Hoolio
len
|
# Zaslno: 17 vn 2012 22:43
Ahoj. Asi je blbost chodit si zaběhat večer, ľe jo? Nedovedu si představit, ľe bych se pak na noc jeątě něčím cpal, abych doplnil ľiviny, nebo vypil nějaký gainer. Bál bych se, aby se to pak neuloľilo do tuků, kdyľ bych jedl tak pozdě... A abych si nevzal nic, to by byla jeątě větąí hloupost.
Takľe kdy nejlíp? Ráno nalačno? Chci chodit tak max 2x týdně ve volné dny, kdy nemám posilku (úterý, čtvrtek). Víckrát asi nemá smysl, kdyľ chci nabírat svaly hlavně...
Jo a jak moc je to dobré na lýtka? Dá se třeba častým běháním nabrat nějaká svalová hmota v této svalové partii? Nebo je účinnějąí cvičit výpony na lýtka v posilovně?
|
Hoolio
len
|
# Zaslno: 7 vc 2012 15:19
Dík. Jenom malá rekapitulace, jestli to chápu správně...
Řekněme, ľe třeba někdy v osm večer půjdu běhat. Od tý doby, co doběhám, tak dvě hodiny nic neľrat (hlavně ne ty sacharidy) a teprve pak si vzít něco před spaním k jídlu? Nevím co... třeba... tvaroh (já teda nejím klasický tvaroh, ale tvarohy Ehrmann s jogurtovou kulturou)?
A kdyľ bych se přeci jenom rozhodl chodit běhat ráno, tak bych měl chodit běhat nalačno, pak dvě hodiny nic nejíst a potom si dát teprve tu snídani (jako v předchozím případě, jen by teda následovaly během dne daląí a daląí jídla)?
Ohledně gaineru... Během dnů, kdy mám cvičení v posilovně, ho mám brát po tréninku a během dnů, kdy nemám cvičení v posilce, ho můľu vzít místo snídaně?
|