tetsuo
Člen
|
# Zasláno: 7 Srp 2012 15:24
MlĂŠko je ze 3/4 tvaroh (bĂlkoviny kaseinu) z 1/4 syrovĂĄtka. TotĂŠÄž jsou jogurty a kefĂry a vÄtÄ
ina sýrů.
Tvaroh mĹŻÄže mĂt podoby suchĂŠ kostky, mazlavĂŠ hmoty, ale tĹeba i sĂ˝rĹŻ jako jsou tvarĹŻÄžky a cottage.
VĂ˝raz "tÄÄžkĂŠ bĂlkoviny" je nesmyslnĂ˝. Kasein se trĂĄvĂ v Äžaludku dĂŠle neÄž syrovĂĄtka a vstĹebĂĄvĂĄ se ve stĹevech velmi dlouho (nÄkolik hodin, aÄž 6-8).
Tvaroh je kaÄždopĂĄdnÄ mĂŠnÄ vyvĂĄÄženĂĄ bĂlkovina neÄž mlĂŠko. Kombinace s vejci je velmi dobrĂĄ. NicmĂŠnÄ syrovĂĄ vejce je hodnÄ Ä
patnÄ trĂĄvĂ.
NovĂ˝ web a fĂłrum o posilovĂĄnĂ: http://www.body-test.cz/cs/
|