Finrod
Člen
|
# Zasláno: 28 Dub 2013 11:26
Nejedná se ani tak o dotaz jako o zkušenost a žádost o případné komentáře.
Nedávno jsem přešel na výrobky od Nutri exact. Používám teď především anabolic GF v kombinaci s AMG Gainerem a AMG Tonicem a pak Abso Retard jako noční protein.
Do té doby jsem používal výrobky od různých firem a jako gainer Mutant Mass. Musím říct že oproti němu mě například překvapila rozpustnost Anabolicu GF... Zatímco Mutant Mass při daných dávkách (cca 1g obsažených cukrů na 1kg váhy) vytvořil takový hustší nápoj, co dokázal i nasytit u Anabolicu mám pocit, že piju jen hrozně moc oslazenou vodu
Co se týče AMG výrobků, tak jsem zatím výraznější rozdíl v regeneraci nepocítil, ale dám tomu ještě šanci. Zároveň jsem se chtěl zeptat, že k AMG asi nemá cenu ještě brát BCAA, že? nějaký mi tam ještě zbyly od dřív, ale myslim, si, že by to akorát mohlo narušit to spektrum co má už ten výrobek.
Díky
|
Milda123
Člen
|
# Zasláno: 28 Dub 2013 12:13
Já jeden čas používal Anabolic GF, pak nějaký protein od nich a po všem sem měl hrozný průjmy, takže sem vysadil a po čase sem to chtěl zkusit znovu, ale bylo to stejné. Laboroval sem i s různýma poměrama ředění, ale bylo to kprdu. Asi mi tam něco nesedlo, ale nevím co, intoleranci na laktózu nemám...
Od té doby už to nekupuju, ale věřím, že to nejsou špatné výrobky, jen na mě to působilo jako drahé projímadlo :D
|