hanmir1
Èlen
|
# Zasláno: 23 Èvc 2013 19:44
Zdravím,
vím ,¾e zde máte hodnì rad o jídelníècích atd... ,ale potøebuji pomoct konkrétnìji,a to s mým problémem.Bude mi letos 21 let ,ale vypadám sotva na 18 (kdy¾ pøijdu do hospody oholený tak v lep¹ím pøípadì mi barmanka podává pivo s nejistotou zda se mì tázat na obèanku v tom hor¹ím mi øekne a obèanku má¹ kde chlapèe? :D ).Jsem hubenìj¹í postavy 64 kg a abych øekl pravdu ba¹tím o 106 není problém si dát 8 knedlíku s omáèkou a masem kdy omáèku a maso si 2x pøidám plnou ,pøesto to není na mojí váze a vzhledu znát.Myslím ¾e je to tím ¾e jsem hrával skoro 15 let aktivnì fotbal a to dennì,nohy mám vypracované stehna taky dost ,ale bøicho a ruce vùbec.Nejde mi o to ,aby ze mì byl Arnold Schwarzenegger ,bohatì mi staèí kdy¾ budu mít aspoò tro¹ku "¹ir¹í" ruce a trochu vypracované to bøicho. Cvièet jsem zkou¹el ,ale dìlo se pouze to ¾e jsem ubíral na váze a nic víc se nemìnilo ,navíc ze zdravotních dùvodù nemù¾u brát ¾ádné proteiny a dal¹í látky co podporují rùst svalù atd...prostì nic mo¾ná jen Gainer,ale musel bych lékaøce ukázat podrobné slo¾ení (alergie). Abych to zkrátil ,motivaci cvièit mám ! Jen chybí výsledek pomù¾ete mi nìkdo prosím ? rady zku¹enosti tipy ? dìkuji Have a Nice Day
|