Autor |
Zprva |
quakmen
len
|
# Zaslno: 5 j 2013 21:25
myslíą blábol to co jsem napsal já a nebo s tím testosteronem? kdyľ to moje tak ja to raději smaľu
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 5 j 2013 21:50
Né, myslím to s tím testosteronem.
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 5 j 2013 23:39 - Zmnil/a: quakmen
Legi
tak to potom jo,
a prosím tě ten kolagen mohu klidně hned po jídle?
jinak asi bench chvilku vypustím a» si svaly odpočnou snad to pomůľe
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 6 j 2013 11:55
Ano, po jídle je to nejlepąí.
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 6 j 2013 16:31
Legi
Jak jsi měl v hájí to rameno jaké jsi měl pak výkony po pauze 6 týdnů. Chci dát pauzu aspoň týden a» se dají dohromady ty ramena. Minule po pauze 14 dní kdy mě také zradilo rameno tak ąla maximalka na bench o 5 kg nahoru, tak snad to bude i teď.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 6 j 2013 17:08
Tak během toho času co to bolelo, jsem vůbec silově ramena necvičil a u benču a tlaků jsem to taky nehrotil. Aľ to postupně přestávalo bolet, tak jsem přidával a taky jsem se zlepąil o 5-10kg.
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 6 j 2013 18:54
Dám týden pauzu, a pak pomalé najedu na normální váhy, tak uvidíme
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 10 j 2013 18:24
Legi
jeątě jeden dotaz ke kreatinu, v horké vodě se dobře rozpustí, ale nevadí mu to nějak? aby nedoąlo k znehodnocení.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 10 j 2013 19:09
O termoinstabilitě kreatinu mi není nic známo. Pokuď to bude teplá voda, nic by se nemělo stát.
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 10 j 2013 19:33
budu to dávat do teplé vody, čím teplejąí tím rychleji se rozpustí díky
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 14 j 2013 11:54
tak dnes po týdnu volna bench a bída, na maximálku jsem nedal ani 100Kg a to jsem to asi pred 4 týdnama jezdil 6 serii po třech opakovaní s 106 Kg
kurva kde ta síla je?
jde to od 10 k 5, upně na hovno.
jeątě přemýslím zda neąla síla dolů také tím ľe jsem změnil kreatin, ale to se mi nezdá. bral jsem
Reflex Creapure Creatine Monohydrate
http://eshop.aktin.cz/kreatin/reflex-creapure-crea tine-500-g
a ted beru
PhD Creatine 550g
http://eshop.aktin.cz/kreatin/phd-creatine-550g
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 14 j 2013 12:28
Je to asi nejdraľąí kreatin monohydrát, jaký jsem kdy viděl, ale jsou to Tvoje peníze. Rozdíl tam není.
Jistě, ľe nezvedneą to co předtím. Tvá CNS na to není připravená. Za 2 týdny tréninku jsi back. Nervovat se kolem toho nemá cenu.
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 14 j 2013 13:10
docela mě to sere, tak uvidím,
beru uľ i ty vitamíny a mineralý, tak tomu nechám jeątě dva týdny,
přemýslím zda mám jezdit co zvládnu a nebo uplně minimální zátěľe?
dnes jsem jel s 80 kg 6 serii po třech opakovaní a přestávky 2 minuty
ąlo to ale na víc jsem se moc necítil, moľná tak o 5 Kg.
tak bud pojedu naplno co zvládnu a nebo o 20 kg menąí váhy oproti těm kdyľ jsem byl v pohodě.
přemýslím ľe si koupím MACU zkouąel jsi to někdy?
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 14 j 2013 14:54
Záleľí jak chceą trénovat. Jestli se chceą dostat na svá silová maxima, tak musíą posilovat silově, tzn. co to dá.
Myslíą peruánskou macu, ten bylinnej kořen? Ten jsem nikdy neuľíval, tak nevim. Nicméně dle účinků podobných záleľitostí bych byl mírně skeptický.
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 14 j 2013 15:54
Jj peruánská maca.
Jinak trénuji maximalku na bench, tak tento týden jeątě pozvolna a pak to osolím co to dá
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 25 j 2013 22:33
Legi
Chtěl bych předělat trénink
Zkusim daląí trenink a to
Den 1 - dřep + bench (+ ramena, tricepsy)
Den 2 - mrtvý tah, záda, bicepsy
Den 3 - dřep + bench
ale nevim jak zvolit procentuální zátěľ
Dost mazec bude jet dřep a bench to ho mam jet pokazdé naplno?
Jaké treba zvolit zátěľe prvni den a tretí den? Kolik opakovaní a kolik serii?
Díky moc.
|
dobespavel
len
|
# Zaslno: 25 j 2013 23:50
Rozhodně to oba dny nezkouąej co to dá, mohl by sis přetíľit CNS a nezlepąoval se a to ti zajisté nejde
Udělej to například takto:
1. den - dřep 8x3, BP 5x5
3. den - BP 8x3, dřep 5x5 nebo 4x7
Budeą se zlepąovat jak silově tak objemově
22 let
181 cm
84 kg
Prosím o tykání
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 26 j 2013 08:46
dobespavel
A jakou mám pouľít zátěľ? Procentuálně k mojí maximalce. A nebo ten trénink 8x3 pojedu ba maximum a ten 5x5 pojedu třeba s 60 % maximalky
A mrtvolu muľu jezdit jeden týden 8x3 a daląí pak 5x5 a nebo kolik sérii po kolika opakování?
Jinak to pretrenovani teď zrovna překonávám uľ to jde pomalu nahoru, ale stále nejsem kde jsem skončil
Díky
|
dobespavel
len
|
# Zaslno: 26 j 2013 21:34
Parametr 5x5 můľeą jet tak se 75% tvého maxima na 1 opakování
Parametr 8x3 tak s 85-90% maxima, uvidíą, co budeą zvládat
Jinak těľko radit, řiď se spíąe pocitově
Tu mrtvolu klidně jeden týden 5x5 a den daląí co nejvíce silově, tz. 2-3 opakování, maxima
Jinak, jak jsi na tom s maximálkama na základních cvicích?
22 let
181 cm
84 kg
Prosím o tykání
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 28 j 2013 15:23
dobespavel
jinak trenuji spíąe na bench a moje maximum neľ jsem se přetrénoval tak jsem dal 115. začal jsem se zlepąovat a pak to doąlo, teď bych dal tak 105, musím se dát dohromady. a mrtvolu jedu podle pocitu, a dřep také. snaľím se přidávat váhy.
snad se zase vrátím na původní hodnoty, uľ jsem se přetrénoval jednou a po odpočinku asi 3 týdnu jsem se zlepąil o 5 kg. takľe radost veliká, ale teď tomu moc nevěřím. dnes jedu bench silově tak uvidím, jezdil jsem to s 106 kg 6 serii po třech opakování a ted jsem rád za 90kg fak na hovno a co ty jaké máą vysledky?
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 28 j 2013 17:11
dobespavel
tak jsem se spletl, jezdím to s 80 kg a dříve s 106 kg, dnes menąí posun
dal jsem 3 serie po třech opakovaních s 80 kg a pak jsem si tam dal 90 kg a dal dvě serie po třech opakovaní a jednu serii a dvě opakovaní
dost mě to ątve, takovej propad
|
dobespavel
len
|
# Zaslno: 30 j 2013 14:02
quakmen: Abych se přiznal, tak jsem maxima nikdy nezkouąel, je to hlavně tím, ľe chodím cvičit sám a ani mě to zase tak moc neláká
Pokud jedu parametr 5x5 s konstatní váhou pouľívám následující váhy:
BP 90kg
Dřep 125 kg
Mrtvý tah ani nevím, pokáľde ho jedu jinak
Samozřejmě si z toho můľeą udělat obrázek o mých maximálkách, ale vypovídající hodnota bude minimální
22 let
181 cm
84 kg
Prosím o tykání
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 30 j 2013 16:17
Tak to máą sluąný hodnoty, snad uz to nebude trvat dlouho a zase se dostanu na puvodni hodnoty. Obavam se ľe se síla nevratí, v patek zkusim maximalku.
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 1 Lis 2013 11:38
Tak dnes jsem zkusil maximalku na bench a dal jsem 102,5 kg. Coľ je katastrofa.
V únoru jsem dal 110kg a v červnu 115 kg. Je moľné ľe jsem se tak přetrénoval a síla ąla do kopru díky přetrénování a uľ se nevrátí a musím to zase vydřít na původní hodnoty?mám dále trénovat bench tvrdě a nebo si dat týden nebo víc volna a jet jen dřep a mrtvolu?první známky poklesu výkonu jsou asi od půlky září.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 2 Lis 2013 18:33
Těch důvodů přetrénování můľe být celá řada, takľe se velmi těľko radí. ©patná periodizace, nedostatek vitamínů, nebo sacharidů atd. atd.
48let @ 195cm @ 135kg
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 2 Lis 2013 20:50
tak vitamíny minerály uľ jsou zajiątěné, zkusím jednou za třeba 6 týdnů si dát týden volno, jen se zajdu protáhnout. ale těch sacharidů se bojím, mám sklon k tomu ľe kdyľ začnu víc jíst tak dlouho nic a pak skočí váhá nahoru.
kolik gramů sacharidů na 1kg tělesné hmotnosti mam brát? nyní mám asi tak 250-300g sacharidů za den v den kdy cvičím mam tak 350g, váľím 90kg. ale není to tak pokaľdé, občas přijmu míň sacharidů.
|
Legi
Modertor
|
# Zaslno: 2 Lis 2013 21:02
Hmm, to by mělo stačit. Taky nejím nikdy víc, neľ 350-400g sachrů.
48let @ 195cm @ 135kg
|
Karolina
len
|
# Zaslno: 2 Lis 2013 21:07
Ahoj, jsem tu dnes poprvé, ale něco jsem tu přečetla, myslím, ľe to musíą vyzkouąet sám, kaľdý má jiné mnoľství sacharidů, které za den přijmout, jako zaklad na nabírání se tu myslím psalo 4g/kg (a víc, podle typu, tréninku), ale kaľdý to má jinak,akorát si myslím, ľe v tréninkový den, by mělo být sacharidů méně neľ v netréninkový, a ty to máą opačně, myslím, ľe uľ se to tady psalo na hodně místech
I don´t work hard because I hate my body, I work out because I love it
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 3 Lis 2013 16:03
Karolina
tak to zkusím otočit, chtěl jsem mít dostatek energie, vím ľe glykogen se vytváří deląí dobu a je potřeba na trenink dělat zásobu den dva dopředu. kdo ví kde je zakopaný pes, jeątě zítra dám záda a mrtvolu a pak si dám volno do neděle.
|
quakmen
len
|
# Zaslno: 3 Lis 2013 16:17
moľná ten bench jsem přetrénoval tím ľe kdyľ jsem se necítíl na to ľe pojedu dřep tak jsem to nejel to stejný mrtvolu dal jsem tomu odpočinek. a bench za kaľdou cenu pokaľdé. a bench sice ąel nahoru, ale pak jsem ty svaly přetrénoval a tím ľe více svaly na mrtvolu a na dřepy odpočívaly a síla neąla tak rychle nahoru za to pomalu a jistě, vy výsledku na mrtvolu a dřep mám k dneąnímu dni lepąí zlepąení jak na bench. 
|