LucilleDaryl
Èlen
|
# Zasláno: 6 Úno 2017 06:58
Zdravím. Je to cca dva roky, co jsem zaèala nìco dìlat. V tu dobu jsem byla maso¾ravec, ale jedla dost zdravì, nahnat bílkoviny nebyl ¾ádný problém. Vá¾ila jsem asi necelých 52 kg. Byla jsem v¾dycky dost hubená, i kdy¾ jsem døíve jedla dost hroznì, ale nezpevnìná a s hrozným dr¾ením tìla, a tak jsem zaèala posilovat. Nejdøíve s vlastní vahou, potom se záva¾ím. V jednu dobu u¾ jsem vypadala podle mì dost dobøe, nebo alespoò tak, jak bych vypadat chtìla. Sacharidù jsem pøijímala okolo 250g, bílkoviny kolem 90g a tuky do 50 g. V létì se u mì zmìnily dvì vìci. Jednak jsem mìla dost psychicky i fyzicky nároènou práci a po celodenním stání na nohou jsem ztratila motivaci k posilování se záva¾ím, a taky jsem se z osobních dùvodù rozhodla stát se veganem. Co¾ znamenalo velký pokled bílkovin z nièehonic. Vím, ¾e není zas tak tì¾ké je nahnat, ale mnì se to prostì nìjak nedaøí a po pøepoèítání zji¹»uji, ¾e jich nepøijmu skoro ani polovinu z toho, co jsem pøijímala døív. A tak se nemù¾u divit tomu, ¾e mi zmizely jak vykukující svaly, tak síla a nìjaké to procento tuku ¹lo zpìt nahoru..
A teï jsem namotivovaná a odhodlaná zaèít znovu a nepøestat. Ale potøebuji pomoct. Jak èasto posilovat, kolik jednotlivých makro¾ivin pøijímat.. Silový trénink bych dìlala pozdìji odpoledne po práci, zajímá mì jídlo pøed i po a v¹echny ty vìci kolem, + který proteinový prá¹ek zvolit, jak kombinovat. Jestli je tu napøíklad nìjaký vegan, který si nìèím podobným pro¹el, který zaèal jako maso¾ravec a pokraèuje na veganské stravì, byla bych moc ráda za jeho rady. Dìkuju moc za odpovìdi. 
|