Posilovani.net  
 Posilovani.net - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / Cviky / Mrtvý tah
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
tetsuo
Moderátor
# Zasláno: 17 Dub 2009 00:46

http://www.youtube.com/watch?v=Ba7q14s5-2w
koukni na tohle video.

# Zasláno: 18 Dub 2009 11:05

Ja mu v tom videu vubec nerozumim, ale asi to myslel tak, ze mam zacit s temi cviky co delal na zacatku a potom postupne postupovat na ty tezsi mam pravdu? Jinak dekuju
tetsuo
Moderátor
# Zasláno: 18 Dub 2009 11:32

Ano, je to "evoluce shybu", od nejsnazssiho po nejtezsi.

# Zasláno: 30 Zář 2009 04:46

The sizes of article directories we submit to wow power leveling ranges

from high volume traffic directories wow gold to a low volume

traffic aion power leveling directories but it

does not matter. The idea aion gold is that your

articles will always be reprinted cheap wow power leveling over and

over buy wow power leveling again. Remember, article directories are

sources for webmasters and aion kina ezine

publishers for fresh quality content.
Kraken
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 02:05

Zkoušel jsem po sto letech nějaký těžší tahy. Je moje technika ok?

http://www.youtube.com/watch?v=_V5o6-KXZaY

Do budoucna bych se nebránil upravit techniku, aby to bylo co nejvíce šetrné na páteř. Momentálně jsem si navykl tahat hodně na úzko, ale kdo ví, jestli bych neměl při jiném provedení lepší páky. Chci to nějak vypilovat, než se na trénink mrtvého tahu nějak víc zaměřím.
tetsuo
Moderátor
# Zasláno: 7 Bře 2010 11:29

Mas dlouhy ruce i nohy, ale vykony jsou to hladke, ani moc nehrbis zada.

Mozna by ses mohl snazit tahat to malinko vic smerem dozadu, zacinat pres paty. Nevim, jestli je to uhlem zaberu, ale pripada mi, ze to tahas vic smerem nahoru a zadk mas na zacatku jeste dost vysoko.

Ale celkove je to hodne pekny.

# Zasláno: 7 Bře 2010 15:11

Díky za hodnocení.

-Celkově tahám asi hodně na úzko, na široko mi to moc nejde, ale třeba by to bylo dlouhodobě výhodnější.

-Na široko bych se ale asi sehnul k čince o něco víc a měl rovnější záda a menší předklon. Možná by stálo za řeč o něco zvýšit mobilitu lýtek, tím bych se taky dostal víc dolů.

-Zapojení nohou snad ujde. Zdá se mi, že z pohybu nohou vycházím až ke kolenům.

-Jak se tahá víc přes paty?

Řekl bych, že dřep a tah můžu postavit na carryoveru z čelního dřepu, protože s takhle dlouhou nohou je všechno o předklonu a kvadriceps svojí porci práce většinou jinak nedostane. Ostatně co ho cvičím, tak je technika tahu jenom lepší a už je trochu o noze.
tetsuo
Moderátor
# Zasláno: 7 Bře 2010 15:23

Jo, stejne jako je dobre pro klasick drep s cinkou na zadech vyuzivat celni drepy nebo drepy s dosedem na box/lavicku, tak pro zlepseni klasickeho mrtveho tahu pomaha mrtvy tah s sirokym uchopem - snatch grip deadlift.

-Jak se tahá víc přes paty?
Zapres se na zacatku vic patami do zeme. Ty si tam na zacatku stoupas na spicky a teprve pak jdes na paty, nejses si v tom zakladnim postoji jisty - a bude to mobilitou kotniku-lytek.

Jinak - koukal jsem - ty mas unikatne siroky uchop na bench, i close-grip je u tebe co u nekoho wide grip. Mozna b bylo dobr natocit, jak u toho davas lokty. Ale znova - vykony pekny. Mozna uz trochu moc na krev, obcas.

# Zasláno: 7 Bře 2010 16:03

Dám tedy extra důraz na zlepšení mobility kotníků.

Co se týče benče, tak mám úchop přesně 81cm - maximální povolený soutěžní. V technice mám momentálně mezery. Asi to neni tak hrozný, ale je to spíš taková kulturistická technika. Po republice a čechách budu překopávat tehniku a pokusím se o techniku ála Dave Tate, kterou ukazuje na jednom ze svých videii i s celkově lepším setupem a náběhem na most.

Videa jsou většinou na krev, protože točím jen PR. Jinak poslední dobou mám většinu tréninků spíš lehkých s důrazem na frekvenci a když to není k tomu, tak na základě autoregulace ukončím cvik dřív, než bylo plánováno.

Díky za pochvalu Snažím se aby to trochu šlo a velká část mého know-how pochází právě tady z fóra.
tetsuo
Moderátor
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:58

Neznam lepsi videa benche nez ma Dave Tate. Na to se da fakt divat porad dokola.

K mobilite kotniku - doporucuju hlavne clanky Erica Cresseyho a Mikea Robertsona na T-Nation.com.

Videa jsou většinou na krev, protože točím jen PR. Jinak poslední dobou mám většinu tréninků spíš lehkých s důrazem na frekvenci a když to není k tomu, tak na základě autoregulace ukončím cvik dřív, než bylo plánováno.
Jasny. Principem autoregulace je, ze nad vahou musis dominovat, nikdy vaha na cince nesmi cvicit s tebou.

# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:27

Ahoj je mi 18 let,meřim 172,važim 58 kg.Posiluju doma asi třičtvrtě roku a pribral sem teprve 1 kg sem jen vyrisovanej ale nemam zadny objemi.A chtel sem poprosit o radu.A ješte sem se chtel zeptat jake cvyky jsou na zapesti protoze mam strasne hubeny zapestí i predloktí děkuji za radu Patrik
Commanderwar09
Člen
# Zasláno: 6 Čvn 2010 09:33

kluci jaky byste mi doporučily vzperačský opasek ??

nebo je to celkem jedno???

tady ve sportisimu u nas maji....asi tri kusy od 400 do 600 kč
<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď
Tučné  Kurzíva  Podtržené  Odkaz na obrázek  URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Další smajlíci Zakázat smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.