esso53
Èlen
|
# Zasláno: 20 Bøe 2014 18:46
Dobrý den,
zanedlouho zaènu redukèní dietu a potøebuji vysokoprocentní protein pro doplnìní bílkovin, jako doplnìní stravy, abych mìl dostatek bílkovin na ochranu svalù.
http://www.vyziva-pro-fitness.cz/zbozi/3293/protei ny-nad-80-pro-podporu-redukcnich-diet/maxi-pro-90- 2200g/
Vyhlédl jsem si protein vý¹e. O slo¾ení jsem si nìco vyhledal, ale stejnì bych chtìl názor, vysvìtlení zde, od zku¹ených borcù. Jedná se o sójový izolát, který nìkdo øíká ¾e je ¹patný, ¾e sni¾uje testosteron, není kvalitní. Èetl jsem, ¾e obsahuje Glutamin, který by podle mých informací mìl pomáhat v dietì. Zároveò protein obsahuje BCAA, co¾ je podle mì skvìlé.
No zde jsem rozepsal co jsem o tom zjistil, skoro vùbec se nevyznám, prosil bych o názor, jestli se hodí do redukce a jak to je s tìma pomluvama sójových proteinù.
Dìkuji za pøípadnou odpovìï
|
Spooky
Èlen
|
# Zasláno: 22 Bøe 2014 14:48
Sojový protein u¾ beriem 2 roky, spolu s wpc 80 . Zo sójového 100g denne, a ¾iadne vedµaj¹ie úèinky okrem plnej peòa¾enky, a svalov som nezbadal.Nenarástli mi ani boky, prsia ani chlapi sa mi nezaèali páèi».
Èi¾e nemaj obavy Fyto-estrogény sú citlivé a pri spracúvaní sa znehodnocujú A pokiaµ to kombinuje¹ s WPC, tak aj vyu¾iteµnos» je vy¹¹ia, nakoµko sa jednotlivé amk spektrá dopåòajú.
|