mel v "zakladnim objemovym treninku" na prsa 3 cviky v tomto poradi : bench , tlaky na naklonene lavici , pullovery,
Jeste stoji za zminku ze ten samej den tam mel aji zada 
Člen
|
# Zasláno: 7 Úno 2008 22:46
no pullover je jak na záda tak na hrudník. . Ale já začínám brát creatine monohydrate. A jsem z toho vyhukanej, že narostu něják špatně, když budu např špatně cvičit. Tak se jen ptám jaké cviky děláte na prsa v jednom treninku. . .a já budu cvičívat celé tělo 3 × týdně. Takže aji prsa , aji záda budu cvičit najednou. a budu to asi střídat že si dám serii na prsa, pak hned serii na záda, pak na prsa, záda atd. . .
|
Jimi bOi
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:12
Ale já začínám brát creatine monohydrate. A jsem z toho vyhukanej, že narostu něják špatně
tvoje problemy bych chtel mit...myslim, ze se muzes maximalne bat, ze nenarostes...A nevymyslej blbosti a nejdriv odcvic treba 3x10 bench a pak 3x10 pritahy. Zadny jednu serii toho a jednu toho...
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:36
no co, sem v tom beginer :D myslím v suplementách jo. . .nechytej se tamté věty, jako bych ji nenapsal jo xD
|
tetsuo
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:44
Jed 3x tydne bench, stridej sirku uchopu, naklon lavicky a velkou cinku a jednorucky.
Jednou tydne si dej kliky na bradlech a jednou tydne treba ten pullover.
A neres to dal tolik.
Pokud chces, muzes se pred benchem rozcvicit jednu serii rozpazkami.
A kazdy z tech tri dnu delej mrtvolu nebo drep, at ti do tech koz taky natece nejakej testosteron 
Nový web a fórum o posilování: http://www.body-test.cz/cs/
|
Nook
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:57
ni mrtvej tah, ani dřepy jsem nedělal člověče :D ok, tak já to reconnectnu a obnovím to :D
|
munch
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:19
Nook měl by sis davat bacha aby si po tom creatinu nenarost treba takhle 
|
Nook
Člen
|
# Zasláno: 8 Úno 2008 12:21
do grega valentina mám daleko mladej :D