Posilovani.net  
 Posilovani.net - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -


forum.posilovani.net / Powerlifting / Adidas Yeezy Boost Träningsskor
Autor Zpráva
quague

Člen
# Zasláno: 18 Led 2022 11:21


Herr Adidas Yeezy Boost har allmänt ansetts vara en av Kanye Wests bästa sneakerdesigner. För sitt senaste förslag är den BOOST-dämpade siluetten inställd på att falla i "Mauve". YEEZY:s nästa "pappasko" som blev retad första gången i juli kommer äntligen imorgon den 25 september. Klädda i bruna nyanser faller paret i linje med de flesta andra förslag från Mr. Wests tid hos adidas.

Efter månader av monokromatiska sminkningar, vad som verkar vara eoner av jordfärger och flera enfärgade paletter, är Kanye Wests Adidas Yeezy Boost Träningsskor inställd på att ta en promenad på den vilda sidan denna semesterperiod, och en av de mer livfulla smink som har dykt upp nyligen är denna "Yeezreel"-färgvariant. Denna adidas Yeezy kommer att komma i både reflekterande och icke-reflekterande stilar och erbjuder verkligen ett utseende som liknar den populära Yeezy 350 v2 "Glow", men presenterar mer än tillräckligt med förändringar för att också skilja sig åt.

Det här nya, regelbrytande erbjudandet ser en brun meshkropp som fångas upp av marinblå mockaöverdrag för en burad look. Adidas Yeezy Boost Lägsta Priset Även om skosnörena är i den tidigare nämnda blå nyansen, är element som spetsarna passerar i istället i en gråblå nyans. För att skapa ännu mer kontrast är mockatån tonad i en mjuk beige som är signaturen för Yeezy-märket. Den flerfärgade modellen är komplett med en ljusorange, adiPRENE-dämpad sula, som uppvisar den ikoniska, vågiga formen.

Adidas Yeezy Boost Billigt Online, som ursprungligen troddes vara utvecklingen av den ständigt igenkännliga YEEZY V2, lanserades den 29 februari 2020 som sin egen siluett. Under hela sin tid på marknaden har mid-top-sneakern valt en handfull diskreta färger, med ett nyligen svalkande grått alternativ som tyder på att förkärleken inte kommer någonstans snart. Tidiga bilder av de kommande YEEZYerna avslöjar ett gråskalearrangemang över skons Primeknit-överdel.

Det sprickliknande mönstret som omger de perforerade remsorna längs profilerna har den mörkaste nyansen som finns på den BOOST-dämpade sneakern. Köp Adidas Yeezy Boost Online Sockliknande kragar, snören och tråd närmast mellansulan skämmer bort sig i en cool grå ton som oavsiktligt återkopplar till YEEZY 750 och YEEZY 350 "Turtle Dove" från 2015. Även om officiella bilder kan visa något annat, har adidas YEEZY sneaker också en ljusgrå färg över sin halvgenomskinliga sula, vilket skapar ännu ett tonalt alternativ i Kanye Wests skoimperium.

www.skorway.com
Vaše odpověď
Tučné  Kurzíva  Podtržené  Odkaz na obrázek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?


   :) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Další smajlíci Zakázat smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:
 
Právě online: Hosté - 2
Členové - 0
Nejvíce uživatelů online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Hosté - 409 / Členové - 0


Powered by forum software miniBB™ © 2001-2007
TOPlist