stando007
Člen
|
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:33 - Změnil/a: stando007
Zaujimalo by ma ci nejakym suplementom dokazem urychlit regeneraciu alebo nejaku vyzivu svalov. Sice momentalne aktivne neposilujem (obcas zajdem do fitka) ale skor si idem zabehat a zajazdit na bike. Momentalne ma trapia trochu nohy (z behania a bicyklovania), proste furt ich nemozem dostat do formy a bolia ma na nich svaly alebo tie slachy, neviem presne. Na nohach najviac predna cast od kolena dole a lytka, ale aj stehna. Proste kedysi som mal kondicku ze 30 minutovy beh mi nerobil problemy a nic ma nebolelo pokial som to neprehanal napriklad ze som behal dlho do kopca. Teraz ked si dam rano 20 minut behu a poobede hodinu na bajku striedavo kopec rovinka, tak 2 dni mam z toho nohy take ztuhnute a bolia ma.
Chcel by som totiz zhodit nejake kilecko (5-8 kg by bolo fajn), ale takyto "zmordovany" sa do toho tazko odhodlavam. Z doplnkov nejem nic, momentalne len pangamin a lecitin.
Je nieco cim by som si pomohol? Vyrobcom tych doplnkov neverim, lebo skoro na kazdom druhom pisu o uzasnej regeneracii a vykonoch, tak by som dal radsej na radu niekoho kto ma skusenost.
Moje parametre> 26 rokov, 180cm, 95Kg (som proste mohutnejsi od prirody, nie som macaty sadlac, ale nieco sa na bruchu najde ). Moja idealna forma a vzhlad bol ked som posiloval 2 roky a mal som 85kg - na tych by bolo fajn sa dostat, ale posilovanie ma uz nebavi, tak to riesim skor inymi sportami. Jem normalne, ako bezny smrtelnik, ani nejako moc vyzivne a zdravo a ani najhorsie snad.
|
tetsuo
Člen
|
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:23
Jestli te bolej klouby a slachy, tak bys mel jist glukosamin, MSM a chondroitin. Samostatne nebo v kombinacich.
Po treninku je take dobre brat antioxidanty, vitaminy C a E.
Samozrejme pomahaji i masaze, sauna, strecink, sacharidovo-proteinove napoje atd. Bolest svalu dovede dobre odstranit glutamova kyselina.
Nový web a fórum o posilování: http://www.body-test.cz/cs/
|