arashbobororo
len
|
# Zaslno: 25 Be 2013 22:54
http://sport.bazos.cz/inzerat/22993034/Nabidka-pro duktu-suplementu-na-posilovani-bodybuilding.php
Nabízím velice levně produkty na posilování (bodybuilding):
1)CREATIN hydrochlorid Promera CON-CRET 48 dávek příchut = Snake fruit Nejčistąí kreatin hydrochlorid v revoluční formě, která vyniká svojí extrémně dobrou vstřebatelností, v čemľ je podstatný rozdíl oproti starąím formám kreatinu.
Cena : 1x balení = 585kč nejlepąí cena v ČR NOVÉ NEROZBALENÉ
2) NOVINKA! zatím není v ČR! Revoluční spalovač tuků v práąkové formě Promera CAPSI-BLAST 48 dávek v příchuti modrá malina a mandarín.Velice koncentrováné sloľení.
Cena : 1x balení = 599kč JSEM PRVNÍ KDO NABÍZÍ TENTO PRODUKT v ČR!!! NOVÉ NEROZBALENÉ
3)NITRO OXID nakopávač Muscle Tech NEUROCORE 45 dávek příchutě: modrá malina, ovocný punč a grep. NeuroCore je v současné době jeden z nejsilnějąích předtréninkových stimulantů zvyąující výkonnost. Obsahuje vědecky ověřené dávky účinných klíčových ingrediencí. NeuroCore je nejlepąí volbou pro ty z vás, kteří hledají opravdu super koncentrovanou předtréninkovou směs, zajią»ující kvalitní výsledky: extrémní hladinu energie, zvýąení vytrvalosti, maximální sílu a růst svalů, intenzivní koncentraci a skutečně silné napumpování.
Cena : 1x balení = 635kč TOP cena v ČR! NOVÉ NEROZBALENÉ!
Neváhejte mě kontaktovat prostřednictvým emailu : topfitceny@seznam.cz či telefoního čísla: 739305263 v případě zájmu či dotazu jsem k dispozici 24h denně pro zákazníky jen to nejlepąí " Náą zákazník náą Pán" .
Jsem seriózní a vľdy se dá vąe vyřeąit + snaľím se vám odepsat co nejdříve jak je to moľné. Posílám poątou na dobírku nebo osobní odběr Praha. Čekací doba záleľí dle stavu zásob.
|