LucilleDaryl
len
|
# Zaslno: 6 no 2017 06:58
Zdravím. Je to cca dva roky, co jsem začala něco dělat. V tu dobu jsem byla masoľravec, ale jedla dost zdravě, nahnat bílkoviny nebyl ľádný problém. Váľila jsem asi necelých 52 kg. Byla jsem vľdycky dost hubená, i kdyľ jsem dříve jedla dost hrozně, ale nezpevněná a s hrozným drľením těla, a tak jsem začala posilovat. Nejdříve s vlastní vahou, potom se závaľím. V jednu dobu uľ jsem vypadala podle mě dost dobře, nebo alespoň tak, jak bych vypadat chtěla. Sacharidů jsem přijímala okolo 250g, bílkoviny kolem 90g a tuky do 50 g. V létě se u mě změnily dvě věci. Jednak jsem měla dost psychicky i fyzicky náročnou práci a po celodenním stání na nohou jsem ztratila motivaci k posilování se závaľím, a taky jsem se z osobních důvodů rozhodla stát se veganem. Coľ znamenalo velký pokled bílkovin z ničehonic. Vím, ľe není zas tak těľké je nahnat, ale mně se to prostě nějak nedaří a po přepočítání zjią»uji, ľe jich nepřijmu skoro ani polovinu z toho, co jsem přijímala dřív. A tak se nemůľu divit tomu, ľe mi zmizely jak vykukující svaly, tak síla a nějaké to procento tuku ąlo zpět nahoru..
A teď jsem namotivovaná a odhodlaná začít znovu a nepřestat. Ale potřebuji pomoct. Jak často posilovat, kolik jednotlivých makroľivin přijímat.. Silový trénink bych dělala později odpoledne po práci, zajímá mě jídlo před i po a vąechny ty věci kolem, + který proteinový práąek zvolit, jak kombinovat. Jestli je tu například nějaký vegan, který si něčím podobným proąel, který začal jako masoľravec a pokračuje na veganské stravě, byla bych moc ráda za jeho rady. Děkuju moc za odpovědi. 
|