Legi
Modertor
|
# Zaslno: 2 j 2014 20:48
Váľení, pro kaľdého uľivatele proteiňáku by měla být (jak vidno tak není) nejdůleľitějąí veličina VYU®ITELNOST, coľ nikdo z vás nezmínil. Proto otázka míchání proteinu s mlékem stojí úplně jinak. Kdyľ vezmu vícesloľkový protein s vyuľitelností 90% a smíchám ho s mlékem, dělám chybu, protoľe tím jeho vyuľitelnost sníľím. Smíchám-li syrovátkový izolát, nebo koncentrát s mlékem, které obsahuje převáľně kaseinovou sloľku, jeho vyuľitelnost tím zvýąím. Kaľdý protein obsahuje i sacharidovou sloľku, takľe výskyt laktózy není principiálně na ąkodu, samozřejmě pokud nemá člověk intoleranci apod. Přidáním mléka také moc neovlivníte vstřebatelnost, protoľe rychlé sloľky proteinu se vstřebají rychle, pomalé pomalu. Uvědomte si, ľe v organismu vąe probíhá s určitým zpoľdením, takľe bílkoviny, které začnou po tréninku obnovovat svaly tam uľ dávno byly, čili na parametr rychlosti vstřebatelnosti při výběru proteiňáku můľe skočit jen neználek fyziologie lidského těla.
48let @ 195cm @ 135kg
|