PetrRohy
Èlen
|
# Zasláno: 29 Srp 2016 14:25
Ahojte,
mám jídelníèek a sna¾il jsem se ho slo¾it na jednom pravidlu, vyvá¾ený podíl makro¾ivin. Je mi 18 let, vá¾ím 75kg a mìøím 180cm, chtìl bych nabrat hmotu, svaly. Posiluju doma, cvièím s vlastní vahou podle programu Marka Laurena (Tìlo jako posilovna) 4-5x týdnì.
Snídanì
Vloèky s mlíkem a medem/
Knackerbrot se ¹unkou/
bílej jogurt s vloèkama, chia semínka, mandle apod./
piju vodu nebo kafe (tro¹ka cukru)
Svaèina
kus ovoce, kus zeleniny a mandle/
knackerbrot s cottage a øedkve
Obìd
kuøecí s rý¾i/
hovìzí se zeleninou/
tuòák se zelen. salátem
svaèina po cvièení
protein hned po cvièení +
jogurt s vloèkama
Veèeøe I
Tuòák se zeleninou/
©unka se sluneènicovým chlebem
Veèeøe II
Tvaroh s chia semínkama
Celý den piju jen vodu, nic jinýho. Obèas pivko po cvièení O ale to jen teï v létì, samozøejmì!
Díky za rady,
PR
|
Fitnesak94
Èlen
|
# Zasláno: 2 Záø 2016 13:59
Ahoj,
Chápu to dobøe , ze jídla oddìlena / jsou varianty jídel ? V tom pøípadì.
U snídanì 1 a 2 variantu bych dal pryè a dal bych tu tøetí - bílej jogurt s vloèkama, chia semínka, mandle apod./ , pøidal bych je¹tì k tomu protein a kousek ovoce. Ale urèitì by nebylo od vìci pøidat nìjakou variantu s vejci.( ktere mimochodem nemá¹ ani jedno v celém dni co¾ je velká ¹koda. podle mì nejlep¹í bílkovina co se týèe aminospektra )
svaèina - v jedné variantì nemá¹ vùbec bílkoviny , a co se týèe knackerbrot jsem vùèi tomuhle polystytenu velice skeptický
obìd - nejvìt¹í problém je ,¾e jsi neudal mno¾ství. Zase jen jedno jídlo obsahuje sacharidy, ty varianty jídel by mìli být v¹echny stejnì nutriènì cca udìlané aby to v¹echno dobøe sedìlo.
svaèina po cvièení - nedávej vloèky.. dej protein a jestli tam chces ten cukr kup si v lékarnì glukopur stojí pár kaèek.
veèeøe .- vadí mi tam ten chleba ale je to na tobì.
veèeøe II- nedávej samotnej tvaroh , v¾dycky ho musí¹ doplnit o dal¹í bílkovinu aby se doplnilo aminospektrum , tak¾e si tam dej tøeba 10g proteinu nebo si udelej vejce k tomu nebo ¹unku. A zbyteènì ¾ere¹ furt chia semínka , bohatì staèej ke snídani. Dej si napø strouhanej kokos do toho tvarohu , výborná vìc co se týèe zdraví na tìlo.
To co jsem zde napsal je mùj osobní názor. 
|