Posilovani.net  
 Posilovani.net - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / Suplementy / NaMaximum :)
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 17:12 - Změnil/a: Fitnesak94

ahoj, už se koukám po nových suplementech a byl bych rád, jestli by mi někdo ze zkušenějších řekl jestli to je dobrá volba/ popřípadě upravil. Nemam zase tak velké finance a vybral jsem myslím to nejdůležitější.

instant oats ( snidane ).
whey protein complx 86% (k vecerni svacine , uz neni kureci takze to nahradim timhle)
instant bcaa + maltrodextrin ( po treninku )

Edit: ještě bych asi přihodil nějaké tuky ale které koupit ?
Legi

Moderátor
# Zasláno: 23 Říj 2014 17:43

Tuky...
http://www.namaximum.cz/kategorie/esencialni-tuky/ omega-3-v-prasku/

BCAA nejsou nejdůležitější, důležitější po tréninku je glukóza.

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 17:45

takže místo malty mam dát tu glukózu ?
Legi

Moderátor
# Zasláno: 23 Říj 2014 17:52

Takže místo instant BCAA, dáš tu glukózu. Maltu necháš....koupíš si tuto...

http://www.namaximum.cz/kategorie/sacharidy/maltod extrin/

A namícháš to 40% glukóza, 60% malta a prskneš do toho 15g proteinu a máš gainer jak dobytek....

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 23 Říj 2014 17:55

ok dík. a poslední dotaz ,kolik těch sachrů ? mam prdnout hned 100 takže 60 malta a 40 glukoza nebo 1g na kg vahy ? dík
Legi

Moderátor
# Zasláno: 23 Říj 2014 17:57

1g na kg váhy...

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 27 Říj 2014 20:23

hele z tech vitaminu a tuku bych chtel objednat omega 3 a vapnik+horcik. Doma beru jeste vitamin C + kazdy den mam zeleninu + ovoce. Chci se jen zeptat jestli si s timhle vystacim nebo mam radsi misto ty omegy a vapniku objednat rovnou multivitamin ? Dik
Legi

Moderátor
# Zasláno: 28 Říj 2014 10:43

Nemůžeš za sebe zaměnovat tuky a vitamíny, potřebuješ oboje. Multivitamín je základ. Omega 3-6-9 tuky také.

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 2 Lis 2014 21:54

Jeste k tomu proteinu po treninku, vadi hodne ze to neni hydro ?
Legi

Moderátor
# Zasláno: 2 Lis 2014 22:06

Nevadí, vůbec ne. Ideální je nějaký vícesložkový.

Jinak opětovná rada pro všechny, co si myslí, že koupí sójového, hrachového, nebo čistě syrovátkového izolátu, nebo koncentrátu ušetří spousty peněz. Naopak! Tyto proteiny vaše tělo využije jen ze 40-60%...zbytek letí do kanálu bez užitku. Vícesložkové proteiny mají využitelnost kolem 90%. Když si to spočítáte, je rázem ten dražší ten doopravdy levnější a ještě si nezatěžujete tolik vnitřní orgány, protože ty nevyužité proteiny musí někudy ven. Játra z toho nebývají zrovna nadšený.

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 2 Lis 2014 22:09

Chci objednat protein Total protein 86%. A nevis nahodou kdy bude multivitamin 100 g na sklade ? dik
Legi

Moderátor
# Zasláno: 2 Lis 2014 22:18

Na to Ti odpoví Starosta...díky!

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 2 Lis 2014 22:21

ok, pockam na starostu, chtel jsem objednat i maltrodextrin , ten uz taky neni
Starosta

Administrátor
# Zasláno: 3 Lis 2014 09:00

Do konca týždňa budú doplnky na sklade
Starosta

Administrátor
# Zasláno: 3 Lis 2014 09:05

Inak k proteínom je to tak ako píše Legi preto sme začali robiť aj my viaczložkové vyššiu radu Warrior

http://www.namaximum.cz/kategorie/proteiny/night-p rotein-nocni-protein/
http://www.namaximum.cz/kategorie/proteiny/total-p rotein-86/
http://www.namaximum.cz/kategorie/proteiny/whey-co mplex-protein-86/

a v klasickej rade pre nižší rozpočet
http://www.namaximum.cz/kategorie/proteiny/student -protein-84/
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 15:21

tak nakonec vemu jen maltrodextrin , cekam jen jak se objevi na webu po 1 kilu a jdu objednavat. Chci se zeptat jestli Glutamine - L-Glutamin zveda krevni tlak nevite ? Dik za odpoved.
Legi

Moderátor
# Zasláno: 4 Lis 2014 16:22

Nezvedá.

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 17:55

mam uzivat bcaa i glutamin nebo staci jedno ? popripade co ?
Legi

Moderátor
# Zasláno: 4 Lis 2014 19:20

To je složitější, napiš co všechno užíváš a kolik do toho měsíčně hodláš investovat.

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 19:27 - Změnil/a: Fitnesak94

Momentane dobiram gainer ,a protein.

Tak mesicne do toho budu investovat kolem 2000,- rad bych odebiral uz jen od stranky namaximum. Jeste cekam na maltrodextrin az bude na sklade po 1 kg ale momentalne muj kosik obsahuje : Total protein 86% , instant bcaa, maltrodextrin, glukoza, instant oats,omge 3 v tabletach a pridal bych i ten l glutamine. ( Pristi mesic budu objednavat i multivitamin , momentalne mam od amixu jeste na mesic )
Legi

Moderátor
# Zasláno: 4 Lis 2014 20:22

O suplementaci a výživě se dočteš zde...

http://www.posilovani.net/vyziva-suplementace-zaca tecniku-v-kulturistice/

Glutamin se jeví nejen teoreticky, ale i fyziologicky jako výrazně prospěšnější, než BCAA. To ostatně poznáš sám. Je dobré si to osobně vyzkoušet.

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 4 Lis 2014 20:38

uplne jsem zapomel pripsat ze mam jeste kloubni vyzivu doma kterou jsem jeste nezacal brat + beru vitamin C asi 1500 - 2000 mg denne. Kdybych objednal oboje jak by jsi to davkoval ? oboje po treninku? aby toho nebylo moc. Nebo ty bcaa k zacit pit treba uz v polovine treninku.
Legi

Moderátor
# Zasláno: 4 Lis 2014 20:59

Kloubní výživa se bere společně s vitamínem C, protože céčko umožňuje difúzi účinných látek do struktury chrupavek a kloubního pouzdra. Céčko se naopak nebere se sachrama, páč brání vstupu glukózy do buňky. Dávkování záleží na více okolnostech. Všeobecně je cokoli lepší brát ve více dávkách a dodržovat logickou posloupnost fyziologických dějů v těle a možnou vzájemnou interakci přijímaných suplementů. Z toho vidíš, že je lepší to opravdu nastudovat a pochopit, než v tom plavat. Jednak budeš mít rychlejší výsledky a za druhé dost ušetříš.

48let @ 195cm @ 135kg
Starosta

Administrátor
# Zasláno: 5 Lis 2014 07:10

Kĺbová výživa sa berie spoločne s vit C to je pravda preto sme my pridali vit C už priamo do nej
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 08:02

Starosta muzu se zeptat ? Maltrodextrin po 1kg bude tak do konce tydne nebo jen po tech 2.5 kg?
Starosta

Administrátor
# Zasláno: 5 Lis 2014 09:51

Ano do konca týždna by mala byť aj kilovka
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 14:46

asi objednám jen ten glutamine ne s bcaa, jestli teda opravdu nezveda krevni tlak. procet jsem internet a pouzival bych 5g spolu se snidani asi 1-2 hod pred treninkem a potom dalsi davku 5g po treninku. Nebo mozna spis po treninku a potom pred spanim ?
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Lis 2014 18:16

Glutamin....na 80kg muže max. 7g denně, rozdělit do dvou dávek, po tréninku a před spaním. Vyšší dávkování je možné a běžné, ale nese sebou příslušná rizika, jako je vyšší glykémie a možnou AMK dysbalanci.

48let @ 195cm @ 135kg
Fitnesak94

Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 18:25

tyjo, jeste ,ze jsi mi to napsal chtel jsem brat 10g. V tom pripade mi zbydou penize i na bcaa, jak to teda skloubit myslim bcaa a glutamin. Cetl jsem tu stranku co jsi mi posilal , tam psali at zacatecnici to neberou.
Legi

Moderátor
# Zasláno: 5 Lis 2014 18:35

Záleží, kolik vážíš a kdy to bereš. Když tu jednu dávku dáš do gaineru, na glykémii to nemá vliv, protože tam o to jde ji zvýšit. Když jedeš silovku, spotřeba Glutaminu prudce stoupá, protože si svaly Glutamin tahají ze sliznic a potom se Ti sníží imunita. 10g je oukej chlape. Musel jsem to uvést, protože to tady čte kdejaký 10-ti letý děcko, že jo. Jo a to, že by to neměli brát začátečníci, jsem v tom článku napsal já. Pravda je, že u tohoto suplementu to tak úplně není pravda, tady to smysl má. Chápej to tak, že většina mladejch má na suplementy litr na měsíc, tak je určitě důležitější mít gainer, viatmíny a kloubní výživu. Zas ne všichni si mohou koupit všechno, co by bylo potřeba.

48let @ 195cm @ 135kg
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď
Tučné  Kurzíva  Podtržené  Odkaz na obrázek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Další smajlíci Zakázat smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Právě online: Hosté - 1
Členové - 0
Nejvíce uživatelů online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Hosté - 409 / Členové - 0