Posilovani.net  
 Posilovani.net - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / Suplementy / Jaký gainer, proteiňák?
Autor Zpráva
muhaha

Člen
# Zasláno: 13 Lis 2013 13:52 - Změnil/a: muhaha

Ahoj, po asi 5 letech jsem zase začal posilovat, chodím 3x týdně. Nikdy jsem si nelámal hlavu se suplementama. Známý mi doporučil protein, gold whey 100% standart. Užíval jsem po tréninku. Asi ani nevím, jestli to k nečemu bylo, minimálně pro ten pocit. Četl jsem si tady nějaké příspěvky. Vážím 83kg, 185cm. Nemám sestavený žádný jídelníček, každý den mám oběd. Hodně sýrů, snažím se zapojit tvaroh. Potřeboval bych trochu nabrat na objemu. Co je pro mě vhodné, můžete mi prosím něco doporučit?
Díky
Legi

Moderátor
# Zasláno: 13 Lis 2013 13:56

Budu velmi stručný...přečti si tento nestručný článek...a zase budeš o něco dál...

http://forum.posilovani.net/index.php?action=vthre ad&forum=2&topic=7959

48let @ 195cm @ 135kg
muhaha

Člen
# Zasláno: 13 Lis 2013 15:21

Zajímavé čtení, každopádně si to budu muset přečíst ještě minimálně tak 2x, abych to vstřebal.

Úplně ideální stav kdybych mohl mít pravidelnou stravu, ale bohužel.
Nepřepočítávám příjem potravy na gramy, prostě nejsem připravený na tenhle ten styl. Jde mi o to z části suplementovat nedostatečný jídelníček. Samozřejmě snídaně, oběd, večeře u mě vždy funguje. Takže předem se omlouvám, jestli jsem si měl po přečtení článku odpovědět sám
dobespavel

Člen
# Zasláno: 13 Lis 2013 21:06

Na gramy nic pŕepočítávat nemusíš
Zkus sem napsat aspoň, jak vypadala tvoje strava posledních několik dní, z toho se dá lecos usoudit a patřičné poradit

22 let
181 cm
84 kg
Prosím o tykání
muhaha

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2013 12:19

Snídám většinou jogurt, nebo většinou rohlík-sálám, oběd bývá rýže,kuře,těstoviny, jak kdy.. Doma potom jím cca kolem 5 a to bývají vejce na 100 způsobů.. Nechci se držet strikně zdravé výživy, rád si dám na oběd hranolky se stejkem, jestli mi rozumíte. Cvičím, protože mě to baví, dělám to pro sebe, miluju jídlo a jím všechno. Mám i rychlé spalování.
Od toho si tématu si slibuju, že mi třeba navrhnete něco, po čem získám objem a nebudou to vyhozené peníze. Nechtěl bych kvůli tomu nějak zásadně upravovat jídelníček.
Bez téhle debaty bych určitě koupil Mutant Mass, tak nevím, jestli by to bylo zcestné.
Spede

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:12

Salám nekonzumuj ráno, protože v žaludku nejsou ještě potřebná šťávy, aby se kvalitně to vstřebalo. Steak je super, ale hranolky bych k tomu nedával.. Tak pokud nechceš změnit jídelníček, tak to bude těžké
liliana

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:14

No mám pro tebe špatnou zprávu. Bez stravy to nepůjde

*** KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY ***
Legi

Moderátor
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:19

Salám se hodí k jinému účelu. K jídlu rozhodně ne....

48let @ 195cm @ 135kg
Karolina

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:21

Pokud chceš objem prvotní je strava, to neznamená, že si jednou za čas nemůžeš dát něco, co ti chutná Ale bez stravy budou všechno vyhozené peníze..

I don´t work hard because I hate my body, I work out because I love it
Spede

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:41

Tak to je teda pěkný, to asi znamená, že taky vyhazuji peníze z okna
Karolina

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2013 19:57

Ty snad ne, ty o tom máš něco přečtenýho a určitě víš spoustu věcí od Legiho

dobespavel

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2013 21:47

zde je výčet potravin, které jsou vhodné, takže by měly v tvém jídleníčku převažovat (tady jsem asi půl minuty přemýšlel, jaké slovo napsat )
http://forum.posilovani.net/index.php?action=vthre ad&forum=2&topic=3429

Jinak to mi připomnělo včerejší den, kdy si se mnou šel jen tak zacvičit můj kámoš, a když jsem se ho zeptal, co má doma v lednici za jídlo, které si může dát po posilování, tak řekl že jen párky a vepřovku v konzervě - ani nevíte, jak jsem se pobavil

22 let
181 cm
84 kg
Prosím o tykání
liliana

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2013 14:30

no takhle poznáš, kdo to myslí vážně a kdo ne..

muhaha

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2013 15:22

A co když cvičí člověk jen tak, aby si udržoval postavu.. Já sám osobně nemám rád vyhrocené postavy.. A ruku na srdce, všechny moje partnerky zatím taky ne a to jsem se upřímně ptal. Stejně tak to nemám rád u holek.
Je to můj názor.

Bavíte se o kompletním přetvoření návyků (stravovacích, které já mám 24 let.) To není zrovna dvakrát jednoduché, pravidelně cvičit je jednoduché, ale změnit stravování... To už je trochu dost. Chci, aby se mi zregenrovaly svaly a trochu jsem porostl, nic víc, nic míň.

Takže závěr je asi takový, že dokud nebudu mít stravovací návyky takové, jaké mají být, tak je zbytečně kupovat gainer,protein, ok?
Spede

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2013 15:28

Chtěl bych Tě vidět jak je cvičení obden je jednoduché. Porostě začínat postupem, aby si tělo na to mohlo zvyknout
Legi

Moderátor
# Zasláno: 15 Lis 2013 15:34

Mě se prostě strašně líbí...jak si někteří lidé myslí, že když začnou cvičit, žrát tak jak mají, nedejbože kupovat suplementy...tak za rok se z nich stanou 130kg hory svalů...
To je stejné, jako bys začal rekreačně plavat a myslel si, že za rok na olympiádě přeplaveš Phelpse a delfína Flippra...

48let @ 195cm @ 135kg
Karolina

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2013 15:37

Podle mě je to pro tebe zbytečné, když nechceš nic hrotit, tak proč hrotit protein a gainer, můžeš je nahradit stravou, náhrady gainerů najdeš tady na fóru.. ona ta vyhrocená postava není mávnutím proutku, ale prací a hlavně tou stravou a rozhodně není za týden... Určitě Ti odpoví i někdo jiný..

liliana

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2013 15:38

mě se namakaná postava líbí jak u ženy, tak u chlapa... myslím namakaná ve smyslu fitness.. kulturista na soutěži už by mě zastrašil

Karolina

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2013 15:41

To je jasný, to mně taky Ale stejně to není hned..Líbí se to snad skoro každýmu, akorát ne každý má tu vůli na cvičení a hlavně stravu, aby se tomu alespon přiblížil

liliana

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2013 15:50 - Změnil/a: liliana

souhlas Kájo, ve stravě je málokdo striktní já v ní mám taky mezery, ale nechvátám na to..na soutěž zatím nejdu až budu chtít, přestěhuju se k Legiům, manželka prý dobře vaří

Legi

Moderátor
# Zasláno: 15 Lis 2013 15:57

Eště že jsi nenapsala...přestěhuju se k Legoňům...

48let @ 195cm @ 135kg
Spede

Člen
# Zasláno: 15 Lis 2013 19:34

Já mám se stravou problém, že jím málo a pořád
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 20 Říj 2021 15:46

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.ru
gageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.ru
gascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.ru
generalizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ru
hackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ru
hallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ru
hardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ru
headregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.ru
jobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.ru
justiciablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.ru
keymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.ru
kneejoint.ruknifesethouse.ru
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 20 Říj 2021 15:47

knockonatom.ruknowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.ru
lacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.ru
laminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.ru
landuseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.ru
layabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.ru
negativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ru
offsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ru
paraconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ru
quenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.ru
rattlesnakemaster.rureachthroughregion.ru
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 20 Říj 2021 15:48

readingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ru
regeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ru
scrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.ru
semifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.ru
tappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.ru
tuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 4 Pro 2021 20:32

Lost228.53DEFIThesShemChanStaxTaxi
EarlDigiToniPremCharTescTescTesc
MichTescWindRichSpodAlanMaesDomi
TescKareDekoUNIXClarCambRhytStri
ScotMargLargFlorAlexMennAngeBald
PalaMennFashTescRickIphiMicrTocc
LineJeweDeutSoulriscNikiAnneXVII
MODOModoJohnVentQuikRoxyChriEvel
SelaSelaPoweFunkSnowWindJoliSilv
ELEGElegPaliRobeZoneLilyCarrZone
MorgSelaAdamDetlFuxiZoneNINNMarg
DjanAlbe
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 4 Pro 2021 20:33

ZoneArmiZoneZoneZoneZoneSusaMudd
ZoneZoneZoneMiyolfgaZoneZoneRoma
ZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneZoneHandMettSlyGStieElecLieb
FoshWorlCoolRuyaKawaClubPETEGigl
YPenMistSTARARAGMichmeloUntiBlue
SympGOBIWinxEnglDigiEuroLambWind
wwwmJeweIwakBamiRobeDaviChowcont
remiThisSomeQuotJeweAgatWallRush
RoguStevSvenFinaanicVIIIEmilMark
DimeWilhBlonAlbuLikeMaciOpenGaud
GerrNouv
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 4 Pro 2021 20:34

IntewwwiKareDianHewiNeleErneEngl
BernNegaDeepXVIIWindPrelRockApop
ThomAndrEdgaUbisMargKathEnglgove
mobbSlyGSlyGSlyGstorRobbKareEdmu
BravSomeEaglLisaAlexNelsMoneTomm
tuchkasStevWhat
Vaše odpověď
Tučné  Kurzíva  Podtržené  Odkaz na obrázek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Další smajlíci Zakázat smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Právě online: Hosté - 1
Členové - 0
Nejvíce uživatelů online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Hosté - 409 / Členové - 0