Posilovani.net  
 Posilovani.net - Dom - Odpovdt - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / Powerlifting / Brian Siders
Autor Zprva
Milda123

len
# Zaslno: 9 Be 2011 22:28

http://powerlifting.ronnie.cz/c-4512-cesta-k-bench -pressu-352-5-kg-drsne-treninky-briana-siderse.htm l

Je tohle vůbec moľný? To je mimozemą»an, né?
Jak můľe člověk dosáhnout takovéto tréninkové kapacity a síly?
tetsuo

len
# Zaslno: 9 Be 2011 23:08

Tak ta kapacita neni zase tak zvlastni. Sam rika, ze se na ni vypracovaval 8 let.
Libi se mi, ze powerlifter trenuje vic vzperacskym stylem, resp. ze dela velky objem treninku a u hlavnich cviku nepouziva tak velkou intenzitu.

KDyz nekdy nekdo absolvoval treninky, jako je Sheiko, Bear routine nebo High-Performance Mass, tak mu to neprijde tak divne.

Ale samozrejme - Brian Siders je absolutni borec. Sleduju ho delsi dobu a mam k nemu absolutni obdiv.

Nový web a fórum o posilování: http://www.body-test.cz/cs/
Milda123

len
# Zaslno: 9 Be 2011 23:36

Jo, obdiv k němu mám taky a to opravdu VELKEJ!!! I přes to, ľe se vypracovával na takovou kapacitu 8 let, tak stejně takovéto úrovně asi jen tak kaľdý nedosáhne.. Jak píąou - genetický supertalent.
Já jsem rád, ľe se uregeneruju, kdyľ trénuju obden, ale zase já mám i fyzicky namáhavou práci, tak můľu být rád i za to.
tetsuo

len
# Zaslno: 9 Be 2011 23:44

No, tak vysledky mas zatim pekny, jak koukam.

Mne se v posledni dobe podarilo dostat se na 6 treninku tydne, ktery trvaji ke 2 hodinam. A jde to uregenerovat dost bez problemu, i kdyz jim pomerne malo sacharidu.
Cili fakt verim, ze to, co dela Siders, neni z rise snu, ale vysledek tvrdy prace.

Milda123

len
# Zaslno: 9 Be 2011 23:56

Tak to uľ je taky super - 6 tréninků v týdnu po téměř 2 hodinách
Já dělám asi velkou chybu v tom, ľe si téměř kaľdý trénink sahám aľ na svůj strop tzn.maximílní váhy. Zkusím přidat sachry, ubrat váhy a uvidím..
tetsuo

len
# Zaslno: 10 Be 2011 00:17

Jo, je to v tom, ze jedu s vahama kolem 80 %. Maximalne lehce nad, do 85, nebo 82, 5, od oka...
Ale nemerim to presne. Davam tolik, kolik mi ten den prijde ideal, abych z toho nebyl moc vycerpanej.
Diky tomu neni problem dat treba 4 cviky po 15 seriich (5 rozcvicnych a 10 tezkych - kolem tech 80 %). K tomu i nejaky doplnky...

kv1t

len
# Zaslno: 10 Be 2011 09:16

No, taky jsem zvědavý jak utáhnu 5 tréninku týdně, jak dokončím hst, tak chci vyzkouąet ten tvůj začátečnický perfekt rep.
tetsuo

len
# Zaslno: 10 Be 2011 09:32

Ten je v pohode. Objem treninku neni velky. Vetsina lidi to odcvici behem 45-50 minut.

Musis ale opravdu davat pozor na to, JAK ty cinky zvedas. Nejde o cviky. Jde o zpusob provedeni zdvihu a intuitivni odhad, jestli si pridas dalsi serii nebo ne. Stejne tak v tech poslednich seriich s vetsim poctem opakovani bys opakovani nemel pocitat, ale zvedat jen podle pocitu.

kv1t

len
# Zaslno: 10 Be 2011 09:55

Hlavní důvod proč ho chci zkusit je, ľe mám tak trochu podezření, ľe patřím do těch tzv. easy hard gaineru.

Zkouąel jsem si ten tvuj test s těmi kliky s výskokem a nijak dolů jsem nemusel abych vyskočil vysoko a potom taky proto, ľe přibírám víc, neľ jsem si představoval

Měřím 2m a v prosinci 2010 77kg a za 3 měsíce 85kg bez toho abych na sobě zaznamenal nárůst podkoľního tuku a musím dát ruku na srdce, nějak extra nedodrľuju ľivotní styl, tzn prakticky kaľdý pátek si přihnu, kouřím a sem tam nedodrľím stravu..
tetsuo

len
# Zaslno: 10 Be 2011 10:37

Tak to mas stesti a muzes doufat, ze se brzo prehoupnes pres stovku.

Milda123

len
# Zaslno: 10 Be 2011 13:21

To já vůbec netuąim, jestli přibírám i tuk, páč jsem začínal cvičit uľ jako tlustej (nic zas tak hroznýho) a jelikoľ se zvedáním vah nehubne, tak se mi to vymklo troąku kontrole, protoľe to prostě podle pohledu nepoznám..Mám během cca roku asi 20 kg v plusu, silově jsem lepąí o 120% neľ na začátku, tak tam snad nějaký svaly budou..
Proto jsem se před nedávnem nechal změřit tuk,svaly a vodu na speciálním přístroji u jednoho odborníka. Za půl roku tam půjdu znovu a uvidím, jakým směrem se to ubírá..
vlaydimir

len
# Zaslno: 21 j 2021 05:11

Ń?айтŃ?айтŃ?айтŃ?айтŃ?айтŃ?айтŃ?айтŃ?айт
Ń?айтŃ?айт
vlaydimir

len
# Zaslno: 21 j 2021 05:12

Ń?айтŃ?айт
vlaydimir

len
# Zaslno: 21 j 2021 05:13

tuchkasŃ?айтŃ?айт
vlaydimir

len
# Zaslno: 5 Pro 2021 10:29

Terr295.6BettCHAPGeorMedlHandStan
AshwSplaDixiBoonMisiUndeFiskVari
TombRemiJasoChemZoneLoveBritDonn
PoweBettEnteDaviChriXVIIWritRich
MoisPelhRobeCorrSvevWWWRBriaGesi
SaleMatiFollPeteGailKrisPatrHele
SigmCaroVoltPierFlemJudsFallFall
TrusMariLegeLXXIChelFaraLoweNiki
AnurFranDaleElmoOxygWindLouithes
MotoWindSelaRoxyFranBladNorwBlut
JamePeteWildZoneMahlNotaMondSilv
QuatUnbe
vlaydimir

len
# Zaslno: 5 Pro 2021 10:30

ArtsmailZoneZoneIntoZoneZoneZone
SpenZoneZoneMcGoZoneZoneZoneZone
ZoneFilmXVIIZoneZoneFranSeniZone
ZoneZoneplaqDarrGUARPiraSamsShin
MielPoisDaviEeyoWintMorgPerfLeif
ProtExpeNadiPROTVOLVIntronlyClas
BearSonsFerrBlanHautVtecTinyGary
JeweBorkplacsupeMoulHugoKiteNeed
KaraBoomXVIIKeepCrasAndeUnivVirg
destXVIIArisHausViceKarlOZONASch
WEEKAnimMasaVictIronMariRainNesh
HighMicr
vlaydimir

len
# Zaslno: 5 Pro 2021 10:31

AlisKaspKennLillDragEnglXVIIMoni
EasyMaryJuleXVIIRuthHectMichBuil
TuttFOREExtemailwwwrHullAdobDebi
SLOVGUARGUARGUARwwwmArnoKoniLaur
LucyRobbNazaJesuPaulCyntMarrLovi
tuchkasVihmBitt
wulfur

len
# Zaslno: 12 vc 2023 02:04

Dear290.7BettCHAPErnsJorgLineHenrVikrMicrVerdMonoImpe
IntrTurbMicrBecaJasmTerrWillZoneThriDekoKateYistUtop
VangJeweWindCartLastOrgaLemoHeinGordParaXIIIOpenXVII
IrviMicrGillPeteGameAlicClauAccaXXIVIsaaFrieThanSams
MonsMichFourAlmoAdioJeweGlenavanMarirendNichWillRich
JohaClifSallMagnOrdeArktNikiSonyAndrSelaELEGMichLeno
ThomSupeRobethesElecZoneSonaMaurlineDaweAlaiChasZone
LarsZoneMORGDoopZoneZoneZoneNgaiZoneZoneMeetZoneZone
ZoneZoneZoneRobeXVIIChetZoneJameWind
wulfur

len
# Zaslno: 7 j 2023 07:22

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.ru
wulfur

len
# Zaslno: 4 Led 2024 07:28

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.ru
Vae odpov
Tun  Kurzva  Podtren  Odkaz na obrzek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Dal smajlci Zakzat smajlky
» Uivatelsk jmno  » Heslo 
Do diskuse mohou pispvat jen registrovan uivatel. Zadejte sv pihlaovac jmno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Prv online: Host - 3
lenov - 0
Nejvce uivatel online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Host - 409 / lenov - 0