Linditko
len
|
# Zaslno: 12 Kv 2012 18:02
ahoj, já nejsem ľádnej znalec, ale kdysi jsem byla taky extrémně hubená a potřebovala nabrat svaly i tuk. Samozřejmě nejlepąí rada zní HODNĚ JÍST V tvém případě asi hodně jíst a to čehokoli- tedy pokud uľ jsi s trávicím traktem zdravý? Pokud ne, tak je to samozřejmě komplikovanějąí..Já jsem v době přibírání jedla úplně vąeho hodně, maso, sacharidy, ale samozřejmě i ovoce i zeleninu. Mně vyhovovaly 3 velký porce jídla denně, který obsahovaly vľdy dost sacharídů a bílkovin, ke svačině jsem dala ovoce, nebo zeleninu a kdyľ jsem to zvládla, tak jeątě velkou čokoládovou tyčinku) Určitě je dobrý drľet se toho, ľe budeą nabírat zdravě, protoľe kdyľ se moc rozjíą vąech moľnejch dobrot a nabereą na váhu, která se ti bude zdát dobrá, těľko se pak budeą zbavovat nezdravejch stravovacích návyků. Takľe moje rada zní- jez vąeho hodně (opravdu co nejpestřejąí jídleníček- zařaď i ryby a luątěniny, na to lidi zapomínaj), ale dbej na to, abys měl dost vlákniny ve stravě a dostatečně pil (nejlíp vodu, nebo čaje). Jez zdravé věci- abys přibral, nemusíą jíst ve fastfoodech, ale normální domácí stravu. Co se týká cvičení, tak to bych ti teď- dokud jsi hodně hubený, nedoporučila vůbec- maximálně nějaké posilování, ale jen zlehka a ľádné aerobní aktivity, aby sis jeątě neuąkodil.
Jinak s tím ukládáním tuku- já měla tu kliku, ľe se mi to rozloľilo naprosto rovnoměrně, ale kdyby se ti to nepodařilo, tak při nejhorąím to pak při zdravé váze cvičením doľeneą..
|