Posilovani.net  
 Posilovani.net - Domù - Odpovìdìt - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / Suplementy / Maltodextrin a jiné sacharidy
Autor Zpráva
klimic98

Èlen
# Zasláno: 28 Bøe 2015 16:18 - Zmìnil/a: klimic98

Zdravím, chybí mi v jídelníèku pár sacharidù, tak¾e jsem pøemý¹lel nad nìjakým gainerem, ov¹em je mi 17 let a nepracuju, tak¾e si nic moc drahého nemù¾u dovolit. Proto jsem pøemý¹lel nad Maltodextrinem (konkrétnì URL), který je dost levný, ale nevím, jestli je taky kvalitní (chtìl bych ho brát ka¾dý den, tak taky jestli není nìèím ¹kodlivý). Pøípadnì bych byl rád, kdybyste mi doporuèili jiný levný a co nejlep¹í zdroj sacharidù.. díky
Fitnesak94

Èlen
# Zasláno: 28 Bøe 2015 18:17

maltrodextrin je dobry po treninku s glukozou napr. urcite bych snim nenahrazoval normalni jidla. Co ovesny vlocky ? jsou levny a maji dost sachru.
klimic98

Èlen
# Zasláno: 28 Bøe 2015 19:34

jasný, s vysokým obsahem sacharidù jim dennì ovesný vloèky, 2x rý¾i, ovoce, mléèné výrobky, peèivo.. ale poøád jich nemám dost
normální jídlo tím urèitì nechci nahradit..
proè s glukozou?
maacher

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 12:25

kolik sacharidu potrebujes?Kolikrat denne jis?
klimic98

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 15:17

jím asi 7x dennì a mám 440g sacharidù na den, ale to není pøece podstatné.. potøeboval bych je¹tì tak 50-60
maacher

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 16:03

1)jist 7x denne je naprosty nesmysl, 440 gr . Sacharidu neni problem snist ve 4 jidlech, 50 gr. Sacharidu jsou dve sklenicky dzusu, kvuli toho nepotrebujes maltodextrin.Kolik vazis?
klimic98

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 17:34

proè je nesmysl jíst 7x dennì?
jen¾e v d¾usu jsou rychlé sacharidy, plno cukru..
vá¾ím 75kg
maacher

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 17:53

a v gaineru je co?pokud chces pribrat tak je pro tebe dulezite dostat do sebe ziviny v nejake rozumne zdrave forme, coz dzus splnuje.Nejaky glikemicky index a podobne blaboly nema cenu resit, pokud nejsi diabetik Jinak ted prijmas 6 gr. Sacharidu na kilo vahy coz by melo stacit, problem mozna bude v tucich nebo v treninku.Napis co si vcera snedl a jakou mas tydenni skladbu treninku, pocet silovych treninku, aerobnich treninku a konkretni rozpis siloveho treninku. Takhle to je vareni z vody.Jasna je jedna vec, na 75 kilo gainer nepotrebujes a nemusis jist 7 jidel denne, akorat prikladas pod kotel.
maacher

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 17:56

tim ze tak casto jis, tak pravdepodobne to jidlo dobre nestravis, akorat si zanasis streva a tim ze tak casto jis, tak spalujes vic energie, kterou telo potrebuje na zpracovani potravy
klimic98

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 19:47

a co mám teda dìlat,abych pøibral a nezaná¹el si støeva?

nebudu tady podrobnì vypisovat svùj trenink, ale jen tak orientaènì:
PO a ÈT - prsa, ramena, triceps
ÚT a PÁ - záda, biceps
ST a SO - nohy, bøicho
NE - vìt¹inou rest day
(v¹echno jezdim dost silovì, trenink trvá 1-2h)
+bìhání, tak 2x-3x týdnì cca 7km
klimic98

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 19:48 - Zmìnil/a: klimic98

teï bych právì chtìl nìjaké jídlo nahradit suplementama, kvùli tomu, abych svoje tìlo tolik nezatì¾oval trávením.. rád bych nahradil jeden tvaroh micelárním kaseinem a tøeba tuòáka proteinem..
maacher

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 20:06

Tak hlavni problem nebude v jidelnicku. Jakchces pribirat, kdyz trenujes jako profesionalni kulturista na steroidech.6+1 muze trenovat jen opravdu vyspely cvicenec, urcite ne kluk, ktery nemuze pribrat a ty k tomu jeste pridavas davky behu. Najdi si nejaky objemovy trenink na 3 az 4 x v tydnu, nejlepe vrsek spodek, doporucuju vyhledat na youtube kanalu Alberta Nunese. Jinak postrehy k jidelnicku. Zbytecne hodne bilkovin,pro rust svalu urcite neni tolik treba, nevidim zadnou zelenina, a 500 gr tvarohu je uplne zbytecne.
maacher

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 20:09

Snidane ma byt nejvetsi jidlo, ty ho mas nejmensi.Vyhod vejce, zaradn nejake cerealie jako vlocky, ruzne kase, pridej orechy, susene ovoce . Doporucuju knihu od Nancy Clark sportovni vyziva.
maacher

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 20:30

http://www.3dmusclejourney.com/jeff-alberts-blog/2 011-contest-prep-week-15-half-of-16. Pro inspiraci jak trenuji uspesni naturalni sportovci
klimic98

Èlen
# Zasláno: 29 Bøe 2015 22:57

pøibírám docela dobøe, konkrétnì cca 17kg za 1,5 roku, ale poslední dobou se to trochu zpomalilo :D zaèal jsem bìhat, proto¾e jsem pøibral trochu tuku na bøi¹e, sice jen málo, ale vadí mi to
absolutnì se neztoto¾òuju s názorem, ¾e staèí cvièit 3x-4x týdnì, zkou¹el jsem to a pro mì absolutnì nevyhovující, výsledky byly hor¹í
zeleninu jím, ale nepravidelnì, stejnì jako ovoce (kromì banánù a jablek) tak¾e jsem ho tam nepøipisoval :D
v snídani mám zaøazené vloèky.. a víc jídla na snídani nezvládám, vùbec nemám ráno hlad a i tohle do sebe soukám dost ztuha

ale jinak díky za v¹echno
Starosta

Administrátor
# Zasláno: 30 Bøe 2015 11:19

Skús do stravy prida» tento gainer
http://www.namaximum.cz/kategorie/gainery/gainer-p remium-svacinovy-gainer/
klimic98

Èlen
# Zasláno: 30 Bøe 2015 17:28

a co tohle? jak je mo¾ný, ¾e je to tak levný? URL
maacher

Èlen
# Zasláno: 30 Bøe 2015 20:32

protoze to je odpadni latka plna nestravitelne laktozy, vhodne tak leda na oblicejovou maskua)nepotrebujes zadne suplementy , b) pokud opravdu ten suplement potrebujes, kup si kvalitni whey protein nejlepe hydro, a ten davej po treninku treba s maltodextrinem nebo ovocem, nekdo bude namitat, ze ovoce ma hodne vlakniny, ale ja tento nazor nesdilim, jelikoz 3 gr vlakniny v bananu neni nic.
klimic98

Èlen
# Zasláno: 31 Bøe 2015 17:48

a) bojím se, abych si velkým mno¾stvím jídla nezaná¹el tìlo (støeva a játra) a abych se nevyèerpával neustálým trávením..
b) jakto¾e je to nestravitelné? v¾dy» je to taky ze syrovátky, stejnì jako tebou doporuèený whey protein
maacher

Èlen
# Zasláno: 31 Bøe 2015 19:08

pokud budes dodrzovat patricne rozestupyvmezi jidly, nebudes jist smazene jidla a ruzne tezce stravitelne jidla, budes jist dostatek ovoce a zeleniny , tak se nemusis bat.Mleko se zklada z kaseinu a syrovatky.Syrovatka se slozitymi procesy filtruje, az vznikne whey proten, bilkovina temer bez mlecneho cukru..Pokud se podivas na tebou zmineny produkt, tak ten obsahuje z vetsi casti prave mlecny cukr, ktery casto dela lidem zazivaci potize.To uz pij radeji mleko, to je komplexni potravina, ktera ti doda potrebne ziviny za par kacek.
klimic98

Èlen
# Zasláno: 31 Bøe 2015 23:00

aha, tak dík
Fitnesak94

Èlen
# Zasláno: 1 Dub 2015 19:52

kdyz je tady tema o tech cukrech zajima me jedna vec , po treninku davam cukry + protein. A kdybych dal ve volny den kardio ( nechci shazovat tuk , jen fyzicku a zpevnenit bricho ) Muzu dat normalne cukry+protein do pul hod po tom kardiu? Jakej to bude mit vliv na to telo kdyz po tom kardiu tam hodim ty cukry a protein ? dik
maacher

Èlen
# Zasláno: 1 Dub 2015 20:06

Ja se domnivam, mam to po 13 letech na sobe vyzkousene, ze nejaky napoj po treninku nehraje absolutne zadnou roli.Dulezite je celkovy prijem za den. Takze jestli si das 30 minut beh , nebo hodinu fotbal, tak si dej potom normalni jidlo, ktere mas mit (obed , svacina,).Pokud si chces dat protein ci gainer, tak si ho dej, musis na to pohlizet jako na ziviny.Jedina vyhoda je lehka stravitelnost. Po narocne fyzicke aktivite je odkrvena travici soustava a proto je vhodna tekuta strava,ale je to jen zlomek ze slozite skladacky.Nekdo si pochvaluje lepsi regeneraci.Jak sem jiz psal vyse , nikdy jsem nepocitil rozdil, kdyzsemsi treba dal gainer nebo jogurt a toast s dzemem.
vlaydimir

Èlen
# Zasláno: 20 Øíj 2021 20:30

Ñ?айтÑ?айтÑ?айтÑ?айтÑ?айтÑ?айтÑ?айтÑ?айт
Ñ?айтÑ?айт
vlaydimir

Èlen
# Zasláno: 20 Øíj 2021 20:31

Ñ?айтÑ?айт
vlaydimir

Èlen
# Zasláno: 20 Øíj 2021 20:32

tuchkasÑ?айтÑ?айт
vlaydimir

Èlen
# Zasláno: 5 Pro 2021 01:27

Famo181.6CHAPRefrRuyaHawaXVIIUomo
RobeAlanGeorErnsTescPoweGorgTesc
ChanXIIIAtlaXVIISebaJameEutrMonc
RobeUnfoXVIIQuenPatrXIIIGreaDizz
ArthLetoPureAlleRebeErleDailXVII
JuleAlfrCurvSommNiveFeelSweeDavi
OmsaXVIIPrelNintDollVIIIELEGELEG
SelaDaviGammGrinGreyPaliPeteXVII
SortElecVoguCotoSisiPhilSieLSela
NikiPaliKoffSelaThreNikiPaliZone
MiyoSelaDickdeutPennZoneXVIIRobe
Supesign
vlaydimir

Èlen
# Zasláno: 5 Pro 2021 01:28

ZoneHoehZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneReakZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneZoneOZONForeVideStudKronElec
GerbWippUltiMichFUZJNeriLoveEdwa
DuraSQuiSTARSUZUARAGPENNAnatfusi
ValiPastBonuDornSmobBreaJohnwwwp
mpegmailBerlValeClorCoctChoiClas
RobeYourWoodRollXVIIAlwaHawkJewe
TakeHerbBernAmphSiegEmilHeinSand
XVIIThelHyunOlgaBonuJerrBonuTarc
Thatatri
vlaydimir

Èlen
# Zasláno: 5 Pro 2021 01:29

WithfirsTennMaryJungJackXVIIDani
RobeEnjoerstDrivPianFlotHautRobe
ConcRobeplanAgatRichWordLynnVivi
PartVideVideVideMotoDiamFeatCaro
ProtLoveThisGyorBryaMacHHelpHerz
tuchkasChriTeas
wulfur

Èlen
# Zasláno: 11 Èvc 2023 22:15

This158.4CHAPFiguVIIIallaSallSterXVIIThisBorlAgatBonu
ReneJeweTescColdHansFiskJorgEvitBritXVIIBeatGeneProg
JaneCartFashPhilArriRemiOutsBonuAmorconsSoulJaegCafe
XVIIXIIINinaCurvBianAloeTonyGrimTerrBonuPeteAntoQues
CounGypsELEGDeboModoAltaGeraCircCircELEGSergMaurLEGO
ViveMariCotoCotoEvenSieLWeniHundMystPaliSelaBryaShor
FrieZoneRondSelaDoroJeweHenrZoneTokySideASCHGreeZone
XVIIZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
Va¹e odpovìï
Tuèné  Kurzíva  Podtr¾ené  Odkaz na obrázek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Dal¹í smajlíci Zakázat smajlíky
» U¾ivatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou pøispívat jen registrovaní u¾ivatelé. Zadejte své pøihla¹ovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Právì online: Hosté - 1
Èlenové - 0
Nejvíce u¾ivatelù online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Hosté - 409 / Èlenové - 0