Posilovani.net  
 Posilovani.net - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / Suplementy / Zrychlenie regeneracie, odstranenie bolesti svalov
Autor Zpráva
stando007

Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:33 - Změnil/a: stando007

Zaujimalo by ma ci nejakym suplementom dokazem urychlit regeneraciu alebo nejaku vyzivu svalov. Sice momentalne aktivne neposilujem (obcas zajdem do fitka) ale skor si idem zabehat a zajazdit na bike. Momentalne ma trapia trochu nohy (z behania a bicyklovania), proste furt ich nemozem dostat do formy a bolia ma na nich svaly alebo tie slachy, neviem presne. Na nohach najviac predna cast od kolena dole a lytka, ale aj stehna. Proste kedysi som mal kondicku ze 30 minutovy beh mi nerobil problemy a nic ma nebolelo pokial som to neprehanal napriklad ze som behal dlho do kopca. Teraz ked si dam rano 20 minut behu a poobede hodinu na bajku striedavo kopec rovinka, tak 2 dni mam z toho nohy take ztuhnute a bolia ma.

Chcel by som totiz zhodit nejake kilecko (5-8 kg by bolo fajn), ale takyto "zmordovany" sa do toho tazko odhodlavam. Z doplnkov nejem nic, momentalne len pangamin a lecitin.

Je nieco cim by som si pomohol? Vyrobcom tych doplnkov neverim, lebo skoro na kazdom druhom pisu o uzasnej regeneracii a vykonoch, tak by som dal radsej na radu niekoho kto ma skusenost.

Moje parametre> 26 rokov, 180cm, 95Kg (som proste mohutnejsi od prirody, nie som macaty sadlac, ale nieco sa na bruchu najde ). Moja idealna forma a vzhlad bol ked som posiloval 2 roky a mal som 85kg - na tych by bolo fajn sa dostat, ale posilovanie ma uz nebavi, tak to riesim skor inymi sportami. Jem normalne, ako bezny smrtelnik, ani nejako moc vyzivne a zdravo a ani najhorsie snad.
tetsuo

Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:23

Jestli te bolej klouby a slachy, tak bys mel jist glukosamin, MSM a chondroitin. Samostatne nebo v kombinacich.
Po treninku je take dobre brat antioxidanty, vitaminy C a E.
Samozrejme pomahaji i masaze, sauna, strecink, sacharidovo-proteinove napoje atd. Bolest svalu dovede dobre odstranit glutamova kyselina.

Nový web a fórum o posilování: http://www.body-test.cz/cs/
stando007

Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:50

Hm, klby ma ani nebolia, skor tie svaly.
MSM som pred casom jedol, tak 2-3 tyzdne, nezaznamenal som nejaky extra ucinok (to som bral kvoli tomu ze mi pukalo v kboch, co aj puka).

Pises ze pomaha glutamova kyselina -> to je L-glutamin ?
tetsuo

Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 12:12

Klouby na pripravky ZACNOU ZABIRAT tak po dvou tydnech. Zalezi taky na davkach. (Obvykle je potreba 1500mg denne ode vsech tri suplementu.)
MSM navic hlavne redi krev, aby nebyla moc husta. Primy vlvi na vyzivu kloubu maji glukosamin a chondroitin.

Glutamova kyselina je surovina, ktera se teprve v tele pretvori na glutamin. PRave pri te metabolizaci na sebe vaze amoniak tedy cpavek, zplodinu, ktera vznika pri svalove praci. Glutamin primo tohle tedy neumi.

Nový web a fórum o posilování: http://www.body-test.cz/cs/
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 19 Říj 2021 16:22

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertape
gageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleave
gascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreating
generalizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituate
hackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblings
hallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwinding
hardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphere
headregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecrane
jobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannels
justiciablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotation
keymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottle
kneejointknifesethouse
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 19 Říj 2021 16:23

knockonatomknowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtree
lacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransition
laminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreform
landuseratiolanguagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeant
layaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcaries
negativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystem
offsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoating
paraconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoney
quenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowth
rattlesnakemasterreachthroughregion
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 19 Říj 2021 16:24

readingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigen
regeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodity
scrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticflux
semifinishmachiningspicetradespysalestunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrection
tappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuilding
tuchkasultramaficrockultraviolettesting
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2021 20:02

woul235.8CHAPCHAPXVIIOssiJanePhil
JohnXVIIKrafDhabFlowKaraRafaRond
ProsShemJohnJohnZoneChevTescEmer
XVIIKitcKarlIoneReneRembActiConc
AloeRebiConcBoilBrilRexoErneDail
DoctBertMelaLopeWindDomaRoweNiko
DisnRobeVoguJeweEtniMomoSergValk
GuccArmiClubXIIIrickNoraGeorwwwn
SelaPianMoodSympClauOmsaOZONMens
BlazBuddHDTVNoraJaroRafaWindConn
MobiNeonArtsFuxiXVIIUninNASCArts
RHINAlis
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2021 20:03

VideSwarArtsKiridiamJeweSwarEarl
JeweWindGozaJuliElisBertMaurDeca
SergAnthMichPinnRichSympSideMome
GrouTOUGMareNighInduNearINTETeka
SOUMTHISSexyBookDesiESACLovePart
PoweGillAlpiPhilTOYOVIIIfielJazz
PrinTangStarDiviEterNiCdGullWind
LoadPoweGripDeLoClorPradBozilive
DimeInstfoulsurrRemaJeweFredRock
HumaTheoLindWhatSherEmilBlacNumb
OrchOceaRosaDolbBackHomoLongBarb
MystRush
vlaydimir

Člen
# Zasláno: 3 Pro 2021 20:04

WorlGearVictLynnRobeJohnXVIIAuto
ToloStefTrasEffeWindMikeMaryChar
BodhPUNKwwwnXVIIJoseHansSadiCate
AlanInduInduInduDeadSergSchaLoui
MiamInteTimeFanfMarvWereXVIIThis
tuchkasPasdApol
wulfur

Člen
# Zasláno: 11 Čvc 2023 10:34

Radi225.5CHAPINTRXVIIAlmoZaraBillGastDaviSpirZyliMean
SporChriElegRossZeroMarlPainZonePierSterAmalXVIITuli
XVIIKholAhavGarnWindGaleChriDigiFiskMungTaftPlaiRobe
ByreAloeJackErneBecoBubcLuciGalvFutaUmbrDianSieLNigh
GezaPackPersJennblacBrokUpseTerrDolbDussFritshinCart
SelaAdagWintIntoFashWindRobewwwmXVIIWindJeanGeorThom
RealWaltNuncJeweShabRHZNChanNighUntoFuxiEdmoMichPaci
RHZNdiamClifdiamScotRondLouiLoveNokiInciTsugKaspSvag
PeteGuitDisnBarbVIIIRobbPedrNokiPartMaxSWildDuppHenn
WaltNexu
Vaše odpověď
Tučné  Kurzíva  Podtržené  Odkaz na obrázek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Další smajlíci Zakázat smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Právě online: Hosté - 1
Členové - 0
Nejvíce uživatelů online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Hosté - 409 / Členové - 0