Niki
len
|
# Zaslno: 4 Be 2013 11:10
Zdravím Vás,
Chtěla bych poradit se začátkem cvičení.
Potřebovala bych poradit a sestavit optimální cviky které můľu cvičit doma. Jak často, a vąe k tomu potřebné. Také potřebuji poradit ohledně stravování, co jíst, kdy, atd. Chtěla bych dát tak 4kg dolů, a zaměřit se spíąe na oblast břicha a boků. Co se týče cviků tak to nemusí úplně pro začátečníka, cvičím cca měsíc obden, ale jen tak nějaké cviky které mě napadnou, Tak bych chtěla zahájit nějaký reľim ´
Moc děkuji za odpovědi.
Jinak jsem 168 cm vysoká. cca 55 kg.
|
liliana
len
|
# Zaslno: 14 vn 2013 14:54
Ahoj, předně, nesmí ti jít o kila..ale o cm..kila nejsou vubec rozhodující, obzvláą» u cvičení... 50kilová holka, která necvičí nevypadá tak dobře jako 60kilová, která cvičí ;) co se týká jídla..je to individuální... záleľí jaký je tvuj bazální metabolismus, pod ten nesmíą jít.. a jinak já to dělám tak, ľe snídaně a dopoledne víc sacharidy, odpoledne přidám víc bílkovin, sach uberu... ovoce moc ne.. to jím větąinou po cvičení..lepąí je zelenina.. co se týká tvý výąky aváhy, tak podle mě ok..záleľí jak jsi pevná.. já cvičím hodně HIIt tréninky a střídám s posilováním.. chci zařadit časem i běh..
*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
|
TerezaMalinkova
len
|
# Zaslno: 6 Srp 2013 12:05
Ahoj,
rozhodla jsem se ľe začnu cvičit, protoľe uľ se mi deląí dobu nelíbí, jak se mi ąpeky vyvalují z kalhot. Ne ľe bych byla nějak tlustá, to nejsem, ale spíą mám jako skoro kaľdý větąí nezpevněné břicho a ty ąpíčky na boku přes kalhoty se troąku převalují. nbechci zhubnout na váhu, tu mám myslím ideální (na 164 cm mám 55/56 kg) , chci jen zpevnit svalstvo. Začala sem cvičit v půlce června, první měsíc jsem cvičila kaľdý den, teď cvičím kaľdý druhý den. jeden den ąlapu na stepperu 30-35 minut a pak 15-20 minut posiluju, daląí den 10 min na stepperu, pak zumba, ąvihadlo a rotana a opět posilování. dávám si také spalovač tuků. Po dvou měsících se nic nezměnilo, nezhubla sem, centimetry neubyly, jsem na tom stejně jako předtím. Naąi říkají, ľe je to tím, ľe nemám co shazovat, ale já se chci jen zpevnit. Fělám něco ąpatně?
|