bogolopo
Èlen
|
# Zasláno: 26 Øíj 2013 01:37
Ahoj je mi 22 let a jsem jednoznaèný ektomorf. Posiluji pøes rok a myslím si, ¾e u¾ nerostu stagnuju a nevím co s tím, tak¾e ka¾dá rada dobrá
Mìøím 186cm a vá¾ím 72 kg, chtìl bych se tedy momentálnì zamìøit na stravu, myslím, ¾e do sebe prostì nedostanu dostateènì bílkovin, tam bude ten problém a radìji to naháním sacharidama. Napøíklad jsem døíve vùbec nesnídal! Poslední dobou si myslím, ¾e ten mùj jídelníèek u¾ není tak ¹patný:
snídanì: snídám ovesné vloèky, banán, pi¹koty a sachariïák, v¹echno to rozmixuji zaliju vodou a vypiju
obìd: maso podle chuti, ale nejèastìji kuøecí a brambor
svaèina: vìt¹inou sachariïák a banán, obèas èoèka nebo míchaná vajíèka
veèeøe: maso a brambor
druhá veèeøe: vajíèka nebo cottage sýr (obèas dávám tøi veèeøe:D)
na noc: protein (ten jsem zaèal kupovat teprve nedávno, jinak jsem døíve pou¾íval pouze gainer)
do toho v prùbìhu dne zobu mandle, obèas si dám pøesnídávku a do nich ovesné vloèky, raciolky:D atd. to je jak kdy
Momentálnì posiluji 3x týdnì fullbody. Mám k dispozici posilovací lavici a nespoèet velikostí jednoruèních èinek, vím ¾e to není ideální, ale vystaèím si. Prostì jsem se musel pøizpùsobit a poradil jsem si Za ten rok jsme se hodnì zmìnil, povedlo se mi velice dobøe vyrýsovat, ale prostì s váhou se mi nedaøí hnout! Nicménì i pøesto naprosto jiný èlovìk. Zajímá mì hlavnì aesthetic bodybuilding ( takhle bych chtìl vypadat a myslím, ¾e pro to mám pøedpoklady a i se tomu obèas zaèínám podobat http://www.youtube.com/watch?v=9yYKH9K3xdQ ), opravdu se mi povedlo velmi výraznì zvìt¹it objem pa¾í, trapéz, ¹iroký sval zádový, ramena, prsa ...v¹echno pùsobí velice propracovanì, abych se posunul dál, tak vím, ¾e musím jíst! To je moje jediná pøeká¾ka.
V¹echno je to o svìtlu, kdy¾ si èlovìk stoupne pod svìtlo v koupelnì nebo nìkam do stínu a koukne do zrcadla, tak jsem neuvìøitelnì vyrýsovaný, a¾ se mi tomu nechce vìøit. Fakt skoro jako ti kluci z videa :D Na denním svìtle a sluníèku (pak není vidìt ta vyrýsovanost) a úzkém zrcadle si øeknu hmm to teda nic moc jsi hubený. Mo¾ná si øeknete, ¾e jsem nìjaký metrosexuál, který se pozoruje v zrcadle a po¹lete mì do háje. Vlastnì bych se ani nedivil Není to tak, dìlám to hlavnì pro sebe a zajímá mì kam a¾ to mù¾u posunout, hroznì mì to baví Mezi mé cviky patøí( v¹e s jednoruèkami, maximální váhy abych sval procítil, ale zároveò plnì zapojil, za ten rok u¾ si myslím, ¾e na to mám èuch a postupnì jsem samozøejmì pøidával váhy): incline bench na rovné, incline bench na naklonìné, rozpa¾ování na rovné, pullover s jedoruèkou, tlaky na ramena, rozpa¾ování ve stoje, pøedpa¾ování ve stoje, krèení ramen, pøítahy jednoruèky (záda), bicepsový zdvih, kladivový zdvih, tlaky na triceps, kickback na triceps, døepy s jednoruèkama v ruce,výpady s jednoruèkama v ruce.
Tak co si o mì myslíte? Já vim spousta vìcí se vám musí zdát divná, ale prostì na mì to funguje! Nikdy bych nechtìl být mohutný a upøímnì øeèeno ani bych na to nemìl a celkovì mám pøedpoklady spí¹ jednoznaènì k aesthetic a vyrýsovanosti. Tak¾e mùj hlavní cíl, pøibrat 10 kg a jinak rýsovat, rýsovat:D Mile rád si nechám poradit od odborníku Uvítám hlavnì konstruktivní rady, které mì posunou dál k mému cíli a to je aesthetic look a nezapomeòte: It is all about aesthetic ... and having fun 
|